דברים חדשים

Roncha87

New member
את התמונה הזאת (ועוד כמה)

מצאתי בפייסבוק עם הכותרת- Filming in the Bahama's כנראה יהיה קטע בעונה השמינית, לא יודעת אבל תמונה א-ד-יר-ה!

Roncha87

New member
ואחרונה חביבה+כמה הסברים

התמונה היא של כל הקאסט בבהאמס. אוקיי, חשוב לציין שחלק מהתמונות הן מהעונה השביעית ומי שלא ראה עדיין ולא רוצה להרוס לעצמו, שלא יפתח אותן. אין פה ספוילרים לשום דבר, רק תמונות, חלקן מהסצינות וחלקן סתם ככה. דבר שני שגם חשוב לציין, שאת כל העלאת התמונות האלה עשיתי תוך כדי קריאת מאמר שנקרא "הצמיחה וההתגבשות של תרבות עברית, מקומית וילידית בארץ ישראל 1948-1882" זה חשוב מאוד לציין, כדי שתבינו את ההשקעה (פולנייה שכמותי...). יאללה תהנו לכם והמשך שבוע מקסים

Ch3nf3l

New member
News! ומיני ספוילר לעונה 8

מתוך TVE ביל לורנס לא שוקט על שמריו. היוצר של "סקרבס" טרם קיבל הודעה מרשת ABC בנוגע לאפשרות חידושה של הסדרה (שצילומי העונה השמינית שלה הסתיימו זה מכבר) לעונה נוספת, אולם בלי קשר לשאלה הזו, נודע לאחרונה שלורנס יכתוב ויפיק סדרה חדשה בשם "Cougar Town" על אישה בשנות ה-40 לחייה שמנסה לתמרן בין חיי המשפחה לעבודה. לתפקיד הראשי לוהקה קורטני קוקס, שעבדה עם לורנס בעבר בעונה הראשונה של "חברים", ותופיע בעונה השמינית של "סקרבס" בתפקיד אורח מתמשך.

Roncha87

New member
תודה!../images/Emo13.gif

כשאתה כותב על חידושה של הסדרה, אתה מתכוון אחרי העונה השמינית כן? (זה בטח כל כך ברור מההודעה אבל אני רק רוצה לוודא). נשמע מגניב הסדרה החדשה של לורנס, אבל אני לא יודעת כל כך למה לצפות..

steelwater

New member
עוד סדרה מביל לורנס - נשמע מצוין!

הבנאדם גאון.
אני אל רוצה נראה לי עוד עונה של סקראבס אחרי זאת... אולי רק עם זאת תהיה ממש טובה וזאק בראף ישאר.

steelwater

New member
אה זה ישן

אתם לא זוכרים את זה? זאק עשה תחרות של מי שיעצב חולצה הכי יפה לסרט שלו "הנשיקה האחרונה" וזו החולצה שזכתה ונראה לי שחלק מהפרס היה גם שהוא לובש את זה בפרק של סקראבס.

למעלה