דברים טובים על פ"ת

BillysGirl

New member
הרבהההההה

*עיר קטנה, כולם מכירים את כולם *אני מכירה את כל העיר בע"פ כי היא קטנה *לא צריך לנסעו באוטובוס כדי להגיע לקניון.. הכל ברגל (מקסימום חצי שעה לא נורא) *ראש עיר פדופילי עם תזוזות מוזרות *ארועים מצחיקים *את ההגנה *"בית העולה" *את חובבי ציון-חיים עוזר אני דווקא אוהבת את פ"ת... לא יודעת מה איתכם שאתם שונאים כל כך... כן נכון חרא של עיר לפעמים אבל אני חיה פה כל חיי, ואיכשהו אוהבת ת'מקום.

LuNa MaJnUnA

New member
ואני לא אראה אותה../images/Emo7.gif

ועוד אמרו לי שזאת הצגה טובה, אני מכירה את אחד השחקנים. עכשיו יש לי גשר בשיניים ואני ניראית כמו השעון מהיפה והחיה

corrupt

New member
כמה וכמה דברים

מבחינה היסטורית לעיר יש הרבה מקומות להציע, שסיפורים יפים מאוד עומדים מאחוריהם, צריך רק לדעת למי לפנות (חיים מייטליס
) בשביל הדרכה. מבחינת תשתיות העיר משתפרת - דרך רבין, דרך הרב מלכה, (בעתיד גם רכבת בז'בוטיסקי, עוד 37 שנים) הקניון הגדול הוא מוקד משיכה וריווחיות לעיר: לשעבר קניון סירקין לשעבר לשעבר קניון ברוך לשעבר לשעבר לשעבר קניון לב העיר לשעבר לשעבר לשעבר לשעבר קניון כיכר העיר יש הרבה סנוקר למי שאוהב (יש את זה עם הערסים, יש את זה עם הרוסים, יש את זה למי שלא בהגדרה הזאת) יש הרבה גנים ציבוריים והרבה ירוק באופן כללי (גן מרזוק מככב לדעתי)

למעלה