דבוש

חMודי

New member
דבוש

מי באמת חושב שדבוש באבן גבירול השווארמיה היא באמת בשר טוב או הרבה כמון ושומן
במסווה לבשר טוב שנמכר בלאפה 48 שקלים
ובפיתה 31,
איזה פערים אותו קמח לבן,
אבל פער מאוד גדול.

לדעתי, עם כמות התיבול שלהם הבשר לא צריך להיות איכותי, רק הטעם של התיבול משחק תפקיד,
לכן זה לא נחשב בשר איכותי, אפשר לומר.

השווארמה הגרועה ביותר שטעמתי אי פעם

פעמיים נפלתי. בשר הודו נחות בתיבול מוגזם לגמרי. אוברייטד בטירוף. מתישהו ב 2007 נבחרה ע"י המגזין טיימאאוט לשווארמה הטובה ביותר. תעלומה. אבסורד. מעניין מה שתו או עישנו שם לפני הבחירה.

salo22

New member
אני חושב שבתל אביב

לא ממש יודעים לעשות שאוורמה, לא מתכוון לבדוק דבוש באבן גבירול רק לעבור שם כבר לא עושה לי חשק. ניסיתי בעבר גם מקומות מהוללים יותר כמו טורק לחמג'ון וזה ממש לא תחרות למה שהרגילו אותי בחיפה
אולי "ארטיסנלים" כמו שקשוקה או האיטליז עם השיפוד הנעלם היו משנים את דעתי, אבל כנראה שלא יצא לי לבדוק.

bob68

New member
לגבי "השיפוד הנעלם"

ביקרתי ב"האטליז" מספר רב של פעמים ו- תמיד היה שיפוד.

או שאני בר מזל או שמעלים שיפוד במיוחד בשבילי

salo22

New member
או שאתה לא מבקר שם בצהריים

מה לעשות, לא מתכוון לאכול שווארמה בערב בכל מקרה.. עברתי שם כבר פעמיים או שלוש אומנם בצהריים מוקדם, אין זכר לשיפוד שווארמה, איזור 12:30 בואכה 13, לדעתי הם רק פותחים בשעות האלו.

bob68

New member
אכן הגיוני

הם עושים, כנראה, שיפוד אחד אשר אמור להספיק לכל היום.
כאשר אני מגיע לשם בשעות הערב המוקדמות הוא הולך ומתדלדל.

ד"א גם במקום הסיני בנווה שאנן שנמצא סגור בביקור הראשון שלנו, פותחים מ- 13:00 וצפונה.

salo22

New member
אם במקרה יזדמן לי

במה שנראה כמו שעות פעילות השיפוד 1500ככה, בהחלט אנסה.. משום מה הביקורים בויטרינה קצת יכולים להביא את הסעיף בצהריים כשממהרים במקרים מסויימים, וחוץ מזה לא חושב שיש יותר מידי אפשרויות אחרות שיעניינו אותי לצהריים (או צהריים מאוחרים מאוד &quot
). תודה על המידע לגבי המקום בנווה שאנן, זה אותו מקום שאמרו שתחת שיפוץ כרגע ? אם כן מעניין אם שיפרו שם העניינים מעבר לאוכל, בכל מקרה קצת קשה לי להגיע לשם, אלא אם המקום פתוח גם מאוחר יותר בערב.

bob68

New member
אתמול

בסביבות 15:00 לא הבחנתי אם היה או לא היה שיפוץ.
המקום נראה מוזנח כרגיל - לא מתאים לבעלי לב חלש

אין לי מושג עד מתי הם פתוחים.

אחת השווארמות הטובות בת"א

היא דווקא בפתח תקווה...טורקיש שווארמה ברח' חיים עוזר, מול בניין העירייה.
יש שלושה סיחים - עגל עם כבש, פרגיות והודו, אנחנו כמובן הולכים על העגל בכל פעם שאנו בסביבה.

puppet

New member
אני מסכים עם זה

שווארמה נהדרת מאד, אם כי יצוין שבדרך כלל יש להם רק את סיח הפרגיות או ההודו, וקשה למצוא שם את העגל (לא בכל הימים, וגם כשכן - נגמר מהר)

נו, מה אתה רוצה?

מה שהכי טעים תמיד נגמר ראשון...
וחוץ מזה, לשמחתי/לצערך, תמיד שהגעתי לשם סיח העגל היה "פעיל" והצדיק כל ליטר אוקטן 95 שהביא אותי אליו...

למעלה