דארט בויד

rafman

New member
דארט בויד ../images/Emo16.gif

"בלילה שבין חמישי לשישי נהרגו שלושה אנשים בתאונה ביציאה הדרומית מחיפה כאשר רכב פרטי ורכב מסחרי התנגשו חזיתית על כביש החוף. אתמול אחר הצהריים דווח כי אחד ההרוגים בתאונה הוא דארט בויד, שחקנה של קבוצת הכדורסל אליצור אשקלון. בויד נהרג כשחזר ממשחק קבוצתו במסגרת חצי גמר הפלייאוף בליגה הלאומית. שני ההרוגים האחרים הם שני הנהגים. הנוסע שנפצע קשה כנראה הועף מהרכב המסחרי ונפגע בראשו." ציוני דרך מלך הסלים של לאומית ב' ב 98/97 במדי הפועל צפת. עלה ללאומית א' עם הפועל חיפה ב 99/98 עלה ללאומית א' עם אליצור אשקלון ב 00/99 הקטל בכבישים לא מבחין בין שחקני כדורסל, נהגים צעירים, אמהות בהריון, ילדים קטנים. תעשו לעצמכם ולנו טובה. תחשבו שניה לפני שאתם לוקחים את ההגה לידיים. ברצינות.

rafman

New member
ובאותו נושא.. מטומטמים על הכביש

אתמול בלילה, בעודי מחכה ברמזור אדום על רחוב סלמה בת"א, ראיתי מכונית "ערסמוביל" משייטת לה באיטיות ברחוב החותך את סלמה. הנהג דיבר תוך כדי נסיעה עם איזו בחורה שהלכה על המדרכה. כנראה רצה לעשות עליה רושם עם הספויילרים הכחולים שלו שהפכו את האוטו לדיסקוטק. לאורך כמה עשרות מטרים הוא לא הסיט את העיניים שלו מאותה בחורה. אחרי כמה שניות הרכב נתקע בפח זבל שהיה בשולי הכביש. הערסים שבאוטו היו שניה בהלם שהתחלף לגל צחוק סוער. אני בטוח שהסיטואציה הייתה שונה אילולא הרכב היה דורס בן אדם ואותו ערס על משלם על זה ב7 שנים בכלא על גרימת מוות ברשלנות ! אתמול זה היה פח זבל, מחר זה יהיה חבר או חברה שלכם ! אני בטוח שיצא לכם לראות סיטואציות דומות ומגוונות על דרכי הנהיגה של נהגי ישראל בימי שישי ובכלל. ברגע שאתם רואים מכונית כזאת על הכביש, תשקלו שנית אם אתם רוצים לחצות במעבר חציה לפני שהיא עוברת. אני יודע שאני נשמע כמו פרסומת לתאונות דרכים אבל על הזין שלי.... זה החיים שלכם !

Ambitionz

New member
../images/Emo16.gif שנה שעברה עקבתי אחרי הפועל ת"א

ואחריו די הרבה בגלל שהמשחקים שודרו, והופתעתי שהם לא בחרו להמשיך איתו. באמת היה שחקן מצוין, ואם רק היה בוחר לחזור עם האוטובוס של הקבוצה...

למעלה