דברים קטנים (-8

Wednesday

New member
דברים קטנים (-8

אתם מכירים את הדברים הקטנים והלגמרי מטופשים שגורמים לך להיות גאה בעצמך? סתם יצא לי לחשוב על זה קצת. בליל אמש ידיד טוב שלי ואני התחלנו לשתות קצת יין, שגלש לקצת וודקה. אוקצור, די השתכרנו. אז היום הוא אומר לי שהוא הרגיש ממש לא טוב אחר כך, והקיא, וכאב לו הראש. ולי- רק קצת בחילה וזהו. ומשום מה (שהרי אין שום סיבה מובנת) אני מאוד גאה בעצמי על העמידות שלי לאלכוהול. אז איזה דברים קטנים ודפוקים גורמים לכם להתגאות בעצמכם? Wednesday :cool:

P-it

New member
תגדיר דברים קטנים

הממ, אני הכרחתי חברה שלי לערער על מבחן שלה ובסוף העלו לה את הציון ב 20 נקודות אז זה קטן? אני מוכרחה לציין שהסמלים שכאן הרבהיותר יפים מהפורום של דיברוים או אי או אל. היאח[ תפוז שולט B-)

Ey@L

New member
עוד כמה דברים קטנים,

סתם שהגעתי מקום רביעי בריצת 2000 כאשר כל אלה שעקפו אותים משחקים בקבוצות (אני לא!) והבא אחרי היה אחרי חצי דקה...ככה אני מ`זה מרוצה מעצמי שמבלי לשחק בקבוצה אני בדרג הגבוהה... או לפעמים סתם שאני מקבל 98 בערבית בלי להשקיע כלום כל השנה..ואני רציני!

Wednesday

New member
אז אתה רוצה שאני אגדיר קטנים...

זה דברים לא ממש משמעותיים (וזה כל אחד מחליט לעצמו), דברים שאין לך ממש השפעה עליהם (כמו חוסר רגישותי לאלכוהול :) ) ושבעקרון אין שום סיבה נורמלית שתתגאה על זה. good enough?

פו-הדוב

New member
דברים קטנים ודפוקים-תגובה

הדבר הקטן ובדפוק שגורם לי להתגאות בעצמי הוא היכולת שלי לזכור דברים משניים שלא חשובים (ואנשים שוכחים לרוב) הכי טוב בעולם. ביי אסף

למעלה