דאנסטורי 2- שבוע 7

פרק 71

אז מי התקבלה להצגה? נעמה החלאה או הילי המושלמת?
&nbsp
האם תום יצליח בנאמבר שלו?
&nbsp
האם אור לא רק תנצח את ביג בוס, אלא תפטר אותו?
&nbsp
ומה יותר טעים? ריבת שלווה או ריבת תותים?

שיר m

Well-known member
פרק מצויין

אור כזאת מעולה
&nbsp
הילי את מותק, וכן, נעמה תסבול
&nbsp
אלעד, להרצות לאחרים אתה יודע יופי, לך תסתכל במראה
&nbsp
עדי, את נעה בין חמודה למוזרה. יותר מוזרה
&nbsp
יופי של ריקוד בנות!

אור תנצח כל פרחח

פותחים עם הדמות הראשית. יופי. לא, תום, דולפינים זה בשכונה. נכון, אור. נכון. מצחיק שתום מטיף לה. תגיד לי, מה אתה עשית בתחילת הסדרה?
&nbsp
צ'רלס, את חייבת לשמוע מוזיקת מטאל ספרדית בזמן המדיטציה? צ'רלי בלעה ריבת שלווה. נכון, הילי. נכון. יופי שהבנת. בכוונה. המפלצת. גם אני מדמיין את נעמה סובלת. גם אני חייב. הילוש, את מתוקה.
&nbsp
לאור אכפת ממך! ואתה פרשת קודם! לא אשמתנו שבלעדיה כולם מפסידים! אתה יודע טוב לפרוש, תום. אור לא דופקת אף אחד! תודה, אור. אנשים צריכים להפסיק לנסות ללחוץ אותה, היא לא מפחדת מכלום!
&nbsp
אלעד נכנס לנעליים של תום. גם תום הציע פעם לעופר. בגללך הוא מסתבך! אלעד, אל תגיד כלום. ונעמה, הילי יכולה להתחרות בך. מדינה חופשית.
&nbsp
הקולר השני יותר קר. איזה תירוצים יש לו! תגידו, מה יש לה עם הריבות?! מה קרה לה?!
&nbsp
אביב, את מוזרה. היא אומרת דברים סתם. אור צדקה בכל דבר. אני יודע מי היא. אימא של אור! יוווו, היא נשמה את האוויר של אור... אה, ואני מזכיר לכם מי השתמש באור כדי לרמוס את אביב. לא שהיה קשה. כולנו צריכים את אור.
&nbsp
זה עולם חופשי! נכון, הילי. היא תכננה. היא השטן.
&nbsp
סער, אתה פשוט לא מספיק טוב! תחרותי הבחור.
&nbsp
רק לטובה, הילוש. רק לטובה. והילי תמיד אהבה מפורסמים! ולפגוע בנעמה זה מצווה.
&nbsp
הנה שני אנשים שמאוד מעצבנים לאחרונה. אור תמיד הייתה תותחית. אלעד, נסה להגיד את זה במראה. אור תמיד מאכילה בקשית ותמיד מנצחת תרגילים מסריחים.
&nbsp
נכון, הילוש. תום לא מעודכן. אמרתי, אורצ'וק מעצמה. ואת אל תחשבי מה שתחשבי!
&nbsp
נכון, עדי. נכון. ריבת שלווה וכל זה. אה, ריבת מטאל. עובד...
&nbsp
מים הכי חשוב, אורצ'וק. אביב, תירגעי! אור דאגה להכול. הנה הליטל בוס. תכיר את אמפרור אור.
&nbsp
אני לא מסוגל לראות את הפרצוף של נעמה! אז סתום!
&nbsp
מה זה כל הסופרלטיבים האלה לליטל בוס והחתולה שלו? זה לא עובד ככה. לא, כרוז. אני אראה לך איך: ובצד הנכון, הרקדנית בעל המוב המפואר, עם הראסטות בשיער, ולידה, המושלמת, המצוינת, המלכה, השליטה, האישה שכל מה שהיא עושה יוצא פצצה, למקור כל הטוב בעולם הריקודים, האישה והמצוינות, מלכת פרפקט דאנס... אורררררררררר בורשטיייייייייייייייייין! אה, ואביב. גם אביב. אמרתי לכם. אור מביאה רעידות אדמה. לכל האנשים וה... אנשות.
&nbsp
נכון, צ'רלס. זהירות, נעמה שומעת. ציפי. בואנה, בנות.
&nbsp
בפרק הבא של "התכנית של אור והשאר":
&nbsp
אלעד מספר לנעמה על הבננות. גם בזה הוא טועה. וגם בחיים יש המון רקוב שאינו דבש.
&nbsp
הילי ניצחה.
&nbsp
יובל חכמה. חסרת תועלת אבל חכמה!
&nbsp
סער עושה טעות.
&nbsp
אלעד הצליח לשבור לאלון את המילה. דביל.
&nbsp
נעמה מרעילה.
&nbsp
ענת מתחילה בתכנית.
&nbsp
דפנה חזרה מהגלות.
&nbsp
ונעמה... טוב, זה הגיע לה.

