דאנסטורי

dar dahan

Member
דאנסטורי

תקשיבו התחלתי לראות את הסדרה הזאת וזה אומנם לא נעלמים או כדברא אבל יש לסדרה קסם משלה, סדרה יפה ומדהימה.
אהבתי את הדמות של הילי, היא כזאת מתוקה ויפה.
ומוזר לי לראות את גל פופלר בתור נער בן 16.
וגם הדמות של מיכאל המקסים וצ'רלי המגניבה כובשות אותי.
וגם דפנה.
מי שאני לא סובל זה עופר הפוץ שחושב שהוא איזה גאון ריקוד אבל הוא סתם רס"ר...
ואת אילנה המרשעת, מאז שאחותה המרושעת מימי משחק החיים העללה בה ועברה להתעלל באנשים מהשיר שלנו ואחר כך גם בשכונה היא למדה ממנה.
מאוד לא יפה...
אני מאוכזב...

צ'רלי באמת מגניבה

אבל אני חושב שהיא בוגדת.
&nbsp
במקרה היא משתתפת בפסטיגל עם אותה העלילה כמו בדאנסטורי.
&nbsp
משהו שם מריח לי לא טוב.
&nbsp
מה עם אור ונעמה?

dar dahan

Member
אור היא נערה מפונקת וסנובית

ונעמה מסכנה, יש לה פרצוף עצוב.
היא סובלת גם מדפנה וגם מעופר.
והיא תותחית בריקוד.
&nbsp
&nbsp

אתה רק התחלת, חכה תראה כמה נעמה לא מושלמת

וכמה אור בכלל לא מפונקת וסנובית.
&nbsp
באמת- שיר חשבה כמוך ובסוף הודתה שאור מצוינת.
&nbsp
תזכור! מ-צו-י-נת!

הרוע של אילנה רק יחמיר במשך העונה

בכללי סדרה מצוינת.

UberStorm

New member
עופר מזכיר לי את דורון שדה מהשיר שלנו (סער בדישי)

בכל מקרה הדבר שאני הכי אוהב בדאנסטורי זה את הליהוק והמשחק, חוץ מזה לא יותר מדי. כתיבה ממש גרועה בעיניי.

חשבתי שאת המשחק לא אהבת

כי הם לא ממש שחקנים כמו שהם רקדנים.
&nbsp
בוא לא נמשיך עם ההשוואות לדורון, דורון היה בעייתי.

UberStorm

New member
מה אני אעשה, הם מתנהגים אותו הדבר. בנוגע למשחק...

ברור שהם לא שחקני על, אבל בשילוב עם הליהוק המעולה זה פשוט זרם. בוא נגיד שהייתי מחשיב את הסדרה הזאת למושלמת אם הכתיבה הייתה יותר טובה גם אם המשחק היה נשאר כפי שהוא כרגע.

