דבק 3 שניות!

just a guy11

New member
דבק 3 שניות!

כוסאמק!! הדבקתי משהו (לא איזה משהו אמנתי, אני לא מתעסק בזה) ונמרח לי בכל מיני מקומות על הידיים דבק!!!! זה פאקינג מעצבן זה מקשה את האצבעות וזה לא יורד גם לא עם אציטון! מה לעשות?!?!?!

nirc2

New member
מה לעשות? להנות!

אצבעות דביקות זה כיף
(תשאל את שני)

nirc2

New member
ועכשיו ברצינות...

איזה סוג דבק? איזה משטח הדבקת?

just a guy11

New member
אז זהו

שזה לא אצבעות דביקות!! זה אצבעות קשיחות! נוצרה לי שכבה חדשה על האצבעות ואני לא מרגיש כלום וזה מחופספס ומגעיל!! זה היה super glue ומה זה חשוב מה הדבקתי זה על הידיים שלי עכשיו ואני רוצה להעיף את זה קיבינמאט! אני סובל!

nirc2

New member
בסופר גלו בדר"כ כתוב על האריזה

מה לעשות במקרים כאלה.... ואצבעות קשיחות זה לא המומחיות של שני, רק דביקות. מצטער
וכן, מים חמים בדר"כ עושים את העבודה יותר טוב מכל אציטון, שסתם מסריח את הידיים אח"כ והורס את העור.

infatuation

New member
ופחות קללות פעם הבאה!

חוץ מזה שזה יורד אחרי כמה זמן גם אם לא תנסה...

scalla

New member
אני ת'אמת לא הבנתי ...

מה הקשר בין איך מורידים דבק 3 שניות מהידיים לפורום אמנות? באמנות שימושית אולי היה יותר הגיוני שזה יהיה.

vmkni

New member
קודם כל אם לא יודעים איך להשתמש

לא משתמשים דבר שני, דבק סופר גלו יורד אחרי כמה שעות מהאצבעות, תוך כדי עבודה, אתה מתקלח, עושה עוד דברים והא פשוט מתפורר ומתקלף החוצה. גם ניתן לקלף אותו מהעור, רק קח בחשבון שזה עלול לכאוב ואף לפצוע, לכן ממליץ לשטוף טוב במים חמים, ולתת לזמן לעשות את שלו. במקרה חירום (אצבעות שנדבקו אחת לשניה ולא ניתן להפריד) ממליץ לפנות למיון, הם מומחים לכל הדברים האלה בגלל נסיון על אנשים חסרי נסיון

nirc2

New member
לא נכון!!! אל תקשיבו לו!! בוווווווז

מה זה?? אם לא יודעים לא משתמשים???
כל הכיף זה להשתמש בדברים שלא יודעים! לזרוק את ההוראות לפח, ויאללה - לשחק, לנסות, להשתעשע עם זה... למות, לא נמות מזה. רק ככה לומדים באמת על משהו.

vmkni

New member
יש מצבים בהם גם אתה

לא הגיוני דבק שלוש שניות בשימוש לא נכון יכול לגרום לנזק ואפילו רציני, טיפה על האצבע ושפשוף בעין ואתה בבעיה יש דברים שמומולץ לקרוא את הוראות - שימוש במכשיר חשמלי, חומרים מסוכנים וכו' - לא יזיק לשאול קודם, לפני שנוגעים, זה לא צבע על בד שאפשר תמיד למרוח מחדש

nirc2

New member
נזק שמזק

מי שלא מתנסה לא לומד :) למות, לא נמות מזה וגם אם כן, אז לא נורא

scalla

New member
לא נכון!!!

למה אתה חושב שלילד שציירתי שמחזיק מסור אין עצבאות

scalla

New member
תיהיה בטוח שאני יודע ../images/Emo13.gif

אבל כמה פעמים שמעת על השימוש של דבק 3 שניות בה?

shanoky

New member
האמתי...שהרבה ותשובה לרק בחור...

כשעזרתי לשנה ג באוניברסיטה בסוף השנה ועשינו בלון ענקי מלאטקס עבדנו הרבה עם הדבק הזה ואצבעות קשיחות היו לי כל יום וכל יומיים בערך הדבקתי את עצמי לעצמי.... האציטון הוא הדרך היחידה... הוא פשוט עושה את זה לאט... יש לשפוך ולשפשף לשפוך ולשפשף כמה פעמים ואחרי חצי שעה כזה לא מרגישים כלום...

scalla

New member
מוזר לי...

זה דבק יקר מאוד בסה"כ, והוא לא בהכרח הוא עושה את העבודה הכי טובה, אבל אם אתה אומר ...

shanoky

New member
ממממ....

שם אנחנו קונים את זה 8 יח' ב99 פניס... (בחנות ה הכל ב99 פניס) וכאן אתה יכול למצוא את זה בחבילות של 4 או 6 בהכל בדולאר וכאלה... ככה שהעלות לא גבוהה.... הבחור שאיתו עבדתי קנה 10 פעמים 8 יח' נראה לי... אם לא יותר.... ואני יודעת שהרבה מהשנה ג שחנו השתמשו בדבק הזה... אהה ואני בת.... שני... נעים מאוד :)

למעלה