דביל סטיק עם אורות

yoavbp28

New member
דביל סטיק עם אורות

הייתי בברצלונה לפני כחצי שנה וראיתי שם אחד שג'ינגל עם דביל סטיק עם אורות [לא אש], משהו מדהים !! לא ראיתי עדיין דבר כזה בארץ. אם מישהו שמע/ראה/יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה בארץ, אני אודה לו אם הוא יוכל ליצור קשר איתי.

eiraz

New member
כלי פשוט להכנה

קח מוט של דוויל סטיק תחתוך בקצוות קטע ושים במקום סטיק לייטים את הסטיקלייטים תתפוס למוט בעזרת גומי ועוד גומי שילחץ אותו לכיוון המקל בגלל שזה גומיות אפשר להחליף בקלות את הסטיק לייטים אני אנסה בקרוב לבנות משהו דומה ואפרסם תמונות בפורום

Segev Shilton

New member
פרטים על הגלו דבילסטיק

יש חברה בריטית בשם ארוטק (Aerotech) שמייצרת ציוד אור כדורי אור, קלאבס אור , דבילסטיק אור , סטאף אור וכו' הציוד הוא מתוכנת למשל החלפת הצבעים המהירות היבהוב והמון אופציות (זה מאוד מתוחכם) שהייתי בכנס ג'גלינג הארופאי הייתי בדוכן של ארוטק וג'יגלתי שם עם הדברים . הדברים שם מגניבים מאוד , אבל יקרים למשל גלו דביל סטיק בצבעים אדום וצהוב עולה 145 לירה סטרלינג וגלו דביל סטיק בצבע אדום כחול עולה 185 לירה סטרלינג וזה לא כולל מטען שעולה עוד 30 לירות ולא כולל משלוח , וצריכים לקחת בחשבון שאם שולחים לארץ צריכים לשלם מכס (יכול ליהיות עוד 100 אחוז) ככה שעדיף להביא אם טסים לחול מקווה שעזרתי , שגב האתר של ארוטק

למעלה