פרק 72

אז מי נבחרה להצגה הרוקדת?
&nbsp
מה סער רוצה מאור?
&nbsp
איך אלעד יגיב למה שהילי עושה?
&nbsp
והאם אביב תיפול למלכודת? בטח שכן, היא לא חכמה כל כך.

אור! היזהרי! קמים עלייך לכלותך!

רגע, אבל מי?! אבל מי?! שתיהן מתזזות! מי?! הילווווווווווווושששששששששש! זכית ביושר. נעמה פחות זוכה ביושר.
&nbsp
אז למה היא לא מחייכת כאילו נעמה חטפה בפרצוף? צ'רלס רגילה להצגות. נכון, צ'רלס. נכון. נעמה הפסידה. וניצחת אותה. והכנסת לה. ומגיע לה. עובדת בחנות. הוי, חיי הזוהר.
&nbsp
אה, אה, אני אמרתי ליטל בוס! אור, אנחנו כאלה קשורים בראש. ברור שהן ניצחו, רק בגלל אור. הבוסית מספר אחת. לפעמים יש בין אביב ואור כאלה קטעים שאני פשוט לא יודע, כאילו בעונה הבאה אביב תכריז שהיא יוצאת מהארון וזהו זה. אבל התנצלת! דביל! התנצלת! אתה התנצלת!
&nbsp
אלעד, נעמה פחות טיפוס של ירקות. אלעד, אימא שלך צריכה לדעת שבטוח יש ריקבון לפעמים. לפעמים זה לא דבש. לפעמים זה סתם ריקבון מגעיל. כן, רק בגלל שאור עזבה נעמה יכולה להצליח. זה כן שאת גרועה. איזו דמות מעצבנת, פשוט רעה ומרושעת והכי נורא זה שלא מבינים שהיא רעה ומרושעת! אבל כבר אמרתי - זה באמת רקוב! באמת באמת!
&nbsp
אור סופגת את האנרגיות ממיץ התפוזים וגורמת לפריחה של עצי תפוזים בעולם. החלום שלך זה שהיא תהיה חברה שלך. נכון? אור, תהיי חושדת ותבטחי את עצמך. ותדאגי לאביב.
&nbsp
אלעד שבר לאלון את המילה! לא יפה! רגע, צ'רלס, זה שהיא בהצגה אומר שהיא לא תגיע להשקות? כמוך וכמו תום? היי, הילוש, רק נעמה עשתה בלגן! עניין אותך סלב אחד ספציפי. ציפי הלוי עומדת להשתגע. היא תשתגע.
&nbsp
זה המחליף של הילי? לא נחמד. החברים של אלעד מעצבנים כמוהו. אביב גם בדרך לשם. יופי, אלון. אלעד ממש הפך לנורא.
&nbsp
יובל הפכה לרוחנית? אז היא למדה להגיד מה נהיה! יש שיר, יש שיר, חבר'ה! המפלצת כן אחותה של יובל. נכון יובל. נכון. לא מאמין שאני אומר את זה בכלל... אבל בדמיון מודרך את נושמת נשימות. מה אמרנו על נשימות? שאת סתם מבזבזת אוויר. אה, היא די סבבה בלימודים. כן. אוי, יש לה אותה... כן. נעמה רמז- מלכת הניצחונות הטכניים. חלק מהניצחונות הטכניים הם מעשה שלה...
&nbsp
