דבק אלמרס על נרות?

HilOneT18

New member
דבק אלמרס על נרות?

יש לי נר כחול גדול והוא די משעמם.. רציתי לדעת אם אפשר למרוח דבק אלמרס ומעל שכבת צבע נוספת וזה יצא כמו על עץ? ואם כן אז אם אני גם יכולה להדליק את הנר הזה אחר כך?

דבק לנרות:

אני לא יודעת לגבי אלמרס, אבל יש דבק אחר שמיועד במיוחד להדבקה על נרות, כך אין סכנה לשריפה

lilachh

New member
והדבק לנרות יוצר גם פיצוצים../images/Emo35.gif אני

מניחה שהאלמרס יעשה פיצוצים מן הסתם גם על שעווה..הבעיה היא איך הוא מתמודד עם חום....

psa

New member
איך כחול יכול לשעמם , איך??../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

hoggle

New member
אני ללא ספק הייתי מנסה

אם זה נר רחב, שהסיכוי שהלהבה תגיע לדפנות שלו קטן, הייתי מייד מנסה. דרך אגב, עם הדבק המיוחד הזה הייתי מנסה לעשות נר צף (כמו שהסברתי פעם - בתבניות של יציקות גבס קטנות) ולהדביק על. זה יוצא מקסים! האמת, שלא ניסיתי את זה עם הדבר שאתן מדברות עליו כי לא ידעתי על קיומו, והדבקתי עם דבק אחר, אבל זה לא החזיק מעמד יותר מדי זמן... דרך אגב, רציתי להתבכיין לכן שהייתי בבית וראיתי שהגיע החומר מחוט השני, ומיד סרקתי אותו ושמרתי על דיסקט, ועכשיו, שמחה וטובת לב באתי להעלות אותו כאן - והדיסקט נידפק לי! מרוב שמיהרתי אפילו לא קראתי את החומר בעצמי, ועכשיו אני צריכה לחכות עד הערב...

Noga222

New member
תנחומיי יקירתי.....

חוקי מרפי בהתגלמותם... הרהור: בטח יש שיטה לגרום לפיצוצים על השעווה. הרי גם ככה זה חומר שנסדק בקלות.... נחפש אולי קצת באינטרנט! מישהי יודעת איך עושים מראה זכוכית סדוקה? ראיתי את זה בכמה מקומות, חמוד לאללה...

Noga222

New member
אל תזלזלי...

פעם נפל לי נר מהכבדים האלה על הרגל... יותר גרוע מבלטה!!

hoggle

New member
../images/Emo16.gif על הרגל = ../images/Emo88.gif../images/Emo101.gif

חחחחחחח

למעלה