דאנסטורי 2- שבוע 6

פרק 66

אז מה אור תעשה אחרי שהשקר שלה נחשף? (רמז: פשוט תלך עם האמת שלה)
&nbsp
מה מיכאל יגיד לעדי?
&nbsp
האם הילי תסלח לאלעד?
&nbsp
והאם היום הוא היום בו אהרוג את נעמה? זה יקרה מתישהו.

כמעט מאה אחוז שהיום

אפילו לענת בורשטיין לא מגיע סבל כזה. אה, לא היית פופולרית. זה לא נשמע כזה הגיוני. או שכן. לא נראית בכלל. אוי, הנה אור. לכי, נעמה. לכי כבר. גם לי בא להרוג אותך, נעמה. זה מאוד קשה, ענת. מאוד קשה. אור, אולי תבראי אשכונענע? היא לא כל המילים האלה! היא לא! נעמה, אני חושב שהגיע היום. סופסוף.
&nbsp
עדי מוזרה... מאוד... מאוד. לצ'רלי יש פיוז קצר ופה גדול. היא לא צדקה. ממש לא. מיכאל, יקירי, מה אתה עושה?!
&nbsp
ככה, כי אתם אנשים רעים ועושי ריגשי. סיפור חיינו, אור. סיפור חיינו. אני חושב שנעלם חלק מהאור בבית. למה לנעמה?! למה?! ענת, אני רוצה להגיד לך, אם כבר משהו, תפרידי בינה ובין נעמה! אה, הבנתי. נעמה הבינה שבא היום אז היא נדבקת לאור. ככתוב: לא תפעל באלימות מול אור.
&nbsp
אלעד עשה טעות! כולנו גרועים במתמטיקה.
&nbsp
אני רק אגיד שהתמונה של מיכאל ועדי מותשים על הרצפה הייתה בהצצה לפרק, וזה גורם לי לחשוב איזו "חזרה" הם עשו להם? עדי, בא לך להיסגר על עצמך?! עם צ'רלי היו יותר סימני קריאה. והוא ציני כמו צ'רלי.
&nbsp
יובל? אני יודע, גם אני הופתעתי שהיא נושמת והולכת. אבל זה באמת. אה, ענת! "נו, מה ציפית, שיקרת לה... אוי, אגב, איפה המכתב שאומר שאני חייבת לעשות מבחן חוזר במתמטיקה, אני אשרוף אותו". אבא שלך שפוט. את צודקת, אור. נעמה, תפסיקי להטיף לשקרים. נעמה, די עם זה, את משקרת כל הזמן. מה אכפת לך?! חברים, מספיק עם הצביעות. לפני רגע נעמה אמרה לכולם לשקר. כל הזמן. אז די. אור היחידה שעמדה על שלה.
&nbsp
עוד פעם אתם והשקרים... הילי עובדת מצוינת.
&nbsp
אור. למה? מאיזו סיבה?! מאיזו סיבה?! את לא שיקרת ואת אמרת את האמת! לך אתה למסעדה עם אשתך. אור, את ילדה גדולה ואלוהית. איך אור תמיד מנצחת...
&nbsp
יובל, בואי נפסיק עם הדיבורים, בסדר? פגע בך שמה?! שהוא היה עם מישהי כשאתם לא הייתם ביחד?!
&nbsp
לא לריאיון או משהו! אבל הוא לא מקבל על זה כסף שהולך למשפחה? תתבייש לך, תום צריך להיות בהצגה. אתה אלעד הלא בסדר.
&nbsp
לא נכון, את שוב ממציאה לעצמך עלילות קלושות, אנג'ל?! כן, לנעמה לא אכפת מדברים קטנים כמו... בית. במה את מסתכנת? בחיפוי על מעלימי מס?
&nbsp
תום, אור הייתה עסוקה בדברים חשובים. זה רק בגלל שאתה כועס על ההצגה. זה לא עובר לו. כן, עוד אחד.
&nbsp
איך אפשר לסרב להילוש?! איך?! איך אפשר?! בלבולי השכל שלך מאוד חמודים. ואלעד אדם מאוד מרושע. תתבייש לך, אלעד! תתבייש לך! היא אותה ההילי!
&nbsp
וצ'רלי עדיין אותה צ'רלי. שמשפילה חברות של מיכאל. לא למדה. בכלל לא. ומיכאל עדיין אותו פשלונר.
&nbsp
ברור, היא לא כמו כולם. זה נכון. זה נכון, זאת אמת. נכון, מה אני אגיד לך? זה נכון. צודק לגמרי. אמרתי שהיא מעצמה. מה לעשות. קשה להיות אור בורשטיין.
&nbsp
הלוואי שלך ייתפס. אתם שניכם נוראיים. ואני הורג אותה היום. אני אהרוג גם אותה וגם אותו. עוד ארבעה עשר פרקים והם לא פה.
&nbsp
בפרק הבא של "קבר יפה, הקבר של נעמה":
&nbsp
דפנה והקרקס.
&nbsp
אביב, כמו אודי, משתמשת במטפחות.
&nbsp
ציפי משתגעת מאלעד. אני יודע, ציפי. לבחור בנעמה כבת זוג? בואי נחזור לדנה פרידר.
&nbsp
סער חושב שאור בסדר. רק בסדר.
&nbsp
ההצעה לתום? זה כאן ועכשיו. כאן ועכשיו.
&nbsp
אביב אומרת את המובן מאליו. כרגיל.
&nbsp
עוד קרקס.
&nbsp
וברי לא מתרשם.
&nbsp
השיר הבא מוקדש למלכה של פרפקט דאנס, ריקודי הרחוב ומה שלא תרצו.