כן, זה הרבה יותר רציני... היא שכחה את התה. אור, מה דיברנו על לשים לב לכל נחש? יש לה ריח של פריחה והדרים.
&nbsp
הילי החליטה שהיא צריכה לתת לנעמה ניצחונות טכניים. אור יצאה מלכה. תלכו רחוק כמו אור.
&nbsp
אביב: תזכרי מה קורה לרקדניות שמוכרות את עצמן למנהלי פרפקט דאנס! אני הכרתי אחת פעם. אחת שהיה לה פוטנציאל להיות רקדנית טובה וחברה טובה. והיא מכרה את עצמה. אל תעשי את הטעויות שלה. אני חושב שלענת יש תסביך בגלל הבת השנייה שלה. פעם אחת צריך לשמוע מה קרה לדפנה, מה דפנה עשתה שגרם לה לפרוש מהריקוד ולעבור לרסטורציה ולהפוך לרקדנית לא יציבה.
&nbsp
מעולה זה זהב לעומת מה שזה היה! אני מבין שאור מנוסה. אבל אביב, למה את מקשיבה רק לחצי משפט?! אוף, ההפרעות קשב האלה, זאת מכה!
&nbsp
אני לא אסלח לך בחיים!!!!!!!!!!!
&nbsp
וגם לך, דביל!!!!!!!!!!!! החמצת את כל הנקודה!!!!!!!!!!!
&nbsp
ובעיקר לא לך!!!!!!!!! יא מעצבנת!!!!!!!!!!!!!!! כפוית טובה!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
מי זאת הכוריאוגרפית החדשה שהביאו? אה... זאת אחות של אור! דפנה, את הלכת לשבוע. לא יותר מדי זמן כדי לשכוח את תום ואלעד. עדי מדברת עם כולם ועם ריבת שלווה.
&nbsp
אביב, אני אהרוג אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
בפרק הבא של "האור יותר גדול בקיץ מאשר באביב, אז לכי תחפשי ותלמדי גם להקשיב עד הסוף למשפטים, אגב, נעמה כפוית טובה, ואני יודע שהשם ארוך מדי":
&nbsp
אלעד מצלם את נעמה. יובל מחליטה לעשות וולוג איפור.
&nbsp
הילי ותום. אבל חיבוק בין תום ואור!
&nbsp
אביב הופכת לנעמה. את יכולה להתחרט!
&nbsp
מיכאל יפגוש את ההורים של המכורה לריבת שלווה...
&nbsp
אביב וסער מתעמתים.
&nbsp
אלעד כועס כרגיל.
&nbsp
אביב מתייעצת עם אלעד. על תום. החלטה כל כך לא נבונה, בלשון המעטה.
&nbsp
צ'רלי מקבלת מפתחות. אה, ו... אני יודע מה יקרה עם זה.

שיר m

Well-known member
נו באמת

אביב, באמת! אוף איתך.
&nbsp
נעמה, מגיע לך כזה אלעד עצבני ומטומטם. מגיע לכם אחד את השני.
&nbsp
הילי, אין אנשים כמוך. אין. את מהממת.
&nbsp
נכון אלון, אתה מבוגר והוא ילד!
&nbsp
אור, לא היית צריכה לעזור לסער מלכתחילה.
&nbsp
היי דפנה. ביי דפנה.

למעלה