כמעט מאה אחוז שהיום
אפילו לענת בורשטיין לא מגיע סבל כזה. אה, לא היית פופולרית. זה לא נשמע כזה הגיוני. או שכן. לא נראית בכלל. אוי, הנה אור. לכי, נעמה. לכי כבר. גם לי בא להרוג אותך, נעמה. זה מאוד קשה, ענת. מאוד קשה. אור, אולי תבראי אשכונענע? היא לא כל המילים האלה! היא לא! נעמה, אני חושב שהגיע היום. סופסוף.

עדי מוזרה... מאוד... מאוד. לצ'רלי יש פיוז קצר ופה גדול. היא לא צדקה. ממש לא. מיכאל, יקירי, מה אתה עושה?!

ככה, כי אתם אנשים רעים ועושי ריגשי. סיפור חיינו, אור. סיפור חיינו. אני חושב שנעלם חלק מהאור בבית. למה לנעמה?! למה?! ענת, אני רוצה להגיד לך, אם כבר משהו, תפרידי בינה ובין נעמה! אה, הבנתי. נעמה הבינה שבא היום אז היא נדבקת לאור. ככתוב: לא תפעל באלימות מול אור.

אלעד עשה טעות! כולנו גרועים במתמטיקה.

אני רק אגיד שהתמונה של מיכאל ועדי מותשים על הרצפה הייתה בהצצה לפרק, וזה גורם לי לחשוב איזו "חזרה" הם עשו להם? עדי, בא לך להיסגר על עצמך?! עם צ'רלי היו יותר סימני קריאה. והוא ציני כמו צ'רלי.

יובל? אני יודע, גם אני הופתעתי שהיא נושמת והולכת. אבל זה באמת. אה, ענת! "נו, מה ציפית, שיקרת לה... אוי, אגב, איפה המכתב שאומר שאני חייבת לעשות מבחן חוזר במתמטיקה, אני אשרוף אותו". אבא שלך שפוט. את צודקת, אור. נעמה, תפסיקי להטיף לשקרים. נעמה, די עם זה, את משקרת כל הזמן. מה אכפת לך?! חברים, מספיק עם הצביעות. לפני רגע נעמה אמרה לכולם לשקר. כל הזמן. אז די. אור היחידה שעמדה על שלה.

עוד פעם אתם והשקרים... הילי עובדת מצוינת.

אור. למה? מאיזו סיבה?! מאיזו סיבה?! את לא שיקרת ואת אמרת את האמת! לך אתה למסעדה עם אשתך. אור, את ילדה גדולה ואלוהית. איך אור תמיד מנצחת...

יובל, בואי נפסיק עם הדיבורים, בסדר? פגע בך שמה?! שהוא היה עם מישהי כשאתם לא הייתם ביחד?!

לא לריאיון או משהו! אבל הוא לא מקבל על זה כסף שהולך למשפחה? תתבייש לך, תום צריך להיות בהצגה. אתה אלעד הלא בסדר.

לא נכון, את שוב ממציאה לעצמך עלילות קלושות, אנג'ל?! כן, לנעמה לא אכפת מדברים קטנים כמו... בית. במה את מסתכנת? בחיפוי על מעלימי מס?

תום, אור הייתה עסוקה בדברים חשובים. זה רק בגלל שאתה כועס על ההצגה. זה לא עובר לו. כן, עוד אחד.

איך אפשר לסרב להילוש?! איך?! איך אפשר?! בלבולי השכל שלך מאוד חמודים. ואלעד אדם מאוד מרושע. תתבייש לך, אלעד! תתבייש לך! היא אותה ההילי!

וצ'רלי עדיין אותה צ'רלי. שמשפילה חברות של מיכאל. לא למדה. בכלל לא. ומיכאל עדיין אותו פשלונר.

ברור, היא לא כמו כולם. זה נכון. זה נכון, זאת אמת. נכון, מה אני אגיד לך? זה נכון. צודק לגמרי. אמרתי שהיא מעצמה. מה לעשות. קשה להיות אור בורשטיין.

הלוואי שלך ייתפס. אתם שניכם נוראיים. ואני הורג אותה היום. אני אהרוג גם אותה וגם אותו. עוד ארבעה עשר פרקים והם לא פה.

בפרק הבא של "קבר יפה, הקבר של נעמה":

דפנה והקרקס.

אביב, כמו אודי, משתמשת במטפחות.

ציפי משתגעת מאלעד. אני יודע, ציפי. לבחור בנעמה כבת זוג? בואי נחזור לדנה פרידר.

סער חושב שאור בסדר. רק בסדר.

ההצעה לתום? זה כאן ועכשיו. כאן ועכשיו.

אביב אומרת את המובן מאליו. כרגיל.

עוד קרקס.

וברי לא מתרשם.

השיר הבא מוקדש למלכה של פרפקט דאנס, ריקודי הרחוב ומה שלא תרצו.