אכן כן חשבתי גם על איזו סצנה בבריכה כמה צפוי
ת תמרוש5 New member 8/9/06 #55 אכן כן../images/Emo6.gif חשבתי גם על איזו סצנה../images/Emo3.gif בבריכה כמה צפוי
נ נעה של ה י ם New member 8/9/06 #56 בריכה שליטה../images/Emo47.gif למרות שאישית אני מתה על הסצינה שהוא קורא לה מהיומן ועם האופניים אח"כ וזה.
בריכה שליטה../images/Emo47.gif למרות שאישית אני מתה על הסצינה שהוא קורא לה מהיומן ועם האופניים אח"כ וזה.
ת תמרוש5 New member 9/9/06 #57 נכון../images/Emo12.gif אוף יש יותר מדי סצנות יפות גם הקטע שהוא מקריא לה מהיומן וגם הקטע שדפנה נכנסת לחדר עם הדם..ובעצם אולי אני אבקש מהמורה להקרין את כל הסרט?!
נכון../images/Emo12.gif אוף יש יותר מדי סצנות יפות גם הקטע שהוא מקריא לה מהיומן וגם הקטע שדפנה נכנסת לחדר עם הדם..ובעצם אולי אני אבקש מהמורה להקרין את כל הסרט?!
Y yaki123 New member 8/9/06 #48 לא../images/Emo12.gif..היה צריך להביא סצינה אחת שאהבת במיוחד.. שתיהיה מרגשת,חזקה ולא י'דע..שתיהיה סצינה טובה.. אז צרבתי את זה, כל אחד הביא משהו..
לא../images/Emo12.gif..היה צריך להביא סצינה אחת שאהבת במיוחד.. שתיהיה מרגשת,חזקה ולא י'דע..שתיהיה סצינה טובה.. אז צרבתי את זה, כל אחד הביא משהו..
מ מ א י י ק New member 6/9/06 #38 ../images/Emo44.gifחח מגניב../images/Emo98.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 2/9/06 #22 ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif
נ נ ו נ י י י י New member 2/9/06 #18 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif והתאמצתי!!! כי על המחשב הזה קשה לי לעשות מאומצים אז אני מורידה אותם כשאני לא על הלפטופ אז כבוד לי
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif והתאמצתי!!! כי על המחשב הזה קשה לי לעשות מאומצים אז אני מורידה אותם כשאני לא על הלפטופ אז כבוד לי
ק קלמנטינה מיכל New member 2/9/06 #19 ../images/Emo220.gifלא שמתי לב שהורדת אותם../images/Emo7.gif בושה לי