דארן הייז מישהו פה אוהב את דארן הייז? הזמר הכי שווה בעולם? זה ששר את אינסיישבל?
L lorien New member 19/8/02 #1 דארן הייז מישהו פה אוהב את דארן הייז? הזמר הכי שווה בעולם? זה ששר את אינסיישבל?
D Dror Lavie New member 20/8/02 #2 השיר הראשון שלו היה נחמד אבל למה סאבאג´ גארדן התפרקה? והשיר השני גרוע ביותר!
L lorien New member 20/8/02 #6 סבאג´ גארדן סבאג´ גארדן היתפרקו בגלל דניאל ג´ונס הגיטריסט. נימאס לו מהופעות ובכלל... דפוק.... לא הבנתי איזה שיר לא אהבת?
סבאג´ גארדן סבאג´ גארדן היתפרקו בגלל דניאל ג´ונס הגיטריסט. נימאס לו מהופעות ובכלל... דפוק.... לא הבנתי איזה שיר לא אהבת?
B BlueButterfly New member 20/8/02 #3 אניייייי! הוא פשוט מדהים לא? וכל כך אהבתי את השיר אינסיישבל זה מה שגרם לי לשים לב אליו מההתחלה... הוא גם בנאדם חמוד בלי שום קשר, ראית שהוא היה באמ טי וי ב-fridge?
אניייייי! הוא פשוט מדהים לא? וכל כך אהבתי את השיר אינסיישבל זה מה שגרם לי לשים לב אליו מההתחלה... הוא גם בנאדם חמוד בלי שום קשר, ראית שהוא היה באמ טי וי ב-fridge?
@ @יעל@ New member 20/8/02 #4 רק שאלה קטנה אם מותר לי לשאול: מה הוא עולל לעצמו?????????????????????????????? מה קרה לסולן ההוא מסבג´ גרדן? ההוא עם השער השחור הקצר.....
רק שאלה קטנה אם מותר לי לשאול: מה הוא עולל לעצמו?????????????????????????????? מה קרה לסולן ההוא מסבג´ גרדן? ההוא עם השער השחור הקצר.....
L lorien New member 20/8/02 #5 זה לא נורא השיער שלו לא כ"כ נורא! למרות שאהבתי יותר כשהיו לו תלתלים.... אבל הוא חמוד בכל מקרה, אפילו קירח! הוא הפסיק לצבוע כי זה חימיכלים וזה מזיק לו (כך הוא אמר)
זה לא נורא השיער שלו לא כ"כ נורא! למרות שאהבתי יותר כשהיו לו תלתלים.... אבל הוא חמוד בכל מקרה, אפילו קירח! הוא הפסיק לצבוע כי זה חימיכלים וזה מזיק לו (כך הוא אמר)