אור תנצח כל פרחח
פותחים עם הדמות הראשית. יופי. לא, תום, דולפינים זה בשכונה. נכון, אור. נכון. מצחיק שתום מטיף לה. תגיד לי, מה אתה עשית בתחילת הסדרה?

צ'רלס, את חייבת לשמוע מוזיקת מטאל ספרדית בזמן המדיטציה? צ'רלי בלעה ריבת שלווה. נכון, הילי. נכון. יופי שהבנת. בכוונה. המפלצת. גם אני מדמיין את נעמה סובלת. גם אני חייב. הילוש, את מתוקה.

לאור אכפת ממך! ואתה פרשת קודם! לא אשמתנו שבלעדיה כולם מפסידים! אתה יודע טוב לפרוש, תום. אור לא דופקת אף אחד! תודה, אור. אנשים צריכים להפסיק לנסות ללחוץ אותה, היא לא מפחדת מכלום!

אלעד נכנס לנעליים של תום. גם תום הציע פעם לעופר. בגללך הוא מסתבך! אלעד, אל תגיד כלום. ונעמה, הילי יכולה להתחרות בך. מדינה חופשית.

הקולר השני יותר קר. איזה תירוצים יש לו! תגידו, מה יש לה עם הריבות?! מה קרה לה?!

אביב, את מוזרה. היא אומרת דברים סתם. אור צדקה בכל דבר. אני יודע מי היא. אימא של אור! יוווו, היא נשמה את האוויר של אור... אה, ואני מזכיר לכם מי השתמש באור כדי לרמוס את אביב. לא שהיה קשה. כולנו צריכים את אור.

זה עולם חופשי! נכון, הילי. היא תכננה. היא השטן.

סער, אתה פשוט לא מספיק טוב! תחרותי הבחור.

רק לטובה, הילוש. רק לטובה. והילי תמיד אהבה מפורסמים! ולפגוע בנעמה זה מצווה.

הנה שני אנשים שמאוד מעצבנים לאחרונה. אור תמיד הייתה תותחית. אלעד, נסה להגיד את זה במראה. אור תמיד מאכילה בקשית ותמיד מנצחת תרגילים מסריחים.

נכון, הילוש. תום לא מעודכן. אמרתי, אורצ'וק מעצמה. ואת אל תחשבי מה שתחשבי!

נכון, עדי. נכון. ריבת שלווה וכל זה. אה, ריבת מטאל. עובד...

מים הכי חשוב, אורצ'וק. אביב, תירגעי! אור דאגה להכול. הנה הליטל בוס. תכיר את אמפרור אור.

אני לא מסוגל לראות את הפרצוף של נעמה! אז סתום!

מה זה כל הסופרלטיבים האלה לליטל בוס והחתולה שלו? זה לא עובד ככה. לא, כרוז. אני אראה לך איך: ובצד הנכון, הרקדנית בעל המוב המפואר, עם הראסטות בשיער, ולידה, המושלמת, המצוינת, המלכה, השליטה, האישה שכל מה שהיא עושה יוצא פצצה, למקור כל הטוב בעולם הריקודים, האישה והמצוינות, מלכת פרפקט דאנס... אורררררררררר בורשטיייייייייייייייייין! אה, ואביב. גם אביב. אמרתי לכם. אור מביאה רעידות אדמה. לכל האנשים וה... אנשות.

נכון, צ'רלס. זהירות, נעמה שומעת. ציפי. בואנה, בנות.

בפרק הבא של "התכנית של אור והשאר":

אלעד מספר לנעמה על הבננות. גם בזה הוא טועה. וגם בחיים יש המון רקוב שאינו דבש.

הילי ניצחה.

יובל חכמה. חסרת תועלת אבל חכמה!

סער עושה טעות.

אלעד הצליח לשבור לאלון את המילה. דביל.

נעמה מרעילה.

ענת מתחילה בתכנית.

דפנה חזרה מהגלות.

ונעמה... טוב, זה הגיע לה.