שיר m

Well-known member
לגמרי

אלעד היה כל כך מרושע! חסר להילי שהיא חוזרת אליו.

שיר m

Well-known member
עצוב לי

הילי

&nbsp
אלעד ונעמה כל כך לא
&nbsp
אלעד חייב להישאר לבד בסוף. לא אכפת לי שהוא יחזור לעצמו, הוא לא חוזר להילי!
&nbsp
מצידי שהילי תהיה עם אלון.
&nbsp
עדי, מה את רוצה? מה נסגר איתך? אתם כאלה חמודים, תני לו רגע!
&nbsp
אור, תעשי מה שבראש שלך.

פרק 67

אז מה הרעיון המפתיע של דפנה?
&nbsp
איך ילך לאלעד בהצגה?
&nbsp
האם נעמה תפסיק לעצבן את כולנו?
&nbsp
ומה ההשלכות להחלטה של אור?

שיר m

Well-known member
כבר שבועיים

שאני מפחדת להסתכל על אור רוקדת, מרגיש לי כאילו כל רגע היא עלולה לשבור רגל...
&nbsp
אלעד מטומטם. הילי תשכחי ממנו!
&nbsp
דפנה מותק.
&nbsp
בהצלחה תום תום.
&nbsp
סער, לא ככה!

אור, החברים שלך תלויים בך! הם חדלי אישים!

