דבילזים מערכתי.

תשמע סתם דוגמא קלאסית.

נגיד אני ואבא שלי הולכים לסמינר.. תאמין לי שאני מכיר את אבא שלי ואבא שלי מכיר אותי מספיק.. ולא נראה לי שבידיוק בסמינר נגלה על עצמינו דברים חדשים.. ככה שזה יהיו משעמם להיות איתו ולו להיות איתי באותו חדר. כל הקטע עם יצטרפו עוד אנשים לחדר ואז יכול גם להתפתח דיון...

אנדרי ז

New member
את הדיונים נפתח במהלך היום

אישית אני ממליץ לך לישון בלילה, לפעמים זה אפילו עוזר קצת בהעלאת רמת המשכל...

ביאטה

New member
לא נכון !!!

אם ישנים בלילה - גדלים. ואם אוכלים דגים - משכילים יותר !!!

ואם אוכלים מילקי נהנים

ואם אוכלים חזיר סותמים את הלב מהר יותר ואם אוכלים טונה אז זה רצח

אנדרי ז

New member
אין לי מושג עם איזה מלון נסגר

אם נסגר כבר בכלל, ומה המחירים הרגילים שלו. קח בחשבון אבל שמדובר על תקופה בשנה שמהווה שפל בתיירות (רגע לפני חג המולד, אבל לפני...) ותוסיף לזה קבוצה לא קטנה של אנשים, וכבר יש סיכוי להשיג דיל טוב (ואנחנו הרי טובים בדילים...
)

והתעלמת מהעקרון השני..

למה נאחנו צריכים מלון מפואר בירושלים? למה ארוחות מפוארות?!!!

ביאטה

New member
כי אנשי שינוי אוהבים אוכל...

נו באמת, מה יכתבו ??? במלון היפיפה תהיה ארוחה צנועה... זה נראה לך נוסח מכתב ?? דיי כבר עם זה. תחזור למוטב ותבין שהמפלגה (אם בכלל) מממנת חלק קטן מהעלויות של המפגש הזה. ולכן הוא עולה 300 ש"ח. פעם - בתקופה הטובה, לא היה סמינר שעלה יותר מ 150 ש"ח... . למה ? כי המפלגה מימנה. מזה אתה יכול להבין שכעת היא לא עושה את זה. שבוע טוב

אני גם אוהב אוכל..

וכולנו אוהבים אוכל וזה נכון... לא לא.. פשוט לעשות את הסמניר במקום זול וזהו ולתת אוכל ראוי וטוב אבל הוא לא חייב להיות מפואר, תראי הכוונה שלי היא למשל הייתי במסינר באכסניית רבין והיה שם אוכל כבסדר. אבל לא כי טוב אז מפחינתי מספיק אוכל שיהיה קצת יותר טוב מהסמינר אז ופחות טוב ממסעדה יוקרתית בפריז. מאוד קשה לי לעכל את זה כי אני לא באמת מ אמין שארוחה מפוארת ומלון מפואר ויועצים אסטרטגיים (ואם הכל אמת) עולים בין 200 ל300 שקל... מאוד קשה לקבל את זה.. ואז מה?! ונגיד ובאמת המפלגה לא מממנת כלום.. תשמעי חבובה. אם המפלגה הייתה עושה את זה במקום זול אולי בנגב אם ארוחה לא מפוארת את או כל אחד אחר שהיה מגיע לסמניר הזה היה אולי נגיד יכול לשלם 100 שקל אולי פחות?!! מה את חושבת שלכולם בבית של שיח בחצר שכל בוקר מצמיח לו מטבעות של זהב?! הרי מה העקרון הוא? שכמה שיבואו יותר אנשים יותר טוב.

ביאטה

New member
אל תקרא לי חבובה

לא חברה שלך. אני מציעה לך לעשות סקר שוק ולשאול כמה עולה לילה בבית מלון בתקופה שאין תיירות חוץ ובחורף מבחינת תיירות פנים, ולציין את העובדה שמזמינים כמות. שנית, החברים לא בני נוער, ולא יסעו לאכסנייה של ילדים. עם כל הכבוד. ועוד דבר, לא רוצה לבוא ? אל תבוא. תפסיק לדוש בנושא כל כך לא מעניין כמו המחירים, המיקום, והאם האוכל יכלול ג'לי תות מעוטר בקצפת או עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל. תשקיע את האנרגי במשהו חיובי. יום נעים.

