דבורים
היי
רציתי לשתף אותכם בסיפור קטן,
אחרי תקופה ארוכה ,קניתי אופניים חדשות (אופני כניסה) .
ולשם התחלה ייצאתי לרכיבה של שעה עם בן שלי (כמעט 7 - רוכב אל אופני הרים מידה 20).
בדרך חזרה לביתינו, עברנו בשדה שקצרו אותו - לאחר מספר מטרים הותקפנו בנחילי דבורים
והתחלתי לרכב מהר ולזרז את בני שינסה להיצמד אליי. ראיתי שאני מתחיל להתרחק ממנו אז הסתובבתי אליו ושוב ניסיתי לזרז אותו. ושוב התרחקתי ממנו .
ההתקפה היתה לאורך מאות מטרים - וכל הזמן היה הבדל בין בני אליי כ 30 מטרים.
וכל הזמן הדבורים עטים עלי ואני מנסה להעיף אותם מהקסדה, שמתי את החולצה כמגן פנים ,ומיד הורדתי כי פחדתי שיעקצו אותי בגופי.
בכל מקרה הצלחנו לסיים את השדה ללא שום עקיצה.
בסוף הדרך שאלתי את בני אם הוא נעקץ או שהדבורים התקרבו אליו,והוא ענה שלא, אז שאלתי אותו איך?
והוא בצורה רגועה פשוט אמר לי שבגלל שאני נסעתי מהר ונסתי לברוח אז הם רדפו אחרי
ואותו עזבו בשקט
בכל מקרה , זה היה מקרה לא נעים אבל הבנתי עד כמה בני הוא חזק אופי ואני פחדן גדול.
מה אתם הייתם עושים או עשיתם אשמח לדעת במה עוד אני עלול להיתקל?
תודה רבה
רכיבה בטוחה
היי
רציתי לשתף אותכם בסיפור קטן,
אחרי תקופה ארוכה ,קניתי אופניים חדשות (אופני כניסה) .
ולשם התחלה ייצאתי לרכיבה של שעה עם בן שלי (כמעט 7 - רוכב אל אופני הרים מידה 20).
בדרך חזרה לביתינו, עברנו בשדה שקצרו אותו - לאחר מספר מטרים הותקפנו בנחילי דבורים
והתחלתי לרכב מהר ולזרז את בני שינסה להיצמד אליי. ראיתי שאני מתחיל להתרחק ממנו אז הסתובבתי אליו ושוב ניסיתי לזרז אותו. ושוב התרחקתי ממנו .
ההתקפה היתה לאורך מאות מטרים - וכל הזמן היה הבדל בין בני אליי כ 30 מטרים.
וכל הזמן הדבורים עטים עלי ואני מנסה להעיף אותם מהקסדה, שמתי את החולצה כמגן פנים ,ומיד הורדתי כי פחדתי שיעקצו אותי בגופי.
בכל מקרה הצלחנו לסיים את השדה ללא שום עקיצה.
בסוף הדרך שאלתי את בני אם הוא נעקץ או שהדבורים התקרבו אליו,והוא ענה שלא, אז שאלתי אותו איך?
והוא בצורה רגועה פשוט אמר לי שבגלל שאני נסעתי מהר ונסתי לברוח אז הם רדפו אחרי
ואותו עזבו בשקט
בכל מקרה , זה היה מקרה לא נעים אבל הבנתי עד כמה בני הוא חזק אופי ואני פחדן גדול.
מה אתם הייתם עושים או עשיתם אשמח לדעת במה עוד אני עלול להיתקל?
תודה רבה
רכיבה בטוחה