דברו איתי

IGuy

New member
דברו איתי

אני אוהב אותכם אנשים, אוהב את אלה שחושבים... תיצרו איתי קשר. יש לנו הרבה דברים לדבר עליהם...

סלח לי, אבל השפיות היא ממך והלאה.

רק מטומטם חסר חשיבה יצור איתך קשר אחרי הודעת חסרת התוכן הזאת שכתבת. ואם מטומטם כזה אתה דווקא לא רוצה לדבר.

kk221

New member
אריסטובולוס ידידי

אני דווקא מחבב אותך, אבל אם אתה טוען שרק מטומטם יצור קשר אחרי הודעה חסרת תוכן כזו(ואני נוטה להסכים איתך, אולי לא עם התוכן אבל עם הכוונה), אז מה זה אומר שאתה בחרת לענות על ההודעה הזאת?

סלח לי, אבל השפיות שלך מוטלת בספק.

כשבן אדם בפורום מדבר על יצירת קשר, הוא מתכוון לקשר אישי- לאי-מייל, למסרים, לICQ, או לפלאפון, לאחד מכל אלא, אבל בוודאי שלא להגיב בפשטות להודעה שלו. (יכול להיות שהוא התכוון לתגובה פשוטה להודעה, אבל אז הוא יצא ממש מטומטם, משום שהוא חרג מהכללים האוניברסליים של כתיבה בפורום). כך, מכיוון שלא הבעתי רצון ליצור קשר, בוודאי לא עניתי על הקריטריונים אותם הצבתי ליצור מטומטם וטיפש. אלה שהוסיפו תגובות כאן למטה גם ניסו להביע את אותו רעיון- אף אחד לא ייצור איתו קשר בעקבות ההודעה הדבילית שלו, ואם יש לו משהו להגיד שיגיד אותו. כך שאני מוצא את ההודעה שלך מגיעה מחוסר הבנה בסיסי, ואני מוצא את השפיות ממך והלאה.

NacroMittler

New member
אתה צודק במאה אחוז

לא לא לא! לא מאה, מאתיים... לא מצאת דרך נחמדה יותר להגיד את זה? אני בטוח שאם היית מתאמץ היית מוצא

ל נ צ ח

New member
בשמחה ../images/Emo65.gif ../images/Emo73.gif ../images/Emo6.gif

הברסלבים רקדו ושרו היום ליד הפרלמנט של לנצח, לידו וליד מכונית הספורט החדשה אותה קיבל בשעה-טובה בשבוע שעבר.

hikok

New member
קשר יש כאן בוירטואלי לרוב

לא תמיד יש תקשורת :) מרגיש לי לחבק אותך באהבה סיגל

EdisonGirl

New member
הגבתי

משמע קיים ביננו קשר... מסקנה: מה שתרצה.. דבר...

a d i n a

New member
אני חולה ../images/Emo5.gif

אתה עלול להידבק . . . יש לי כנראה וירוס . .

sheketz

New member
זה לבריאות עד כמה שהבנתי משגת

למרות שיכולים להיות כאן היבטים עמוקים יותר....

a d i n a

New member
רואים רואים

באיזה סרט זה בדיוק נמצא ????????!!!!!!!!!!!!!!! לא נראה לי ששמעתי את קארי גרנט או ג'ין קלי או פרד אסטר אומרים מילה זו . וזה בכלל באנגלית ???

Grimsom

New member
בוחן פתע בשתים עשרה בלילה?!

אני לא ממש זוכר סצינות ספציפיות שבהן זה מופיע, אבל זה ביטוי שגור באמריקאית מיושנת (לצד bless you). אם זכורה לך סצינת אפצ'י מפורסמת נוכל לבדוק יחד איך עונים בה למתעטש. במקור זה בגרמנית, אבל איכשהו (בטח דרך ההגירה מגרמניה) זה הגיע לארה"ב וקנה לו שם אחיזה בשפה.

a d i n a

New member
הלילה עוד צעיר..

ונראה לי שבתור הזהב שלהם הם לא התעטשו בסרטים . הם היו חייבים להיראות שרמנטיים או מבולבלים אבל לא זכור לי מצוננים ...

למעלה