דברים מקוריים

אממ...

אם זה כל כך חשוב לך אני יכול ללמד אותך בקאזה... בכל מקרה יש במיסטר טוויג (יש לינק בפורום נראה לי) אפשר להוריד משמה פרקים אבל צריך להעתיק מאיפהשהו ועדיף קאזה...

כל פעם שאני מנסה להוריד משהו לבד

זה לא יוצא טוב... למשל, אתמול הורדתי סרט.. וחיכיתי וחיכיתי שהוא יצא.. ואז שהוא גמר סוף סוף ובאתי להפעיל את זה גיליתי שאין מסך... זה רק קולות... ואני לא מבינה מה עשיתי לא נכון! הקאזה פשוט שונא אותי!

elcool

New member
תנסי את התוכנות הבאות:

real one divx תנסי לראות איזה סרטים אפשר לראות עם כל אחד. לפעמים רשום שאפשר לראות עם ה-media player אבל אפשר רק עם real one ו-divx

בלבלתם אותי יותר...

מה זה מקודדים.... ומה לעשות עם התוכניות האלו ( שלמעלה למעלה)?? אני לא מבינה!! צריך להסביר לי לאט לאט... הסתבכתי...

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יש!!!!! עכשיו הסרט פועל!!!!!
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RootDown

New member
מיקרוב, רוצה להתחתן?

אחר כך אני אתגרש ממך ויקח את האוסף שלך איתי. כל מה שיש לי זה סיכה של קרטמן ושל סטן, סטן היה שלי וקרטמן דפקתי מחבר, והיה לי גם את קני אבל הבן דוד שלי עיבד אותו ברטום או משהו! ויש לי פוסטר שהיה במעריב לנוער לפני שנים כשיצא הסרט, ופוסטר של אורג'!

wanna get high

New member
לי יש רק את הכובע... וחולצה של קייל

זה הכל... חפיף... כל עוד זה מקורי...

Kid Vicious

New member
../images/Emo41.gifכדי שאני אבלוט../images/Emo41.gif

מקורי- נראה לי שיש לי רק חולצה של קני מת. והיא ענקית עליי. השאר- אין לי מושג, ואין לי כוח לבדוק, אבל אני אפרט: תיק, תיק לפלאפון של קרטמן, בובה של קרטמן, בובה של קייל ואת ארבעתם [קני קייל סטן וקרטמן] על קפיצים מוזרים.. כן, אני דלה! אבל אני הולכת לקנות פוסטר!
פויה.

למעלה