תמונה אחרונה
M microbe15 New member 27/6/03 #19 אבל לא בכוונה... סתאם... קנו לי פעם ליומולדת לפני די הרבה שנים אף פעם לא קראתי, אני שונא ספרים...
M microbe15 New member 27/6/03 #25 לעיתים רחוקות זה לא כל כך נכון להגיד שאני שונא ספרים אני אוהב מתח ואימה אני שונא ספרים כמו אלה שחייבים לקרוא בבצפר
לעיתים רחוקות זה לא כל כך נכון להגיד שאני שונא ספרים אני אוהב מתח ואימה אני שונא ספרים כמו אלה שחייבים לקרוא בבצפר
M microbe15 New member 27/6/03 #35 מזתומרת הגלויה שלך מקורית? היא של אורנג', לא? אגב, יש לי גם גלויות של הסרט כשהוא הגיע לארץ ועוד גלויות שונות שקניתי בחו"ל
מזתומרת הגלויה שלך מקורית? היא של אורנג', לא? אגב, יש לי גם גלויות של הסרט כשהוא הגיע לארץ ועוד גלויות שונות שקניתי בחו"ל
T TRIPLEfnH New member 27/6/03 #26 TIMMY !!! יש לי בובה של טימי (בכסא גלגלים כמובן) שקניתי בטים סקוור בניו יורק, ושלוחצים לו על היד הוא אומר "TIMMY !!!", או "LIVEINLIE TIMMY" או סתם "AAAHHHHH".
TIMMY !!! יש לי בובה של טימי (בכסא גלגלים כמובן) שקניתי בטים סקוור בניו יורק, ושלוחצים לו על היד הוא אומר "TIMMY !!!", או "LIVEINLIE TIMMY" או סתם "AAAHHHHH".
M Mistress of Blood New member 28/6/03 #39 תודה לכולם! +אימרה+שאלה. ואני חייבת להגיד.... אני אוהבת את הסידרה, סידרה טובה מאוד! אבל יוצא לי לראות רק כמה פרקים כשאני נוסעת לאנגליה כל שנה.. כי יש לי יס ואני לא מסתדרת עם קאזה... יש עוד דרכים להשיג את זה?
תודה לכולם! +אימרה+שאלה. ואני חייבת להגיד.... אני אוהבת את הסידרה, סידרה טובה מאוד! אבל יוצא לי לראות רק כמה פרקים כשאני נוסעת לאנגליה כל שנה.. כי יש לי יס ואני לא מסתדרת עם קאזה... יש עוד דרכים להשיג את זה?