(לתמונה הראשונה של סשי-סמה המופתע)
X XxXxsmellyshitxXxX New member 3/6/05 #17 חחח רין עם מחזור... אם ג'אקן יעצבן אותה הוא מסכן כשהיא במחזור...
ב בוסית ולא דוסית New member 3/6/05 #19 שלי: הסנאי שעל הכתף של קוגמה:יואו היא כזאת יפה!!!!... קוגמה:אוי,נו,שהסנאי הזה ירד ממני,זה מגרד!!! (לא מצחיק,לא היה לי מה לכתוב!!!) (ודרך אגב,אני חדשה!!!)
שלי: הסנאי שעל הכתף של קוגמה:יואו היא כזאת יפה!!!!... קוגמה:אוי,נו,שהסנאי הזה ירד ממני,זה מגרד!!! (לא מצחיק,לא היה לי מה לכתוב!!!) (ודרך אגב,אני חדשה!!!)
B Bakura New member 3/6/05 #20 התמונה למעלה היא ../images/Emo58.gif ברוכה הבאה את מוזמנת לפתוח לעצמך שרשור חדש של "שלום, אני חדשה", וה'סנאי' הזה, זו קירארה, שדת החתול של סאנגו.
התמונה למעלה היא ../images/Emo58.gif ברוכה הבאה את מוזמנת לפתוח לעצמך שרשור חדש של "שלום, אני חדשה", וה'סנאי' הזה, זו קירארה, שדת החתול של סאנגו.
S S n o w F a i r y New member 3/6/05 #22 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif ודרך אגב זה לא סנאי זה חתולים כמו קירארה
מ מלפפון ים 1 New member 3/6/05 #23 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo18.gif../images/Emo107.gif
N Naraku SeXy New member 3/6/05 #32 XDDDDD אהבתי ..^^ שלי ... " נאראקו אתה לא חושב שאתה כבר צריך לעשות גבות ?? "
ס סנוביש מיאוו New member 4/6/05 #35 ../images/Emo171.gif יש לה מבט כזה של "יאא איזה קיר יפה...*בוהה* *דופקת ראש בקיר* אולי ככה לפחות האדישות שלה תשבר >_> נכון שאני לא מצחיקה?
../images/Emo171.gif יש לה מבט כזה של "יאא איזה קיר יפה...*בוהה* *דופקת ראש בקיר* אולי ככה לפחות האדישות שלה תשבר >_> נכון שאני לא מצחיקה?
ל לי Li New member 4/6/05 #36 XDDDDDDDDD דווקא אותי זה הצחיק ^^" והאדישות שלה באמת מטרידה, זאת לא אדישות אצילות כמו של סאשי, אלא חוסר תגובה למצבים שאמורים להגיב אליהם, לפחות בהבעות פנים... להמחשת דבריי, ראי תמונה מצורפת
XDDDDDDDDD דווקא אותי זה הצחיק ^^" והאדישות שלה באמת מטרידה, זאת לא אדישות אצילות כמו של סאשי, אלא חוסר תגובה למצבים שאמורים להגיב אליהם, לפחות בהבעות פנים... להמחשת דבריי, ראי תמונה מצורפת