דברים עצובים קורים.

דברים עצובים קורים.

אתמול, עם ידיעת הכבישים האפסית שלי, "עזרתי" למישהי להגיע מגבעת שמואל לת"א. אחרי התרוצצות ממושכת ומורטת עצבים בכבישים כסנאי בגלגלו, כשהגענו, היא התישבה על הרצפה והחלה לבכות. רציתי לא להיות. אחרי שהענין נרגע כתבתי שיר. סתם, כי בא לי לשתף, הרשות בידי המנהלים למחֹק.

Le Fay

New member
מפת רחובות אתה צריך ממני או מוכן

לתלוש בעצמך מ"דפי זהב"? אבל יופי השיר (ומה שאינו פרי הדמיון אינו ראוי שיחיו אותו).

avidadon

New member
לפחות יצא לך שיר,

שלח לך את השיר ביונת דואר בצירוף פרח אדום...ממממ רומנטי.. ותזכור יונה, אתה לא חמור

wr האחד

New member
מה הבעיה ..

תרצה תוכנה של כל כבישי הארץ תוך תידרוך מפורט איזה פניה לקחת ואפה.. כולל מפה וכו´ אשלח לך בלי שום בעיה

ידו בכל

New member
אחלה שיר

אני בטוח שרב הניסתר על הניגלה והסיבות לעצב שמורות איתך

נו טוף כמו שמכירים אותך

אתה יכול להפוך גם את הרע לטוף מאד ומי יודע בכמה חיוכים תזכה להאיר את פני העלמה שאת פניה כרכמת... (אני מפסיקה לפני שאני אסחף)

מאז המקרה

אני נמנע מלהביט בעיני אותה עלמה ובן-בן קל וחמר להחליף איתה מלה. יש לי את כל הסבות פשוט להדבייש.

בסך הכל ניסית לעזור

עם כל הלב, אז קצת התבלבלת, קצת התרגשת והיו גם דמעות עצובות. לא נעים, פדיחה, קריזה אבל - לא סוף העולם. לדעתי גם היא תאהב את השיר, אחד היתרונות של יכולת הבעה טובה בכתב, הוא שאפשר להשתמש בה כשמסתבכים קצת עם הדיבור. אני בטוחה שאתה גם מאד מוצלח בכתיבת מכתבים ממיסים. במצב הנוכחי, העלמה גם עלולה להבין לא נכון את הריחוק שלך ולהיפגע, כי אם לא מספיק שהיא בכתה הנה אתה גם מתעלם ממנה, אז אולי כדאי להתגבר על הבושה, גם בשבילה. אם לא תנסה, זה בכל מקרה יהיה לא. אם תנסה, יש לפחות אופציה שזה יהיה כן.

דידית

New member
אני קצת אגואיסטית איתך!

אני ממש מצטערת שקורים לך דברים עצובים אבל מצד שני זה גם קצת משמח אותי שעצוב לך יודע למה? כי כשעצוב לך יוצאים לך השירים הכי הכי הכי יפים!!! אז סליחה שאני אגואיסטית אבל לפחות יוצא לך משהו מהעצבות הזאת. לי היא עושה טוב! דידית. < אומרת את מה שחלק חושבים בשקט?>

לא מסכימה

אני אוהבת מה שאתה כותב. נקודה. טרם יצא לי למצוא מצב רוח שבו אמרתי, אהמ, הייתי מעדיפה אותך מטובל במצב רוח אחר. אתה פשוט טוב. >ספל חמאה מסכימה שביאליק פלוץ<

yaely2

New member
מנהל
מתה לדעת ../images/Emo58.gif

שלום עליכם, אם אתה מוכן רק לספר לי מה עשית לה שהיא בכתה. יעלי

ישבתי על-ידה.

היא אפס מאופס בכביש, אין לה נסיון בגרוש. לכן היא גם היתה לחוצה כמו טמפון. ואילו אני לא הואלתי בטובי להבין את זה ו"לקחתי את הענין באיזי" מה שעוד יותר הלחיץ אותה. לקח לנו זמן לעלות על גהה בכיוון הנכון, ואז פיספסנו את הפניה לז´בוטינסקי, הכל בחסדי כי רב. נסענו עד רעננה ע"מ לעשות פרסה, ובת"א, עם ידיעת ה"אינכניסות" הכלומית שלי הסתובבנו כשעה. מספיק או עוד?

למעלה