דברו איתי

yaronnnn

New member
דברו איתי

מה המצב אחים שלי הכל טוב?? אז ככה אני חדש בפורומים ככה שאני לא יודע מה הולך פה אבל ראיתי שמדברים פה על קפואירה אז רציתי לגיד שאני לומד לבד קפואירה ואני עושה כמעט את כל התרגילים ואם יש מישהו מאשדוד רוצה לדבר על קפואירה או משו שיגיד ואם אתם יודעים על קבוצה שמתאמנים שם אז תגידו לי... וזהו מי שבא לו גם סתם לדבר איתי שידבר

Jabochi

New member
חחחחחחחחח

יש את המאמן:אלי(כינוי:קצ'יטה) באשדוד. בבית ספר "אופק". תיכנס לאתר:www.capoeira-israel.com ותיכנס שם ל Teachers,וכתוב לך שמה את הימים ושעות וגילאי. ותאמין לי שאתה לא יודע שמינית מהתרגילים שיש

yaronnnn

New member
קשה לך לאמין אבל

שמע אחי אני מדבר איתך על התרגילים הקשים לא על כל השטויות האחרים אני יודע סלטות עם ערבית בעיטה לירח ועודד לא מדבר איתך על התרגילים האלה של הבעיטות והחיבורים בין תרגילים ורק תיקח בחשבון שאני לומד הכל לבד אז יענו אם הייתי בקבוצה משו בטח הייתי יודע עוד הרבה דברים שאני לא יודע

PernaLonga

New member
פיייי אתה לא יודע באיזה סרט אתה חיי

אקרובטיקה זה חלק ממש ממש פיצי מהקפוארה... כל ה"בעיטות לירח"(מה זה לעזעזל?) והערבית סלטה שאתה "יודע" זה חלק קטן מאוד מהאקרובטיקה שבאה עם הקפוארה ובכלל מהקפוארה בכללי. וגם ה"חיבורים והבעיטות" שאתה טוען שאתה יודע, אתה תשפר במידה רבה מאוד ברגע שתיכנס לקבוצה אמיתית של קפוארה. ותפסיק ללמוד בבית לבד. אני מציע להיכנס לקבוצה רצינית של קפוארה לראות מה זה באמת קפוארה... תאמין לי אתה לא תתחרט במיוחד עם מאמן כמו אלי
קפוארה זה אומנות לחימה שהרבה יותר נוח וכיף ללמוד אותה עם אנשים אחרים. ככה אתה תוכל גם להנות מאימונים יותר מסודרים ומאוזנים וגם מההודה(מעגל הקפוארה) שיש תמיד בסוף האימון. \ בהצלחה AXE

Gato Branco

New member
?Did I miss something

Isn't capoeira _not_ about how much moves one can perform? and _not_ about kicking and combining? Hmm, I always thought that one cannot play capoeira on his own, since capoeira was, and always will be able to be truely used and expressed in the _roda_ (hence the term 'roda de capoeira'). Or am I completely off ?

jennie 00

New member
החבר'ה פה צודקים 1000%

אקרובטיקה זה רק חלק קטן מהקפוארה יש לקפוארה עוד הרבה צדדים שונים

Jabochi

New member
חחחחחחחח

האקרובטיקה באמת חלק ממש ממש קטן מהקפוארה...ונראה לי שהוא התכוון למורטל ל"בעיטת ירח". הקטע של האקרובטיקה זה בעיקר להופעות ודברים כאלה(לדעתי)...או להדליק הודה וכו'. קיצור לך לכמה אימונים ותראה איך זה

למעלה