דבל לוטו של אדלר

צימט

New member
מי שרוצה להיות סיינפלד חייב להצחיק

וגם חייב לעניין ולהיות איכותי ולהיות קרוב למקור אחרת אתה סתם חיקוי זול שמיוצר בסין, סליחה בישראל.

TIC

New member
כן. אין ספק שניסו להכנס לנעליים קצת גדולות.

F r a n k e l

New member
Borrowed interest

לתפארת משרד הפרסום. יצא לי לראות קצת סיינפלד בעברי ועדיין אני לא מצליח להבין מה מצחיק פה, או מה הם ניסו להגיד פה. הזוי לחלוטין בעייני.

MaleMan

New member
עזוב אותך קרדיטים, פשוט סרט רע

והסיבה שזה עוד יותר מכעיס, היא שלקחו סיטואציה מאוד מוכרת מסיינפלד ופשוט הרסו אותה לגמרי. חבל מאוד, לא אופייני לאדלר.

MooHoo

New member
בכלל לא מתלבש עליהם הלוטו

הוא הופך למותג מפוזר כזה שאין לו שום קו פרסומי, וכל פרסומת היא אחרת לגמרי, קצת כמו סלקום. וחבל, כי לוטו זה אחלה מותג שאפשר לעשות בו קלאסיקות.

197

New member
מי מעלה את הסרטון לאתר flix ?

סליחה על הסטיה מהנושא, פשוט סיקרן אותי מי מעלה את זה ? האם כל אחד נגיש ויכול להעלות סרטון פרסומת באתרים האלו ?

F r a n k e l

New member
לא כל אחד יכול להעלות סרטים לפליקס

צריך שיהיה לך מעבד של אינטל אחרת האתר לא יזהה את המחשב שלך. בנוסף, אתה צריך לכוון את המסך לרזולוציה של 1440 על 900 כדי שאיכות הסרט תהיה טובה. יחידי סגולה שמחזיקים מאק יכולים להעלות יותר סרטים מאחרים בגלל הסכם של אפל עם אתרי השיתוף ובאופן כללי אסור ששם המשתמש שלך יכיל אותיות אהוי מטעמי בטיחות כמובן. זה מה שאני יודע, אולי יש עוד הגבלות

197

New member
העלאת סרטים לפליקס...

אבל מאיפה מי שמעלה את הסרטים משיג את הפרסומות, מקליט מהטלויזיה ???

אורז

New member
במילה אחת- פאדיחה

איך איש קריאייטיב שמכבד את עצמו מוכן להכניס את עצמו להרפתקה כזו שעושה טייק אוף על סיינפלד. איך? האם הצמידו אקדח לרקתם? ובכלל, האם לא היה עדיף לוותר על הבאסים של סיינפלד ועל צילום הבוס מאחורה כדי להתרחק מסיינפלד ולהישאר אולי עם סיטואציה חמודה של בחור שמבקש מהבוס שלו כפול והבוס פשוט צוחק עליו?

קרדיטים:

קופי-יעל קורן ארט-אמיר צור סופרוייזרית-גליה ביאלר תקציבאית-קרן אלפנדרי מנהל לקוחות-דני ברנדה

למעלה