דאקירי למסיבה

MidNight Flame

New member
דאקירי למסיבה

הזמינו אותי להיות בארמן במסיבה גדולה משו... לצערי התקציב לאלכוהול לא משו ולכן אני צריך לאלתר. החלטתי להכין קיפריישקה בכמות גדולה ודאקירי. איזה דאקירי אתם ממליצים להכין? מתכונים מלאים בבקשה.

Crazy_Bitch

New member
בערך..

אותה דרך הכנה, רק שקאיפיריניה זה עם קשאסה (כהיל דומה לרום, ברזילאי) וקייפירושקה זה עם וודקה.

night mistress

New member
יש לך מתכון בשבילי?

אני עוד אצא מכאן אלכוהליסטית..חחחחח

D r a m b u i e

New member
דאקירי זה כעקרון

חופשי לגמרי. רום, טריפל סק, קצת לימון, המון סוכר, המון קרח וכל טעם שאת/ה רוצה. אבטיח, בננה, מנגו, קיווי, פסיפלורה, חרדל, בצל ירוק וכו'... קח/י את כל המרכיבים, שימ/י בבלנדר (הקרח קודם, חשוב מאוד), לערבב בהתחלה על מהירות נמוכה ואז על גבוהה, לבדוק טעם ולהוסיף סוכר או לימון אם צריך, ובתיאבון! או בעצם לרוויה!

MidNight Flame

New member
עשית ממני אידיוט! אני שואל מה מומלץ

ולא מה אפשר לשים כי את זה אני יודע מצויין! אני רוצה לשמוע מאנשים שניסו משו ויצא להם טוב.

cloclo

New member
מידנייט, למה

אתה עונה בגסות? הוא לא מכיר אותך ולא יודע מה אתה יודע ולא יודע. קיבלת תשובה מקיפה, גם אם לא מתאימה בדיוק למה שביקשת. תגיד תודה ותבהיר את הטעות ברוח טובה.

rustynail

New member
מתכונים!

אגב לקאייפירושקה.... תוסיף נענע יוצא יותר מוצלח.... דאקירי: טוב המרענן הרשמי החדש שלי בסגנון: בבלנדר וודקה 100 מ"ל מלון שלם! המון קרח! פיזאנג בערך 100 מל להשלים במיץ תפוזים ניתן לשים וודקה מלון...או שנפס מלון...או ליקר מלון... ולגיוון כי הצבע יוצא צבע נזלת כזה....אפשר לשים גם מיץ תות בננה ורום במקום הוודקה.... צ'ירס!

shloמי

New member
מתכון טוב והתאור.....

הרסת אותי עם המילה נזלת בסוף המתכון עושה חשק לשתות

דאקירי אננס

1 רום בהיר מיץ של חצי ליים (לימון גם יעזור) רבע מנה קוואנטרו (אבל בשבילך טריפל סק) הסירופ של מיץ האננס וחתיכות אננס הרבה קרח גרוס.... הכל בבלנדר אחר כך לכוס קוקטייל ועליו גם כן לשים חתיכות של אננס טעים מאוד וחר כך אפשר לאכול את האננסים במזלג.... דאקירי בננה.... 2 רום בהיר 1 ליקר בננה 1 מיץ לימון (בדרך כלל לפי טעם כי אז זה יוצא חמוץ מידיי) בננה אחת גדולה הרבה קרח גרוס שסמים הכל חוץ מהקרח בבלנדר עושים בזזזזזזזט לעשר שניות ואז שמים את הקרח לעוד עשר שניות (ואז זה יוצא ברדי ומאוד טעים) וזהו לכוס קוקטיל גם כן.... עקב עץ מנגו ענק בביתי אפשר לעשות אותו הדבר... 1 רום בהיר (או וודקה) הרבה מנגו (אם אין אפשר להשתמש בסירופ JINWEIS הוא אחלה) סוכר (לפי טעם) לא תאמינו אבל חלב הולך פה מצויין והרבה קרח גרוס בזזזזט בבלנדר וזהו! תהנה!

rustynail

New member
טוב עוד אחד קייצי וכיפיי ודיי!

