דברים וגברים

N D R

New member
הכל קומפלט!

ולו היה לי קצת זמן עכשיו, הייתי מצטט לך כאן את זמר "שלוש הנקודות" (שלוש כי מבחינתי, הרביעית הייתה סוף משפט)

יערית

New member
הפתעת אותי

חשבתי שאתה סולידי עם מערכת הכרי{צ}זה שלך

t o t a l

New member
בכלל לא מזעזע

משחר הצוירליזציה במשך אלפי שנה, מתקיימת זנות. ובבוקר בהיר אחד בשחר האלף השלישי, קמה עפרלה והחליטה להזדעזע.

ע פ ר ל ה

New member
טוטאל,הזנות תמיד היה בזוי

לא נראה לי שרוב האנושות תומכת בזנות,ומקבלת אותה במחיאות כפיים. וכשאני מזדעדעת,אני מייד משליכה זאת על עצמי כאשה,כאדם. שיבושם לכל מי שמסוגל/ת לוותר על ערגה ועדנה אמיתית שבמגע.

Mastul4u

New member
דוקא הזנות היתה בזיון....

וברצינות יותר מבזוי דוקא עצוב....

תלתליפז

New member
נראה לי שלפחות 50%

מהאנושות תומכים בזנות. זנות שבאה ממקום של בחירה חופשית, לא צריכה להפריע לאף אחד. זה עיסוק, זה מקצוע, ולא דנים כרגע בהשלכות רגשיות שלו.אני יוצאת מנקודת הנחה שמי שזה לא מתאים לה, לא תבחר לעסוק בזה גם אם תגווע ברעב. אישה שבוחרת לעשות קריירה בנתינת עצמה לציבור, מתנתקת רגשית בדיוק כמו שעובד במחלקת הבשר בסופרמרקט לא חושב על הפרות האומללות בזמן שהוא מוכר את החלקים שלהן ללקוחות . אגב, היהדות גם אם לא מעודדת זנות, היא לא שוללת אותה ולא אוסרת על גברים לגשת לזונות, בתנאי שהן גרות בעיר אחרת. ועפרלה, יקירתי, למה את צריכה להשליך את זה על כתפייך הצרות? את לא מייצגת את המין הנשי כולו, רק את עצמך.

N D R

New member
מומחה למינהו משיב (צ"ל בצבע אדום)

על הכנסה א"חורית" לא צריך לשלם!!!

t o t a l

New member
למה בזוי?

שני אנשים בוגרים. אחד מוכר אחד קונה. הכל בהסכמה ובמודעות מלאה. רוב האנושות באמת לא תומכת בזנות,ולא מקבלת אותה במחיאות כפיים, אבל ממשיכה לקיים את הזנות אלפי שנים. רוב האנושות צבועה, ומתחסדרת. לא הייתה חברה אחת בכל ההסטוריה שלא קיימה זנות. זנות היא פונקציה שאף חברה לא יכולה בלעדיה. אז מה בזוי?

ע פ ר ל ה

New member
דיי דיי

אני לא יכולה לתת לגיטימציה לממכר הגוף והנשמה.זה הרסני בעיניי. קשה לי לראות את הדבר כעיסוק מקצועי נטו,של מקח וממכר. בחייאת נו... בי מתעוררת בחילה עם המחשבה שאיזה "שמוקר חרמן" יגהר על גופי ונשמתי,ואני אתרגם רגעים אלה "ביזנס"או "פרנסה". סורי הא... אבל פוייייייייי

תלתליפז

New member
עפרלה, אני רואה שאצלך אין סיכוי.

את לעולם לא תבני קריירה בתור עובדת ציבור...

למעלה