dar dahan

Member
טוב אז סיימתי לראות את העונה הראשונה

כמה מילים.
אור עדיין קצת מפונקת בעיניי אבל גם מלאת אופי, אהבתי איך שהיא נלחמה בשיניים כדיי להחזיר את נעמה וכדיי שעומרי מגוז לא ירקוד איתה.
&nbsp
נעמה לדעתי עוד יותר מפונקת אבל עדיין יש לה פרצוף עצוב.
&nbsp
אלעד הוא מתוק אמיתי, הוא והילי לנצח באמת מתאימים ביחד, הוא קצת נהיה מגעיל בגלל הפרסומת וכו' וגם בגלל הקנאה שלו בתום, אבל בתכל'ס בחור עם לב זהב.
&nbsp
הילי מדהימה אמיתית, אני מת עליה היא פשוט מלאך וגם הנשיקה שלה עם תום לא הייתה בכוונה אפשר להבין את הכאב שהיא הרגישה אחריי שאלעד התייחס אליה מגעיל.
&nbsp
דפנה, איזו מדהימה היא, ממש לביאה נלחמת על שלה לא משנה מה.
&nbsp
אבא של אור ודפנה, ממש כמו בחממה הוא דיי נותן שהילדים שלו יפגעו בגלל סיפורי הרומנים שיש לו, הוא צריך להחלייט אבא של מי הוא, של אלה לי ואלפי או של אור ודפנה ולהחליט עם מי הוא.
&nbsp
גיא, כדורגלן מוכשר ובחור חמוד אבל קצת ערס חחח
&nbsp
כליל היא הכי מגניבה שיש, אני מת עליה הלוואי והיא הייתה בת זוג שלי יחד עם מיטל.
&nbsp
תום הלוי, הוא טיפוס מוזר, מצד אחד אמן עם עקרונות ומצד שני קנאי שחבל על הזמן.
&nbsp
מיכאל: קסם של בחור אבל הוא גם דיי טיפוס מעצבן, יש לו בת זוג מדהימה והוא מעדיף את אור?
נו באמת, מזל שהוא הבין מה יש לו מתחת לאף וחזר לצ'רלי.
&nbsp
צ'רלי: מלכה, מדהימה, מגניבה, אם היא לא הייתה עם מיכאל אז היא הייתה שלי יחד עם כליל ומיטל.
&nbsp
אילנה: מרשעת בדיוק כמו אחותה ממשחק החיים שנשארה רעה גם בשיר שלנו ובשכונה, היא איכזבה אותי עם ההתנהגות הגועלית שלה ועם העובדה שהיא מנסה להרוס את הכל, מגיע לה להיות בודדה, אפילו עופר בסוף התלהב ממה ששתי הלהקות עשו והיא בשלה עם הרוע.
&nbsp
עופר, פוץ אמיתי מצד אחד, מצד שני יש לו צדדים חיוביים, הוא לא רשע כמו אילנה, הוא פשוט פוץ, ובטח שהוא עדיף על אילנה.
&nbsp
סבתא של הילי, אהוד בן נר אבא של אלעד ואח של אלעד, ההורים של נעמה, אמא של מיכאל ואח שלו, ואבא ואמא של תום הלוי: דמויות המבוגר הרגילות והמשעממות, לא משהו מיוחד.
&nbsp
אח של מיכאל: ילד שהוא מתוק אמיתי ועושה חשק לאמץ אותו.
&nbsp
אחות של נעמה: דיי מעצבנת עם פרצוף מעצבן.

או! בבקשה!

"אור עדיין קצת מפונקת בעיניי אבל גם מלאת אופי".

"נעמה לדעתי עוד יותר מפונקת".

אבא של אור ודפנה מה זה רודף צעירות. אל תשכח שגם תום מאו בוי ברקע...

גיא הבן של צופית ואברם גרנט!

את תום הלוי אתה לא מחבב רק בגלל שכונה.

אלעד, הילי וצ'רלי מדהימים. מיכאל קצת פחות, הוא חנוני מדי אבל חבר של צ'רלי. למרות שצ'רלי מדליפה עלילות לפסטיגל.

עכשיו הגיע הזמן שתקנא בתמונה שיש לי ולרועי עם השחקנית של כליל. ותראה התחנה, כי היא שם בתפקיד יותר גדול. אגב, ידעת שהיא כמעט הייתה קרני? היא אפילו התנשקה עם עומר חזן באודישנים.

אילנה מרשעת בדיוק כמו אחותה. אומר לך, המשפחה הזאת... יש מצב שהיא נוקמת בתום רק כדי לנקום דרכו במיטל, בגלל סוזי?

עופר מוזר לי כי הוא במציאות די ערס. לא קונה אותו בדמות.

לא מסכים בנוגע לסבתא של הילי ודוד בן נר. אלו שולה וטוביה!

אחות של נעמה: היא חתיכת דמות מיותרת וקרצייה, עם אבא מעלים מס ושיר מעצבן שנדבק לך לראש!!!!!!!!!! תלכי לעזאזל, אנג'ל ברנס!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אני חורש על השירים שלך?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עונה שנייה בשבוע הבא... תתכונן לטיימר הכושל...

dar dahan

Member
כן, מקס

מעניין אם גם יביאו את הלנה.
וממתי מקס מתעסג בעולם הריקוד?
מה זה אחריי שעידן הטיימרים נגמר הוא גילה שהוא רקדן?
&nbsp
ד"א מיכאל כן מדהים, הוא אומנם סופר חנון והוא לא יודע מה זה כדורגל אבל הוא בהחלט טיפוס מיוחד.
ומה הפלא שהוא חנון, עם אמא רוסיה שדוגלת בחינוך רוסי קפדני אז ברור שיהיו לה ילדים חנונים ברמות על.

למעלה