דבילזים מערכתי.

דבילזים מערכתי.

קיבלתי מכתב של שינוי שכתוב שם שיש סמינר של מפלגה... קודם כל אני לא יודע .. הסמינר גם מיועד לחברי הנוער? זה דבר קטןן.. עכשיו.. כתוב שם מלון אני אשמח לדעת על איזה מלון מדובר.. וכתוב שם מלון מפואר!! וארחוה מפוארת!! שכמובן יעלו הרבה כסף.. אני לא מבין יש הריי למפלגה מעט כסף! אז למה לבזבז תכסף ע שטויות כאלו.?! ךמה אי אפשר להסתפק באכסניה או בית הארכה צנוע פאילו אולי בנגב ואולי אפילו עם ליד שדרות כהזדהות עם המצב... ולמה ארוחה מפוארת? אי אפשר להסתפק באוכל פשוט?! אני לא מבין את זה!! וגם כן חדר זוגי.. שכמובן זה מאוד נחמד.. אבל אי אפשר להכנסי יותר מזוג? גם כל הקטע הוא שאנשים רוצים להכיר אנשים אחרים וכו.. אני לא מבין זה פשוט טמטום מערכתי ... למה אי אפשר להסתפק במועט? מה בגלל שאנחנו מפלגה של "עורכי דין ורואי חשבון" לא נאה לנו רמה של פחות מפואר? אפשר לחשוב ששינוי נמצאת בימי הטובים עם תקציבים של מיליוניי מיליונים וגם אז למה צריך לבזבז? אני אורמ לכם.. יש לי הרגשה או שיש למפלגה מלא כסף או שראשי המפלגה לא מבינים כלום בניהול כספים.

אשרת

New member
אם היית טורח לקרוא את כל המכתב

היית מודע לכך שהסופ"ש המדובר עולה בין 200 ל-300 שקלים חדשים. שום דבר לא מכספי המפלגה, כך שתנוח נפשך. ואני מבינה שאתה די מבואס מכך שבחדר זוגי אפשר להכניס רק זוג ולא יותר מזה
שיהיה סופ"ש רגוע ונעים לכולם

נו באמת... עלי את מנסה לעבוד?!!

או את מנסה להגן על ראשי המפלגה?!! חחח אין כזה דבר בארץ סוף שבוע שעולה שרוב רובו בין 200 ל300 שקל.. איפה תמצאי כזה בארץ? אפילו באכסניה הכי מוזנחת בארץ יעלה יותר כסף? מה את חושבת שנולדתי אתמול?! המפלגה מסבסדדת חלק גדול מהסמינר!! ואם לא אז זאת כנראה באמת מקום מיוחד.. את קראת מה כתוב שם? "מלון מפואר"!! "ארוחה מפוארת"!! "יואצים אסטרטגים"... מה נראה לך שאם ה200 300 שקל של כל אדם המפלגה תכסה את ההצאות של החדר והארוחות המפוארות והאזנה להרצעות של יועצים אסטרטגיים כל זה ביחד?! את יודעת כמה עולה הרצעה ליועץ אסטרטגי נורמלי היום? או שיכול להיות שבאמת עובדים עלינו וזאת סתם אכנסיית נוער מליגה * ואוכל שמסתכם בחצי מנת פלפל ליום ואז יכול להיות שלוינטל וראשי המפלגה סתם מנסים לפאר את זה במילים מפוצצות.. ואגב אם חברי נוער מוזמנים גם כן, למה הם צריכים לשלם כזה סכום עתק? אפילו לונטיל אורמ תמיד שהוא רואה בנו כדור והעתיד של המפלגה, איפה קצת התחשבות? את בתור אישה מקושרת במפלגה תעשי טוב אם תצליחי לשכנע את קברניטי המפלגה שיחליטו שחברי נוער משלמים סכום סימלי מתוך שתי סיבות עיקרויות: הם עושים יום ולילה בהתנדבות למען המפלגה והם לא עובדים למחייתם 2. אין להם באמת השפעה על החלטות שיתקבלו בסמינר והם רק יכולים להאזין או להגיד מספר דברים.. אבל באמת אשרת...

כן אני מבואס!!

אני גם לא יודע .. אבל אני במקומך גם הייתי מבואס.. את כל הזמן עם אנדרי... פעם אחת מה יש להיות עם עוד זוג נוסף בחדר? הרי מה כבר ייצאל ך מזה להיות עוד לילה שתיים עם אנדרי? מה ייצא? פתאום יעלו לכם רעיונות מיסטיים?

אנדרי ז

New member
מה אני אגיד לך

אני אמור לשמור על הימנעות מירידות אישיות, אבל לאחרונה זה נהיה במקרים מסויימים קשה קשה...

אשרת

New member
ממש משעשע, הפסק ../images/Emo5.gif

כולי תקווה שאתה מתישהו תתקע לילה שלם עם ברננקה, ואז נראה מי יהיה מבואס יותר

אשרת

New member
אחרי שהפוסק יהיה איתך לילה שלם

אני אוכל להשיב על השאלה שלך.

אשרת

New member
הבהרה:

כאשר אתה והפוסק האחרון תבלו באותו חדר לילה שלם, אוכל להשיב לך על השאלה הזאת, ואוכל אולי לממן לפוסק טיפול פסיכולוגי בעקבות החוויה הזאת. עכשיו ברור יותר?

את אומרת שאת תוכלי להשיב לי על

השאלה הזאת.. לאיזה שאלה בידיוק את מתכוונת?!!! למה שתממנני לפוסק טיפול פסיכולוגי?

אני לא אצטרך פסיכולוג

כמות נכבדה של סלוטייפ ומנעול עם מפתח לארגז המצעים היו עושים את העבודה הרבה יותר טוב.

אשרת

New member
אתה לא מעריך את החזרה למוטב

מספיק, הפוסק. אתה יודע, יכולים גם להסיר את דבק הנייד, ויכולים גם לצעוק במעד לארז המצעים.
תהנו.

הישראליות במיטבה

נותנים לך מלון ברמה גבוהה וארוחה טובה, ואתה מתלונן. יתנו מלון גרוע, יתלוננו שהוא גרוע, יתנו מלון טוב, יתלוננו שהוא טוב. פשוט לא יאומן. דרך אגב, חשבת על זה שלסמינר יגיעו לא רק ילדים קטנים כמוך אלא זוגות מבוגרים שלא בדיוק יהיו מאשורים לחלוק חדר באכסניה עם אנשים נוספים? אולי כדאי שפעם אחת תסתכל על העולם לא רק מזווית של ילד בן 16? מן טיפ שכזה לחיים... וד"א אשרת, את חושבת ש 200-300 ש"ח מממנים חדר במלון "מפואר" וארוחה "מפוארת" ? אולי במזרח טימור או בגיניאה הצפונית.

זכותי לנתלונן.

אני דואג לכספי חברי המפלגה ולכספי המפלגה ! אם לך לא חשוב הכסף זאת בעיה שלך. אויל אתה אל יודע. אבל אני רוצה להזכיר לך שכסף לא גדל על העצים ולנו אין קשרים לארקדי גאידמק. וחשבתי על זה... אומנם זוגות אבל צריך לזכור שזה סמינר ולא ירח דבש.. וכל הייחודיות שלו זה הביחד! ואני לא בידיוק ילד קטן, ומה יש אנשים מבוגרים לא יכולים להיו עם אנישם מבוגרים ביחד? מה קרה?!

למעלה