שומעת, צ'רלי? את נכנסת לאזור אסון. ואחר כך את אור משפילים.
&nbsp
טוב, בסדר, לא לכל גחמה של דפנה צריך לוותר... אור לא צריכה את זה. רגע... מה? תחזירו אחורה... הוא אמר פרפקט. הוא אמר פרפקט ולא PERFECT. הוא... משהו כאן לא בסדר. זה כאילו כמו בשכונה, שהנשיקה בין אודי ומיטל שיבשה קשות את המצפן המוסרי של כל הדמויות. אה, אבל ז'אנגלרים הוא אומר. מהכיף, נכון. אבל גם מהכישרון של אור. נכון? ומהכיף שלה, ברחוב.
&nbsp
עוד פעם זה... כבר התווכחתם על זה.
&nbsp
הילי הייתה מצליחה יותר אם זה היה פלפל. נעמה רק מסובבת את הדיאבלו. שיער סגול? בגלל שאלעד הוא פחחחחחח. עדיף ילדה קטנה מהמושב מילדה מעצבנת מהפריפריה. מה השתנה מאז, הילי, מה השתנה... המממ... תום, אתה מידרדר לכיוונים שאני לא אוהב.
&nbsp
יחסית ל'פעילות שכולם חייבים להיות בה', אלעד די מבזבז זמן. ציפי, את לא מכירה את אחות של אור? לא הספקת ולא צריך. כן, זה ברור לי. רק לא ברור לי למה שלא תייצג אותה... אה, כי זאת נעמה. מי זה השני? מעולה. בוא. לא הגזמת. טוב, הם לא מכירים אותה. זה לא נכון, אלעד, די לשקר.
&nbsp
איך היא בסדר גמור?! היא מצוינת! מצוינת! אור היא בחורה מאוד רהוטה וקוראת מהמחברת. אביב, לא אמרנו שמפסיקים עם המובן מאליו?!
&nbsp
עופר שוב רב. למה, נשמה? מה הבעיה?
&nbsp
אור לא מבזבזת את הזמן. אור נראית מגניבה עם המטפחת. אור מצפצפת על כל העולם! הנה, תצפצפי, תגידי שמה אכפת לך אם מחכים לך. אוף, אבל הם מחכים לך וייכשלו בלעדייך, נו... הלוואי שתשכח מאימא שלה.
&nbsp
לא ציפיתי שתביני, נעמה. וואו, איזו... תגידו, בא לכם להקיא? לי בא.
&nbsp
הוא לא, הוא חבר של נעמה, מי מקשיב לו? אני לא חושב שהם יודו לך... טוב, עוד ניצחון לתום הלוי הסלב. דנה פרידר, התפקיד שלך! כן, נעמה מבינה חוצפה. ובחייאת, תן לה להידחף בעצמה, היא יכולה להיות בהמה בעצמה.
&nbsp
עדי לימדה אותו משהו, אני חושב... כולם מוכשרים.
&nbsp
תום הלוי הליצן? גם חתיך וגם מליין? מיכאל, הכובע של נפוליאון. דפנה נראית מוזר. אני שואל את עצמי - האם עופר ואלעד ניסו פעם ליצור חזית נגד תום?
&nbsp
כולם שוכבים מותשים אחרי אימונים. כן, היא תלמד! יופי, אורצ'וק.
&nbsp
עזוב ברי, עופר הסכים לזה?!
&nbsp
אור, אמרתי לך, להתרים לרעבים באפריקה זה... אה, לרקוד. מה הקשר לאביב? אור פשוט מצוינת בלי קשר... אביב, אבל אמרנו די עם המובן מאליו. נכון, עם אור ננצח. ומחר תזרח השמש.
&nbsp
הילי, די להסתכל על הטמטום הזה. ציפי, את פשוט לא מסתכלת על הדבר הנכון. נעמה היא הנזק. אני רואה אותך מככב בהצגה הזאת, בחליפה לבנה... נו, תום, אבל תחיה את הכאן ועכשיו! כאן ועכשיו, כאן ועכשיו! הילי, את יודעת שאם נעמה תנסה להתקבל בעצמה זה יהיה ממש רע.
&nbsp
אוי שיט, הם יגידו לה שהיא כן מתאימה... ההצגות היום מידרדרות.
&nbsp
אני מאוד אוהב את הצבא של אור. מאוד. זה בסדר, אביב סוגדת לקרקע שאת הולכת עליה, לכי ותנצחי את הביג בוס הזה ואז את הביג באד נעמה.
&nbsp
בפרק הבא של "מי מלהק פה להצגות בכלל":
&nbsp
ברי שוב כועס. למרות שאור אמרה שהיא כן תרקוד שם. תתעדכן.
&nbsp
אביב כועסת. די כבר, אביב, את יודעת שזאת אור.
&nbsp
ציפי כועסת. זה מוצדק, בניגוד לכעסים האחרים.
&nbsp
ענת שוב בוחשת. ברי, אתה רוצה להמשיך להגיד PERFECT, לא? אז אל תעיף את אור.
&nbsp
מיכאל שוב פחדן.
&nbsp
הילי חכמה.
&nbsp
צ'רלי רוקדת עם הילי. ואז, פתאום, הרקדנית התפצלה לשניים...

למעלה