"דאר"

larisa3

New member
"דאר"

ברצוני לפתוח דאר בגן מי יכולה לעזור לי למקד את הרעיון למי יש תמונות קשורות?? תודה

oden

New member
מה זאת אומרת דואר

ממש פינה בגן כמו פינת בובה, מרפאה, מכולת? או תיבת דואר לראש השנה כדי להראות איך שולחים איגרות ברכה? מה שיש אצלי זה הלוגו של הדואר וכמה בולים. יעזור?

אלהלה

New member
תמונות לדואר שמישהי פה העלתה לא

מזמן ולא זוכרת מי

ימית34

New member
לדעת מפקחתי...

היי אצלינו המפקחת מבקשת לא להתעסק עם זה בכלל, מכיון שהיום אמצעיי התקשורת העיקרים הם הטלפון, פקס, מיילים. אני כבר לא רואה סביבי כאלה השולחים כרטיסי ברכה בדואר (אני מניחה שזו כוונתך). גם לגבי הדבורה היא לא ממליצה לעסוק, זה לא מהות החג, לדעתה סמלי החג, משמעות החג, מנהגי החג חשובים יותר, הדבורה היא בעל חיים שלא קשור לחג עצמו. אני מסכימה איתה. זה בערך כמו לעסוק בטו' בשבט על שימושי העץ (הכוונה כרהיטים וכדומה). בעוד יש לתת את הדעת על מהותו, יעודו (צל, פרי, נוי ....). זו כוונת החג ויש לתת על כך את מלוא הכובד על נושאים אלו ופחות להתעסק בפחות רלוונתי. אשמח לתגובות

אלהלה

New member
והמפקחת שלך גם שולחת לך הזמנות

למפגשים במייל? או אולי בפקס? או שהיא עדיין משתמשת במכשיר הלא רלוונטי שנקרא דואר. עם כל הכבוד לדואר עדיין יש מקום ותפקיד ולא נורא אם הילדים ילמדו על הדואר וישלחו אחד לשני אגרות ברכה וגם לבני המשפחה שלהם ואפילו בדואר אמיתי עם בול שלוקח כמה ימים עד שמגיע לתיבת הדואר. וכן אני עדיין מדברת גם על הדואר - לא שזה הנושא המרכזי אבל דווקא הוא יוצר עניין ומקשר ומחבר בין הרבה דברים ששייכים גם לארועים אחרים ולא רק לראש השנה. הרבה יותר מדבר אל הילדים מהראש הערוף של הדג!! ובעניין הדבורה, עם כל הכבוד שוב למפקחת שלך
דווקא הזדמנות נהדרת לדבר על עוד כמה דברים מסביב כמו הדבש והדבורה, ובעיקר אם אנחנו עורכים ביקור במכוורת, רואים איך רודים את הדבש... בקיצור, אני דווקא בעד להרחיב ולעסוק בדברים שקשורים לחג אבל גם נקשרים לתחומים אחרים מה שנקרא נושא רב תחומי. וכמו שכתבת בעניין טו בשבט דווקא שימוש מאוד חשוב לעץ הוא לתעשיה - ומבט מסביב בגן מראה בדיוק למה משמשים גם עצים ולא רק למאכל ולנוי. ובעניין ראש השנה אני עוסקת בכמה סמלים מוחשיים שמסמלים יותר מהכל את החג. וחג שמח גם לך
ולמפקחת שלך

אלהלה

New member
ושכחתי אני גם שרה איתם את השיר

הדואר בא היום באוטו האדום - אלינו עדיין מגיע הדואר באוטו אדום, אמנם יש עליו סמל של מייל@ אבל עדיין אדום ועדיין מביא דואר

חניני

New member
מסכימה אתך אלה מאד,

קשור להעשרה ולהרחבת ידע עולם, אהבתי את התגובה שלך

לגמרי מסכימה בעניין הדואר

אני אף שוקלת לקחת את הילדים לדואר לשלוח את אגרות הברכה, אבל בקשר לדבש... לאחרונה גיליתי שיש עדות שבכלל לא נהוג לאכול אצלהם דבש, אלא משהו מתוק חליפי.

אנחנו מאוד אוהבים לקבל כרטיסי ברכה

בדואר ולכן גם שולחים לאחרים. כל שנה לפני החג אני וילדי מכינים כרטיסים ושולחים לכלל מכרינו. נכון לשם כך משתמשים במחשב ולא מציירים כל כרטיס ביד ובכל זאת... נסו ותראו כיף אמיתי לילדים (ולעתים גם למוגרים) שנה טובה דפנה

למעלה