דברים מוזרים

דברים מוזרים

שלום לכולם לפני שפירמטתי את המחשב בפעם האחרונה יצרתי גיבוי לפנקס הכתובות של האטלוק אקספרס (קובץ בצורת ספר פתוח בשם web). וכשרציתי להוסיף אותו אחרי ההתקנה גיליתי שכל הרשומות נמחקו ממנו. רציתי לדעת מה לא עשיתי נכון, וגם לשאול אתכם אם אתם יודעים מה זה הנקודה הקטנה שהופיע לי אתמול בקצה השמאלי עליון של המסך (נקודה מרובעת בצבע לבן) תודה רבה לכל העונים

dino_din

New member
תגובה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

שלום יורם. תעיף בבקשה מבט בתמונה המצורפת. האם זה דומה לנקודה שהופיעה אצלך ? אם כן - האם תוכל לפרט על פרטי המחשב שלך (סוג, מערכת הפעלה + שפה , כרטיס מסך + גירסה, תוכנות לא ידועות או מוזרות שהתקנת לאחר הפירמוט, האם התקנת מוצרים של symantic לאחר הפירמוט [norton anti virus, winfax pro , norton ghost] ) ??? בתודה, דינו_דין.

שלום דינו

שלום דינו ותודה על העזרה כן זאת הנקודה, ואתמול שמתי לב שלפעמים היא נפתחת לדף אקספלורר קטן לפחות משניה. לגבי המחשב windows 98 se בעברית riva tnt2 m64 עם הדריבר האחרון 21.81 נורטון אנטי וירוס 2001 תוכנת יומן 12ghosts dbpoweramp converter באותה הזדמנות רציתי להוסיף שאלה בקשר לmsconfig הורדתי מלא תוכניות שעלו באתחול והחלישו את המחשב, אבל יש כמה שאני לא בטוח לגביהם צרפתי קבצי תמונה של הmsconfig - תגיד לי מה אני יכול להוריד. ושוב תודה רבה

brr

New member
הריבוע הקטן על המסך

מופיע כשהתוכנה קאזה פועלת.

itaf10

New member
אני לא דינו, הייתי באותה בעיה...

להלן הפתרון. תוריד ללא חשש את כל הV מכל התוכניות חוץ משלושת התוכניות: internat exe. Systemtray, Scanregistry ותאתחל את המחשב מחדש. את התוכניות שנמצאות בהתחל, תוכניות הפעלה, תוריד אותם לשלחן העבודה. לסבר לך קצת את האוזן. מאחוז המשאבים הפנויים שהיו (37% ) לאחר בצוע הפעולה עליתי ל-94% ... חומר למחשבה. בהצלחה מקווה שעזרתי.

dino_din

New member
שלום ישראל

על פי תשובה שקיבלתי מעוזי בפורום אחר (והתגובה שלך על החלון שנפתח לפעמים מחזקת את זה) כנראה שמה שגורם לחלון הנ"ל הן כל תוכנות הפרסומות שמותקנות אוטומטית ברגע שאתה מתקין תוכנות כמו קאזה, בבילון וכו´. אם זו באמת הסיבה (אני עדיין לא משוכנע במאה אחוז) אז זה לא מזיק... בקשר לתוכנות שניתן להוריד, אני לא מכיר את כל התוכנות שיש לך שם אבל כעיקרון למעט התוכנות שרשמו לך בתגובה הקודמת וכמובן כל מה שקשור באנטי וירוס נורטון ( שאותו לא כדי להוריד ) כל שאר התוכנות נראות לי מיותרות, כמובן אתה צריך להחליט האם אתה מעדיף את האטת המחשב על שימוש בהם (למשל אפשר להוריד את netex מההתחלה אבל אז התוכנה לא תפעל טוב...). בברכה, דינו_דין.

בעיה קטנה

קודם כל תודה על העזרה ובקשר לסגירת תוכניות באתחול עשיתי את מה שאמרת לי itaf10 והכל באמת בסדר חוץ מבעיה קטנה שאני לא יודע אם היא קשורה: כשאני שומר קובץ טקסט של פנקס הרשימות הוא מופיע בתור קובץ לא מוגדר (דף לבן עם הסמל של ווינדווס) ואני צריך לבחור כל פעם תתוכנה כדי לפתוח אותו(ואחר כך הוא גם לא נשמר באותה צורה) מקווה שאתם מכירים את הבעיה תודה

בעיה קטנה אבל מרגיזה

קודם כל תודה על העזרה ובקשר לסגירת תוכניות באתחול עשיתי את מה שאמרת לי itaf10 והכל באמת בסדר חוץ מבעיה קטנה שאני לא יודע אם היא קשורה: כשאני שומר קובץ טקסט של פנקס הרשימות הוא מופיע בתור קובץ לא מוגדר (דף לבן עם הסמל של ווינדווס) ואני צריך לבחור כל פעם תתוכנה כדי לפתוח אותו(ואחר כך הוא גם לא נשמר באותה צורה) מקווה שאתם מכירים את הבעיה

dino_din

New member
קובץ לא מקושר

כנראה שמשום מה קובצי הטקסט אצלך לא מקושרים לשום תוכנה. פיתרון: בחר (לחיצה אחת עם כפתור שמאלי) קובץ טקסט. החזק את מקש ה shift לחוץ והקלק עם כפתור העכבר הימיני על קובץ הטקסט הנבחר. בתפריט שיפתח לך תהיה אפשרות "פתיחה באמצעות" בחר את האפשרות "פתיחה באמצעות". בחלון שיפתח חפש את פנקס הרשימות ("notepad") ובחר אותו עם לחיצה אחת. סמן בתחתית החלון את תיבת הסימון "השתמש תמיד בתוכנית זו לפתיחת סוג קובץ זה" והקש על אישור. זהו, עכשיו כל פעם שתקליק על קובץ טקסט הוא יפתח עם פנקס הרשומות. בברכה, דינו_דין.

למעלה