דאנס בארים

benda2109

New member
דאנס בארים

אהלן, 1. מחפש דאנס בארים מומלצים באיזור אשדוד/תל-אביב/הרצליה/השרון - בכניסה חינם (ואם לא- זא סתם מומלצים) לגלאי 20 פלוס. אשמח להמלצות. 2. מישהו מכיר מועדונים עם כניסה לגלאי 22 פלוס 3. איך אני מוצא מס' טלפון של יחצנים של מועדון מסוים?

b0redavid

New member
תגיד, לא עדיף?...

מועדון ריקודים!

PinkWin

New member
אולי תאהב את הRIO בפיתוח.

בנות 22+ נכנסות בלי בעיה לדעתי גם בחורים מעל 22 יכנסו. שווה להתקשר ולשאול. כניסה חינם.

d e m o sthenes

New member
דיי כבר עם המקום הזה. אומנם הייתי

שם כמה פעמים בימי רביע אבל המקום עצמו בהחלט לא כזה להיט כמו שעושים ממנו.

PinkWin

New member
כבר אמרנו שאתה חסר טעם.

הRIO פעם היה מקום טוב, אני אישית כבר לא כ"כ אוהבת אותו. האוכלוסיה שם לטעמי לא משהו בכלל, אני אוהבת מקומות של בני 25+. הריו כבר מזמן לא כזה. המוסיקה יכולה להיות סבבה לחדשים, לוותיקים שם כי כבר יצאה מכל החורים
. אבל אין לי מה להגיד, הריו עדיף על הVOICE!

PinkWin

New member
אם זו בדיחה חדשה אני רוצה שתסביר

אולי אני דיסלקטית אבל לא הבנתי...

PrInCeS LiAh

New member
יש את ה...

high bar ברחובות בימי רביעי מסיבות עבריות , אחלה מקום! מממ יש את הנאפופו באשדוד בתעשיה אני הייתי הולכת ימי ראשון היתה בירה ללא תחתית זה לא בדיוק דאנס בר אבל אחלה אווירה! על אותו סיגנון יש את הפיגל באשדוד ממש צמוד לנאפו אבל לפיגל כדאי ללכת ימי שישי.

fluppster

New member
../images/Emo207.gif

אני וחברה שלי רוצות לצאת היום למועדון באזור המרכז, אנחנו בנות 21. אני לא מכירה ממש מועדונים טובים באזור, לכן אשמח להמלצות. עדיפות למוזיקה שחורה ורוק. אגב, מה דעתכם על המקומות הבאים: צ'רצ'יל, ג'י-ספוט והמוסד? תודה!

PinkWin

New member
מוסד זה בני 18 ומעלה, ככה שלדעתי

זה לא שווה. ג'י ספוט אני אישית לא אוהבת. הייתי כמה פעמים ולא אהבתי בכלל

flutter girl

New member
ממש לא

תנסי לחשוב בראש של אנשים שאוהבים את זה. אני לא הייתי במוסד החדש, אבל המוסד הקודם היה מאוד נחמד, סוף סוף מועדון עם מוזיקה שאני אוהבת - ולא רק חפירות של טראנסים ומוזיקה שחורה מתחילת שנות ה90. את לא יכולה להחליט בשביל בנאדם שאוהב את המוזיקה אם המקום טוב או לא, את לא חושבת? אם תגידי לי שזה הסגנון שאת אוהבת, ולא אהבת את המועדון מסיבות אחרות - אז בסדר. אבל לא נראה לי.

flutter girl

New member
ולגבי הג'י ספוט-

אני לא יכולה לשפוט, הייתי בג'י ספוט הישן, פעם אחת בדיוק, והייתי אז בת 18. אבל לא זכור לי שהיו שם אנשים בני 16, שזאת הבעיה העיקרית עם מועדונים בימינו. ומבחינת מוזיקה? אם את אוהבת מוזיקה שחורה - למה לא.

PinkWin

New member
אבל אם שאלו דאנס-ברים מומלצים

ככה שזה אינדיבידואלי.. מבחינתי המקומות האלו לא מומלצים, מה גם שהם בכלל לא דאנס ברים, אלא יותר מועדונים, והכניסה ממש לא חינמית. ואם אני לא אתייחס שניה לשאלה ששאלו, אני עדיין אגיד שהם לא מומלצים, למה? דבר ראשון האוכלוסיה במקומות האלו על הפנים, אני לא רוצה להעליב, אבל ככה זה. בג'י ספוט במיוחד. יש המון מקומות בילוי שלא חורשים שם על טראנסים כל הערב, לרב הם מגוונים, ועד כמה שזכור לי טראנסים בסוף. ואם מישהו אוהב מוסיקה שחורה שילך כבר למקום האהוב של חיים VOICE בפיתוח. לסיכום, זה עניין של טעם, ומכיוון שביקשו המלצות, אני יכולה להביע את דעתי

PinkWin

New member
../images/Emo6.gif אוי זה מה שקורה שמפריעים לך

לישון. שכחתי שנשאלה עוד שאלה בנושא. אבל גם היא רצתה המלצות. בכל אופן אמנם זה באיחור, אבל אם בקטע של מסיבות, רב האנשים שאני מכירה, אוהבים מסיבות באיזור השרון. לכת?פראנויה?תל יצחק.. אנאערף אם השמות שונו. אני לא אוהבת את המסיבות האלו גם ככה

למעלה