דברים למיני איפוד

דברים למיני איפוד

אז אני בבר מצווה עוד חודש מקבל מיני איפוד החדש 6 גיגה ואני רוצה לקנות לו כמה דברים אני רוצה שיהיה מוגן משריטות שיהיה אפשר לטעון אותו בקלות בכל מקום בעולם

LinkTree

New member
מזל טוב

ראשית הייתי ממליץ לקרוא כאן קצת אחורה - אני בטוח שתמצא הרבה תשובות להרבה שאלות שבטח יש לך וגם תשובות לשאלות שלא ידעת שאתה רוצה לשאול :) דבר שני - הכי פופולרי לשמירה על ה IPOD זה ISKIN (תמונות ב ISKIN.COM ) בארץ אפשר לקנות בבאג וגם ב PDASTORE.CO.IL ואני מניח שבעוד חנויות. נכון להיום ה IPOD מיני מגיע עם כבל USB בלבד ככה שאתה חייב מחשב כדי לטעון אותו אבל אתה כמובן יכול לקנות מטען חשמל - המטען של APPLE מתאים ל 110-230V ככה שבכל מקום בעולם אתה יכול לחבר אוןתו לחשמל ולטעון (כמובן בתנאי שיש לך מתאם בין צורת התקע של המטען (אמריקאי) לשקע המקומי.

אז מסתבר

שקנו לי סקין חח איזה כיף וביוני רק היום הולדת שלי ונראה אני רוצה שאני יכול לטעון אותו שאני נוסע לחופשות באילת או לחו"ל שיהיה קל יש משהו שיכול לחבר usb לקבל של חשמל

../images/Emo121.gifמפני שזה ה"דור ראשון"

אפל ריעננו את המלאי שלהם ואת האביזרים המגיעים עמם. במקרה הזה-צימצמו את מבחר הצבעים <של המיני> ושינו טיפה את הגוונים, הוסיפו המון שעות נגינה, 18 לעומת 8 <שהחזיק בקושי 7> אך הורידו את המטען לחשמל.

מה דעתכם על זה

http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=ipod-power220&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=91 יש משהו יותר טוב שיתאים את עצמו לעוצמות שהוא צריך

למעלה