אין קשר...

חבובה זה שם חיבה, אז לא חבובה אז מיידלע אגב שם בית המלון הוא עץ זית. ואני לא מבין אל מה ההתרגזות שלך?! מה קרה אסור לכנות אותך חבובה?! מה רע? או שספציפית בפורום את לא רוצה?! את רוצה איך אומרים ברוסית דוושקה.. אני אכנה אותך דוושקה... מה כל הכעס?! למה להיות קרירים?! לא ביקשתי אכסניה לבני נוער, (ואגב יש הרבה אנשים שםהל א בני נוער והלכים לאכסניות נוערו אין רע בזה). יש גם אכסניות רגילות לא בשביל ילדים ונוער. לא אמרתי שאני לא רוצה לבוא. אותי דווקא מענין... אם אותך לא מענין הכסף שלך או של המפלגה.. אין בעיה.. את מוזמנת לתרום לי את כל רכושך.(הרי לא מענין אותך!!) אני גם משקיע אנרגיה וגם משקיע בבורסה.

אשרת

New member
תעשה סקר שוק ואז תדבר.

כמו שאמרה ביאטה, אנשים בוגרים לא ירצו ללון באכסניות... מה לא ברור?

עשיתי בדיקה.

אכן מדובר במלון עץ זית בירושלים. זהו מלון שלא צריך להגזים לא מי יודע מה הכי מפואר או תלוי על איזה דגרת מפוארות מדובר אלא מלון חדש של 3 כוכבים מלון יפה וחדיש וזאת אכן עונת תיירות בשפל וזה גם כנראה מלון בהרצה אז אני מאמין ובאמת יש לשער שמפחינת המלון והארוחות המפלגה כנראה לא משתתפות בהוצעות אבל למשל ביועצים האסטרטגיים ובשאר הדברים כן. אבל עדין העקרון אותו עקרון. יכלו להסתפק במלון צנוע אפילו באזור נגיד הנגב המערבי אם ארוחות יותר צנועות. וכל אחד מאיתנו היה משלם אולי פחות מ100 שקל.. וממך אשרת אני מצפה.. אוקי המחיר יקר.. אבל איך את מציינת כל פעם שהנוער יקר וחשוב לך וצריך לטפח אותו.. שאת תלחצי על בעלך ותלחצי על קברניטיי המפלגה בשביל שיעשו תשלום סימלי לבני נוער אם אכן גם לסמניר אנו מוזמנים. זה דבר שבאמת יכול לעזור. סום סימלי מדובר בפחות ממאה שקל. ייאלה לעבודה.

ביאטה

New member
מלון זול - הוצאות דלק יקרות...

ומה עשינו בזה. לפעמים, צריך לחשוב צעד אחד קדימה....

ולפעמים צריך גם לעשות צעד תיימני

ולחשוב צעד אחד קדימה שני צעדים אחורה. בסיידר, אז אפשר למצוא מלון זול במרכז הארץ. למשל אולי אפילו בנתניה..

ביאטה

New member
אני לא מתכוונת לנהל איתך דו שיח

זה לא לרמה שלי. אתה חוצפן, ואני ממליצה לך בעדינות להתחיל לשלוט בעצמך. (אני יודעת שזה קשה.... השתדל !). כדאי שתתחיל להפריד בין שיחות עם חברים שלך, לבין שיחות עם ההורים שלך, לבין שיחות עם אנשים מכובדים, מסודרים, עם ראש חשב על הכתפיים. וזה - איך אומרים ? המלצה ידידותית לחיים. יום נעים.

אל תגידי לי חוצפן..

אני שולט בעצמי הייטב. זאת שאת לפעמים קרירה זאת בעיה שלך. ומי את? שיחה עם ידידה שלי. את מתכוונת לומר שאת אישה מכובדת מסודרת עם ראש חושב על הכתפיים? למה אני עד היום חשבתי שהראש החושב זה מאחורי הגב.. תודה שחידשת לי היום אני יודע שהראש הוא על הכתפיים.

למעלה