דברים לעשות שמשעמם

the shraga

New member
דברים לעשות שמשעמם

כל אחד ירשום פה לעשות שמשעמם. ותנסו שזה יהיה מצחיק אני למשל אוכל פודינג מגלה שהפודינג מקולקל וזורק אותו אומר עליו קדיש כי בכל זאת הוא היה פודינג שהרבה אאבו אותו אוכל מילקי מרגיש שאני בוגד הפודינג נזכר שמילקי זה בעצם פודינג מגלה שהמילקי מקולקל ...

Reut E

New member
חח אהבתי..

כשאני מתעצבנת.. אני מתחילה להרביץ לכל דבר אפשרי. ואז מישהו תמיד מפריע לי ואומר לי להפסיק ואז אני מתחילה להתעצבן עליו כשאני מתעצבנת...

the shraga

New member
יפה מאוד אבל לא הבנת

לא התכוונתי לעשות ת זה כמוני זה סתם יצא לי במקרה. אפשר לרשום פה כל מיני דברים מטופשים כמו לרקוד בלט באמצע הצומת או לנסות לצבוע בטיפקס עכבר שחור

Reut E

New member
עכשיו ההודעה ההיא על הבנות מכוונת

עליי בטח..
אז ככה.. כשמשעמם אפשר פשוט מאוד כמוני וכמו שרגא לשים דיסק של ברני בDVD ולצפות בו אם זה משעמם אותכם גם אז אתם במצב קשה.

אוווו הכי כיף להרביץ לדברים!

לפני שנתיים הייתי ככ עצבנית ש: 1.עקרתי עץ מהמקום רק עם בעיטות וזה שעשיתי פוגו על העץ XD 2.חוררתי קיר בבי"ס XD

Reut E

New member
מטאליסטית לא קטנה את!

חחח הרגת אותי בקשר לפוגו על העץ..

האמ. כשמשעמם לי אני משתעממת.

אבל אני נורא אוהבת לרקוד בלט קלאסי לצלילי שירי האבי מטאל ופאור מטאל ודת' מטאל. [בעיקר דת'] פירואטים לצלילי דת' מטאל,אין יותר טוב מזה. לעזאזל לא עשיתי את זה מלא זמן!

the shraga

New member
אין לי מושכ למה התכוונ ת הרגע

היום עשיתי על האש עם חברים,ניסיתי נפץ חדש שקוראים לו כוכב וזה מזה קטלני... כמעט נשרפתי ממנו

זה ממש מהנה!

זה שילוב של שני דברים שאני אוהבת. ריקוד ומטאל. אני צריכה להמציא סגנון ריקוד כזה

the legacy

New member
נכנס לפורום הומור.

...ומגלה שעדיף כבר לראות לארי סנדרס. כן, עד כדך כך.

למעלה