דבריו של ברק.

שרוף

New member
דבריו של ברק.

ברק טוען שעראפת אינו מכיר בזכותה של מדינת ישראל להתקיים באזור ברק טוען שעראפת למעשה חותר להקמת מדינה פלשתינאית לצד מדינה דו לאומית ישראלית פלשתינאית שברבות הימים תהייה פלשתינאית ישראלית ותחבור לפלשתין הגדולה מן הים ועד לנהר. מעניין מאוד: האם המכתב ששלחתי לו לפני כחודש הובא לידיעתו או הוקרא לו? אין אני יודע. אבל מה שכן אני יודע שזה תואם בדיוק מדהים את תוכן מכתבי אליו. מפאת הצניעות וההיגיון אומר שכנראה הדעות שלנו תואמות בדיוק מדהים ללא שום קשר למכתבי אליו.אלא מאי שכך חשבתי אני עוד בתקופה שברק נבחר לראש ממשלה ומהתנהגותו של ברק מיום בחירתו לראשות הממשלה ודרך התנהלותו במגעיו עם עראפת והרשות הפלשתינית ניתן להבין בבירור שלא כך חשב ברק. לעומת זאת ב92 התנגד ברק בצורה נחרצת לתמיכת רבין ברעיון אוסלו והתנה את התנגדותו באישיותו של עראפת בחוסר אמינותו ובעיקרי ההסכם שלפי דבריו הוא הסכם מחורר ומסוכן לישראל. הזיגזוג הזה של ברק ידוע ומוכר בהתנהלותו המדינית אבל יש פן אחד או מסר אחד בדבריו של ברק שאסור לנו אזרחי ישראל להתעלם ממנו והוא שיתוך הפעולה של השמאל בישראל עם הטירוריסט עראפתץ ואני אומר במודע ,שיתוף פעולה שמטרתו להביא את ישראל למדינה דו לאומית תמורת הפסקת הטירור ולמעשה לחסל את הריבונות היהודית על ארץ ישראל. השמאל כתנועה אינו מחשיב את עניין הלאומיות שלנו והזכות שלנו למדינה לעם היהודי. השמאל הוא חלק מהעם שבמודע מוכן לוותר על הריבונות היהודית תמורת שקט. זאת המסקנה שעלינו להסיק מדבריו של האיש החכם הזה ברק שלצערי לא ידע לתרגם את חכמתו הרבה לפעילות מדינית נכונה ונכנע לשמאל דווקא בתקופה שהכוח לשנות קונספט ולהצעיד את ישראל לעתיד חדש היה בידיו.

resh0

New member
"הפרדה פיזית! אנחנו פה, הם שם".

כך אמר האיש מעל לכל לוח מודעות. הדגש הוא על המילה "פיזית". לי אישית נראה שברק זיהה את העובדה שהעם מבין כי חובה עלינו להפרד פיזית מהפלשתינים. אבל לא נראה לי שהוא באמת האמין במה שהוא מכר... גם רבין "מכר" לוקשים לעם כדי להבחר... אבל היום, לאחר שהבין כמה גרועה האלטרנטיבה, יתכן שהבין כי אכן העם צודק!! אכן הפרדה פיזית נדרשת. כל אחד מבין כי הפרדה פיזית, פרושה תנליך ניוד של אזרחים, במילים אחרות: טרנספר. טרנספר חד-צדדי, דו-צדדי, בהסכמה, שלא בהסכמה, אבל טרנספר. היום ברק הודיע לכו-לם, כי פלשתינאי ישראל מהווים סכנה קיומית לישראל וזאת מטעמים דמוגרפיים. כל אחד שמבין עניין, מודע לעובדה שגם ברק מבין שטרינספורם של פלשתינאי ישראל הוא עניין שבהכרח!!! או בהסכמה, או שלא בהסכמה! ברק של היום צריך לבקש סליחה מגנדי!!!

שרוף

New member
דווקא לא התכוונתי לחלק הזה בדבריו

של ברק ועל כך תעיד ההודעה שכתבתי. לגבי ההפרדה. הפרדה כפי שברק או אחרים מציגים זאת בריחה מן המציאות שום הפרדה שבה ישארו גושים של פלשתינים מן השטחים או פלשתינים ערביי ישראל בתוך תחום ישראל אינה שווה את הנייר שעליו היא כתובה. הפרדה אמיתית היא החזרת כל ההתנחלויות המבודדות לגוש אחד של התנחלות קביעת קו גבול חד צדדי וגירוש כל ערבי מן הקו הזה מזרחה. זאת ההפרדה האמיתית וכל הפרדה אחרת היא נפיחה מסריחה ששכרה אינו בצידה.

resh0

New member
הסכמה מוחלטת!!!!

טרנספר דו-צדדי! בהסכמה, או שלא בהסכמה. זאת הדרך היחידה שיש בה סיכוי סביר שתביא למצב של שלום אמיתי. אם נבחן את המציאות הדמוגרפית העתידית, נראה כי מדובר בהכרח! לא באופציה.

למעלה