דברים מבפנים

EYNATI

New member
דברים מבפנים

אני כותבת לך הידיעה שאף פעם לא תקרא את זה ואולי בעצם אני כותבת לעצמי..... לפני חודש נכנסת לי לחיים בסערה ותשוקה , ומהקצה השני של העולם נלחמת לשמור עלי .... ובדרכך שלך הצלחת לעקוף את המעתפת קרח שלי ולהיכנס לי לחיים ... ועכשיו , שזה די נגמר קצת בגללי וקצת בגללך והמון בגלל הקצתים של שנינו , קצת עצוב לי .... עצוב לי כי מצאתי לנכון כל הזמן לבקר אותך , וחיפשתי אייך להרחיק אותך , חיפשתי אייך להקשר למגרעות שלך ולא ליתרונות שלך ובעיקר חיכיתי לרגע שתגיד לי ביי ..... וזה עצוב , כי ערב שלם אני מנסה להבין או לייתר דיוק לקבל את זה שאני כועסת עליך בשביל משהו אחר .... אני כועסת על "ההוא מהעבר" ובגלל זה אני לא נותנת לך באמת מקום בחיים שלי ...... ואני עסוקה בפחד שתלך במקום בכייף הרגעי שלי איתך ..... יש לי המון סמני שאלה אליך ועליך וזה לא מוסיף להרגשת חלל העצומה שיש לי ... אני מסיימת בתחושת פספוס עצומה , ואולי אכן מחר בבוקר תתקשר (= כמו שכולם צופים ) . אבל אני עייפה , עייפה מלנסות .... ולכן ילד ג'נג'י שלי , באמת בחור מהמם , אני רוצה מראש להתנצל על מה שהיה ואולי גם על מה שיהיה ונכון צריך 2 לטנגו אבל בטנגו הזה אני הובלתי , ולצערי אני לא בטוחה שידעתי את הצעדים....

EYNATI

New member
איפה עדן ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ואנושית ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שצריך אותכן!!!!!! אני צריכה יחס.....

שלוק29

New member
אני כל כך מבין אותך

גם אני דיי תקוע עם הקשרים שלי מהעבר ועם הדברים שהביאו לסיומם ואני לא מאשים אף אחד (ואולי פה בעצם אני תקוע) רק את עצמי ואת העבודה בה אני מתעסק וכאילו יודע שאם דבר לא ישתנה בדרך חיי אז אין מקום למשהיא חדשה כי אין לי כח לאהוב ושוב לכאוב... וזה משאיר אותי תקוע באותו המקום עד שהגורמים לדברים שהרסו את קשריי בעבר יסתיימו ואז אני יחזור להיות עצמי ויהיה פתוח בפני קשרים חדשים כאלו שלא יהיה סיבה צדדית לסיומם...

שלוק29

New member
ואולי...

דיברתי יותר מידי על עצמי במקום לנסות לעזור לך... סליחה

EYNATI

New member
ואולי...

מצאת את עצמך בתוך מה שכתבתי ... וזה שימח אותי מאוד ... ואולי נחליט שעושים איזה שינויי אבל לעזזל אייך?!?!?!?

שלוק29

New member
אין לי מושג...

באמת מצאתי את עצמי בתוך מה שכתבת... והקטע הוא שכבר נמאס לי להסביר את עצמי!!! מי שלא מכיר אותי ישר מגיע למסקנא שאני נשוי או גרוש או אלמן וכו כי קשה לי להסביר את מה שאני מרגיש ואת זה שאני משאיר את הבחורה שאני אוהב מיחוץ לחיי!!! נמאס לייייייי לעזעזל

אנושית~

New member
מצטערת על ההעדרות

ישלי הרגשה ש..בגלל אכזבה קודמת ת,מחמירה עם עצמך ואיתו ת,לא נותנת לעצמך להפתח עד הסוף אולי במקום שתבחני אותו ..תלמדי אותו ותני לו ללמוד אותך וזה יכול להעשות תוך כדי הזמן שתהיו יחד עם הרבה שיחות משותפות אל תחפשי בו דברים שאהבת אצל האקס אלא תראי ת,דברים הטובים אצלו שהיו חסרים לאקס הצעתי ..אם טוב לך איתו ופיתחת אליו רגשות תהיי גמישה ..תתפשרי על דברים שהם שוליים לא תמיד זה שמוותר הוא המפסיד אלא נהפוכו במקרה שהוא לא מצלצל ..צלצלי ת, תקבעי איתו ותשוחחו על כל הטוב והרע .. תני לזה עוד הזדמנות ..(במיוחד שנימחבבת ג'ינג'ים
) מאחלת שיסתדר לכם

למעלה