דברים בשם אומרם פסנתר אפשר להפיל אבל פיל אפשר לפסנתר?? לי-אור חייבת איזה ג´ין אחד דחוף
ל לי-אור. New member 21/1/02 #1 דברים בשם אומרם פסנתר אפשר להפיל אבל פיל אפשר לפסנתר?? לי-אור חייבת איזה ג´ין אחד דחוף
א א י ל ה New member 21/1/02 #4 היה פה אומרם לא מזמן. אבל הלך. עם הקוצים שלו. והמרק גם. של העוף. היה כלא. היה. א י ל ה מעדיפה טקילה
ל לי-אור. New member 21/1/02 #6 שרה זה היידה של ה-הוא אנג´ל זה המאפייה של הרוטט, הקשה והרך בפנים תגדירי עולם לפני שאת מזיזה אותו ועם קינלי כיף להיות צמאים לי-אור מנקדת קטעים קשים.
שרה זה היידה של ה-הוא אנג´ל זה המאפייה של הרוטט, הקשה והרך בפנים תגדירי עולם לפני שאת מזיזה אותו ועם קינלי כיף להיות צמאים לי-אור מנקדת קטעים קשים.
א א י ל ה New member 21/1/02 #9 ה-הוא עשה את כל עבודת הלכלוך בעצמו. לא היה צריך שיעשו לו. כל הזמן הסתובב עם כתם במאחורה של המכנסיים. א י ל ה מזקירה לך
ה-הוא עשה את כל עבודת הלכלוך בעצמו. לא היה צריך שיעשו לו. כל הזמן הסתובב עם כתם במאחורה של המכנסיים. א י ל ה מזקירה לך
א אפי לוג New member 21/1/02 #8 העולם שלי פרוץ לא סובלת (ה)גדרות את רק מנקדת קטעים קשים או גם מפסקת קטעים רכים?
ל לי-אור. New member 21/1/02 #10 מ ה עוד לא ראית את השווא נע שלי?? ואת סימן הקריעה?? חולם היה חסר היום כבר אמרנו אבל בואי ואעשה לך טוב בנקודתיים לי-אור פיסוק איז מיי מידל ניים
מ ה עוד לא ראית את השווא נע שלי?? ואת סימן הקריעה?? חולם היה חסר היום כבר אמרנו אבל בואי ואעשה לך טוב בנקודתיים לי-אור פיסוק איז מיי מידל ניים
א אפי לוג New member 21/1/02 #11 לא לא ראיתי. אבל ראיתי לך את החיריק והצירה אח, איזה צירה יפה יש לך. איי ניד יור לאסט ניים
ל לי-אור. New member 21/1/02 #12 אוחח איך שאת מדגדגת את המקף שלי... אני עוד אפתיע אותך בסגול ובשורוק את כבר תפתחי סוגריים לבד לי-אור יפה בורוד
אוחח איך שאת מדגדגת את המקף שלי... אני עוד אפתיע אותך בסגול ובשורוק את כבר תפתחי סוגריים לבד לי-אור יפה בורוד
א אפי לוג New member 21/1/02 #13 תגידי לו החטף פתח שלך מציק לשוא נח שלי נשארו לי גרשיים משנה שעברה, רוצה?
ל לי-אור. New member 21/1/02 #14 על החטף ההוא עוד ידובר רבות. לא, באמת לא צריך תודה, טוב, אולי איזה גרש אחד קטן אבל ממש קטן-זה לא בריא למרכאות שלי את יודעת. לי-אור וגרש-ון ברם מעצבי על
על החטף ההוא עוד ידובר רבות. לא, באמת לא צריך תודה, טוב, אולי איזה גרש אחד קטן אבל ממש קטן-זה לא בריא למרכאות שלי את יודעת. לי-אור וגרש-ון ברם מעצבי על
א אפי לוג New member 21/1/02 #15 ככה זה מתחיל בגרש קטן שהולך וגודל ומתעצם ומתקשה וחודר לאותיות ה- א.ה.ב.י. שלי...
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 21/1/02 #16 מגרה? אני? תראי לי אחד שהתגרה היום. אחד ואני סותמת. זיוי [יפה בפוקסיה גם]