דברים... (מכיל ספיילרים)

Adam1441

New member
דברים... (מכיל ספיילרים)

בפרק I אימת הפנטום- ישנו רגע שבו מסבירים שלאניקין אין אב, בדומה למריה הקדושה אמו נכנסה להריון בלי גבר בחייה. בפרק III נקמת הסית'- ישנו רגע שבו דארת' סידיוס מספר על מדריכו כאחד בעל כוחות של יצירת אורגינזם חיים חדשים. השאלה שלי, האם דארת' סידיוס הוא זה שיצר את אניקין בעזרת כוחו החזק שלמד ממדריכו בעבר? שאלה נוספת. האם דארת' סידיוס מנע מאניקין מוות בעזרת כישוריו[אחריי הקרב עם אובי וואן]שלמד שוב, ממדריכו?

MajorWinters

New member
יכול להיות...

ואז בעצם אנקין הוא לא אדם בפני עצמו... אלא חלק מאותה תכנית זדונית.

Jedi Force

New member
אני לא ממש בטוח

אם למישהו מכם יצא לשחק במשחק המחשב Star Wars I: The Phantom Menace, בשלב שאתה נמצאים גם קווי גון-ג'ין בכוכב טאטואין, יש לכם אפשרות לדבר שם עם אנשים ויצורים אחרים, חלק מהם אומרים שאבא של אנאקין עזב אותו ולא רוצה איתו קשר (משהו כזה), אנאקין עצמו אומר במשחק שלאבא שלו לא אכפת אם הוא ינצח במירוץ, ולא איכפת לו ממנו ממש. אני לא יודע אם מה שאלה שעשו את המשחק כתבו מידע נכון (בכל מקרה, אנחנו מדברים על LucasArts
), אבל אולי זה בכל זאת נותן מידע לגבי אביו של אנאקין. בכל מקרה, אל תסמכו בדיוק על מה שאמרתי, זה יותר כמו חומר למחשבה.

פלקט

New member
למה ה"בכל מקרה"?

למה ה"בכל מקרה, אנחנו מדברים על LucasArts"? יש להם נטייה סתם להכניס שטויות סותרות?

Jedi Force

New member
הבנתי אותי ההפך...

הבנת אותי ההפך, כיוון בגלל שזה LucasArts, המשחק צריך להיות עם המידע הנכון ביותר. כתבתי "בכל מקרה, אנחנו מדברים על LucasArts", כדי להגיד לכם שבכל זאת מדובר על LucasArts, והמידע שם נכון.

tactical

New member
תראה....

יצא לי לשחק בגרסת ה-PS של המשחק ולא זכור לי בשום קטע בטאטואין שמזכירים את אבא של אנאקין.... בכל מקרה, גם אם מזכירים אותו לא הייתי מייחס לזה חשיבות.... קח לדוגמא גם את הקרב עם דארת' מול שהוא משתמש בברקים בצבע אדום... בקיצר אל תסתמך על כל שטות שמוסיפים למשחק....

Jedi Force

New member
בגלל זה...

אמרתי שזה יכול להיות חומר למחשבה ולא כדאי להתייחס לזה ממש. נ.ב. בשלב של טאטואין, בחלק שאתה מנסה בתור קווי גון-ג'ין להשיג את החלק הנדרש לחללית, אתה פוגש בכניסה למוסך של החייזר הזה (שמכר את החלק לקווי גון ג'ין בשביל החללית) את אנאקין, ואפשר שמנסה להגיד לך שהוא צריך חלקים מסויימים בשביל החללית-רכב של לתחרות (איך שקוראים לזה), ושלאבא שלו יש את החלקים שאנאקין צריך אבל לא אכפת לו ממנו. ואם אתה ממשיך להכנס לתוך המוסך הזה ולצאת בכניסה השנייה, שתמשיך יש איזה מין אדם שנראה שיכור, הוא מספר קצת על אביו של אנאקין. (בהתחלה עוד חשבתי שזה אבא שלו)

juggernaut

New member
לא נכון

אני שיחקתי במשחק הזה וסיימתי אותו משהו כמו 5-6 פעמים אפילו לא פפעם אחת דיברו על אבא שלו אולי שמעת וואטו וחשבת שזה אבא שלו.

gloom

New member
לשאלה האחרונה../images/Emo66.gif

ספויילר.... ולא, הוא לא מנע מאניקן מוות בעזרת כוחותיו כי אין לו את הכוחות האלה, הוא אמר שהייה רק לסית' אחד את הכוחות האלה... וגם אניקן לא השיג אותם.... ואם אתה זוכר בסוף אז היו מכונות שהזריקו לו דברים וזה הציל אותו

למעלה