הכמויות הן לבלנדר שלם כמו המתכונים ממקודם אם רוצים להוריד כמויות נא לשמור על היחס(כאילו דההההה) פינקולדה קפואה! המווווווווון קרח! מתוך קופסאת שימורים של פירות לשים 5 -6 כפות או קופסא שלמה ללא הנוזל! אפשר עם אננס גם או הכי טוב עם אננס טרי!!! (למסיבות של מלייאנים) 100 מל רום! 80 מ"ל בטידה! 80 מ"ל ליקר בננה! כף גדושה של קוקו לופז(רכז מתוק ושמנוני של קוקוס) ולהשלים בחלב!(ללא צורך בשמנת) לבלנדר! ולהגיש עם פרי אקזוטי! לא לימון!!!! יא קמצנים!(קיווי או אננס או מלון) תקראו לי שקרן הנה עוד אחד: דאקירי תות - שוקולד! לא זוכר אם העלתי את זה כבר אבל הוא מעולה ולמשך ערב שלם התחננו רק אליו אחרי שעשיתי ניסוי מוצלח! אני זוכר את הערב הזה כערב שבסופו רעדו לי הידיים קשות מהבלנדר הרשע אבל איך אחרת נספק תאוותם של 40 בליינים מעצבנים במהירות! בבלנדר! ניחשתם נכון המוווווווווון+קצת קרח! מספר תותים קפואים- או טריים תלוי מה יש! או להשתמש בתות-בננה סולי ג'ויס(חברה שמספקת מיצים טבעיים אמיתיים מפירות אמיתיים בלבד) מספר קוביות שוקולד\מקופלת תלוי מה התקציב! 100 מ"ל רום! 80 מ"ל ליקר קקאו לבן! להמתיק עם גרנדין! אם השתמשנו בבננה גם אז כמובן ליקר בננה 60 מ"ל בערך! להשלים במיץ תות בננה ולהגיש עם תות כמובן! הממ החלטתי לפנק אותכם בעוד אחד חדש ומוצלח! דאקירי הדרים! שוב המתכון לבלנדר שלם תפוז+מנדרינה+חצי אשכולית קטנה מקולפים! המממממון קרח! הפעם: אפשר לשים וודקה לימון או וודקה אשכוליות או וודקה הדרים אחרת כ100 מ"ל בערך לחזק עם 40 מל וודקה רגילה! 60 מ"ל טריפק סק 40 מ"ל חמוץ מתוק להמתיק עם מי סוכר להשלים במיץ הדרים כלשהו! הפעם אפשר לקשט עם לימון או אשכולית אדומה! ניתן לעשות עם רום במקום הוודקות אבל אז לשים רק כ100 מ"ל רום וניפרד בברכת צ'ירס!

siete

New member
לא מתוק: דאקירי פסיפלורה + פינקולדה

(ראסטי! הרגת אותי! עם כל סימני הקריאה!!!
) דאקירי פסיפלורה קפואה: 2 רום 1 ליים (או לימון) 2 כפיות מי סוכר (יותר יהיה מתוק מדי!) התוכן של חצי פסיפלורה (לא יותר! אחרת זה מיצי מדי!) כמה קוביות קרח לבלנדר - ולכוס קוקטייל פינה קולדה הגירסה עדינה: 1/2 2 מנות רום בהיר כמה חתיכות אננס טרי 1 מנה חלב קוקוס 4-5 קוביות קרח לבלנדר - ולכוס מצחיקה כזו זה לא המתכון המקורי, המתכון המקורי דורש קרם קוקוס שהוא מתוק יותר ולא חלב קוקוס - שאפשר לקנות בכופסת שימורים. זה הרבה יותר עדין, כדי לחזור למשהו יותר מתוק, להוסיף מי סוכר. ואפשר גם להוסיף שמנת. מומלץ בחום למי ששונא קוקטיילים מתוקים מדי.

rustynail

New member
../images/Emo6.gifחייבים לחדש לא?!

הודעה כזאת ארוכה דורשת משהו שישעשע אותי!

MEIMIS

New member
אל תמות עלינו! ../images/Emo6.gif

חס וחלילה אני לא מאחל לאף אחד למות עליי ושאני לא אמות עליו... גם שאני לא יהיה חולה על מישהו כי אז הוא ידבק

MEIMIS

New member
אקרמן בת"א או בחיפה בנמל

כ25 שקל.. אקרמן הוא היבואן אבל הוא דיי יקרן

למעלה