דברים נחמדים

איילת כ

New member
דברים נחמדים

לכבוד יום העצמאות יש את האתר הבא http://www.israel.co.il/ זה אתר חביב ביותר לתלמידים מביניכם ולסתם כאלה שמתגעגעים לתקופה יש מערכון מצחיק. רק שהבעיה היא שזה תופס הרבה מקום אז אם מישהו רוצה שיכתוב את הכתובת של האימיל שלו או שישלח מסר. תגידו, קראתם בעיתון על זה שהתימנים חיים הכי הרבה. מסקנה שווה להיות תימני...

yair m

New member
כן אני קראתי...

ממש לא נכון עוד מעט יגידו לי שהרב כדורי הוא בעצמו תיימנים.

yair m

New member
טעות=תימני

ואגב בוואלה מסופר שמי שתיימני יחיה יותר מכולם

יאיר אני מקווה שאין לך משהו נגדם

כי אני תימניה
(אבא שלי)

yair m

New member
אז זהו שאין לי...

אני פשוט לא מכיר תימני אחד!!!!

מיכלוש7

New member
גם אצלנו!איזה חצי מהבנות בכיתה שלי!

לא שזה מפריע לי... אבל זה מעצבן כי המון פעמים יורדים אצלנו על אשכנזים! (יש אולי 10+ בנות אשכנזיות כולה...
)

אושרה1

New member
אצלנו יש אולי אשכנזייה אחת או שתיים

בס"ד וגם אצלנו יורדים על אשכזנים אבל לא חסר גם על תימנים אנחנו צוחקים ואיילת שבית את ליבי-אחוות הטוניסאים! אושרה

מיכלוש7

New member
רק אחת או שתיים?! מסכנות... ../images/Emo10.gif

אני הייתי עוברת כיתה... היתה לנו כיתה אחת בבי"ס שבקושי היו שם אשכנזיות, עד שאחת אחת-כולן עזבו!

טיפוסית

New member
למה עזבו?

כי הן אשכנזיות??? זה שיא הטימטום לעבור כיתה בגלל עדה או מוצא זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בכלל העדה לא משנה!!!!!!!!!! בסופו של דבר כולנו יהודים

מיכלוש7

New member
אל תשפטי סתם!!!

עד כמה שאני הבנתי, (ולא הייתי בכיתה הזאת!) הם לא סתם עברו בגלל העדה שלהם! אלא בנות הציקו להם בגלל שהם היו יוצאות דופן! אתם יודעים, קראו להם "אשכנזיה קמצנית/טיפשה/מכוערת" וכו'...
ברור שאין הבדל ושכולנו יהודיים, אבל-בכל כיתה כמעט אפשר למצוא עדיין הערות מסוג זה, וכנראה שאותן בנות פשוט לא היו יכולות לעמוד בלחץ! אם זה באמת מעניין אותך, אני אשאל את אותן בנות שעברו מה בדיוק היה שם!

טיפוסית

New member
אני אספר לך משהו

אצלנו באולפנה יש בשכבה שלנו מעט בנות אשכנזיות(ואני בניהן) ולפעמים יודים על הבנות האשכנזיות. אבל הן עומדות בזה ולא נעלבות כל כך מהר, ולהפך משיבות לבנות שמעליבות אותן

yair m

New member
טיפוסית....

תחשבי שאת מול כיתה שלמה 3 ילדים כולם אשכנזים ואת היחידה תימניה. וכולם יורדים עליך בטירוף זה לא יפה זה ממש מעליב. אז תחכי את מה שהיא אמרה שהם עזבו רק בגלל זה.

טיפוסית

New member
תראה

בכיתה שלי יש משהו כמו 6-7 בנות אשכנזיות והרבה פעמים יורדים על הבנות האשכנזיות. וגם אם יורדים עלייך בגלל שאתה אשכנזי אז פשוט מאוד עונים, "אולי אני אשכנזי אבל מה שבאמת חשוב זה שאני יהודי" אי אפשר לעזוב כיתה בגלל שיורדים עלייך, צריך להמשיך להשאר למרות הכל

למעלה