השליטה העליונה של PERFECT דאנס בינתיים
מקיא. מקיא. סליחה. אני ניטרלי. כן כן, היא אמרה לך להיות אגואיסט. גם מאוד מתאים לה. שניכם אפסים. בסדר? שניכם אפסים. כולם בקטע מקצועי! זה לא היה שלה מעולם, זה תמיד היה של אור! מה אתה אומר, אלעד, נעמה אמרה לך להיות אגואיסט? הגיוני. הגיוני. יש לזה המון קשר...

אז היא חיכתה לה כל הזמן ככה עד שמיכאל הגיע? צ'רלי קורעת. וחסרת טאקט. בסדר, היא גם אמרה לפסטיגל "תעשו סיפור על שתי להקות שמתאחדות". לקחו קצת רחוק... לא לכנרת. לא לכנרת. תודה. ברגע זה נמחקת מפורמולה. לא תרקדי אצלם יותר! יהיה בסדר, יום אחד תצדיקי את האוויר שאת נושמת.

לפחות אנחנו יודעים איפה הילי גרה. הילי, את יכולה לדבר שוב למראה. אלעד קצת מחופף כרגע. אני שמח שסבתא של הילי יוצאת מנקודת הנחה שמנעמה לא נשמע את האמת. כן, אלעד מחופף.

זה רק כי ימי הביניים זה משעמם משעמם משעמם! אור מבינה וקטורים! חמש יחידות, מן! כן, גם עדי יכולה. אני חושב שתום מאוהב בכלבה בכלל... אור, יש לך חושים. אני לא מבין איך את עושה את זה...

היה פאוור קאפל. אתם לא. יופי, אביב. בגלל שדפקת הכול. איחרת בשעה!!!!!!!!!! בשעה!!!!!!!!!!!!! על הפתרון אני סומך, אביב. עלייך לא.

זה קצת ייפוי של המציאות, יובל. מיכאל, לאן עפת? תגיד לי, אתה נורמלי?! תמונה שהיא... זה לא יעבוד. גם היא וגם אחותה ממש לא חמודות. גם לא בדיוק זמרת.

אלעד, אתה יודע מה אתה? Raphanus sativus. אני משום מה שומע דרבוקות וזה מכניס אותי ל'תום הלוי הסלב'. תסתום, אלון. תום לא עשה לה שום תרגיל. אלון תסתום. הילי, הוא הקשיב לנעמה. את מבינה? תום גם הקים לה להקה... אלון, סתום!!!!!!! לא, הוא לא זוכר בראש. הוא לא בסדר. נכון, הילי. גם לי לא כיף. מאוד לא כיף.

כן, אביב, במה הפעם צריך לעזור? אור, איך את ניחשת את זה?! אביב, אני מבין שלמדת איך לדבר עם אור. קודם כל היא יכולה הכול. ואז להתחנן ולהגיד שהיא מדהימה. את חייבת לשמור על עצמך בשביל כל העולם! אור נשמה נקודה.

יובל, רוברטו לא מביא לך את הזודיאק להקלטות? מיכאל, אתה לקחת מתופף שהוא לא צ'רלי. בלי קשר לאם צ'רלי רוצה את הלהקה או לא, זאת בגידה. יובל, אל תעתיקי מנעמה! אל תעתיקי ממנה! את ראית איפה היא גמרה!

אור, את מבוזבזת. משחיתים את זמנך. כן, על אספלט! וסתמי, ענת. מבט נחמד לרודף הצעירות. אבל אמרנו לך ל...!

נעמה בתנוחת הכדור הבכייני. חברים, אתם משתמשים הרבה במונח 'מקצועי'. אתם לא ממש מבינים אותו. DON'T HILUSH HER! נעמה סתמי. תזרוק את נעמה והיא תיגמר! כמה מפתיע. אתה מעדיף לנצח את תום ולא את הילי.

אביב, אור גאונה. אביב, את אישה מוזרה. אבל אביב, באמת, בגלל שאת מצטרפת לשורותינו, אנחנו מסכימים להניח לך, ולעבור לפסטיבל הירידות על האחיות רמז! אנחנו קולטים, קולטים כמה היא לומדת מהר.

תגידו, בא לכם שההורים של אור יפסיקו להתעסק עם הסגל?! אור לא צריכה לעבוד על זה. תעירו אותה באמצע הלילה והיא תרקוד לכם מצוין. מה ששמעתם. עכשיו סתמו שניכם. ענת בורשטיין, את אישה מרושעת ומגעילה.

למוות של שניכם. עכשיו הבנתי. פשוט הייתה כאן בעיה. תראו, זה הלך ככה בישיבת תסריט...

"אז איך נהפוך את נעמה ואלעד לזוג הדיקטטורי של הלהקה?"
"ניתן להם להיות הרקדנים הראשיים!"
"וואו, נכון! רגע..."
"מה?"
"הם לא צריכים לנצח את אור ותום?"
"אז שינצחו את אור ותום."
"..."
"..."
"..."
"אתה צודק, מה חשבתי לעצמי? שאור לא תגיע וזה יהיה ניצחון טכני."
"אין, זה כמו אז, שאמרו שנעמה ואלעד מביאים את הניצחון בלי אור, וזה היה רק בגלל שנעמה לא יודעת מתמטיקה והלהקה השנייה נפסלה..."

אוקיי, אז שעדי תפסיד. מה אכפת לי. תרקדו ותסתמו? לא משנה מה אומרים אנחנו רוקדים. נורא מצחיק, תום. או שמא עליי לומר "הסלב"? אור הבינה בדיוק. אתה מתכוון ענת והשטויות שלה.

יופי, אורצ'וק. אביב לפעמים יותר מדי מעריצה ואוהבת את אור. אני חושש שיש לנו פה מקרה דורי 2! אבל זאת אור, נו, אין ברירה, כולם נופלים לרגליה. אביב, אל תגזימי. כאילו, זאת האמת אבל לא אומרים את זה! כבר דיברתי על הרקדניות המסכנות שאור רוצה לתת להן רושם שהן יכולות לרקוד! טוב, עניין של סדר עדיפויות. תום הלוי הסלב יאכל קצת את הלב, אבל אביב וסהר, הם רק בהתחלה של התהליך של הסגידה למצוינות! אז מה אתה רוצה, תום? תן לאביב ולסהר כמה פירורים. נעמה ואלעד ישתוללו קצת ואז אור תחזור לעשות סדר. האימא של הדרמה לגמרי. האימא, אור. האימא.

בפרק הבא:

צ'רלי מבינה. מי זה נדב? המזוקן מהלהקה? איזה מהמזוקנים?

אור מבינה. נעמה, סתמי.

תום והילי מתעדכנים.

נעמה מייפה קצת את המציאות בריקוד שלה. קצת... זוכרים מה אמרנו על השירה של יובל? אז היא מגזימה עוד יותר.

הטיימר הכושל בחר בנעמה. הטיימר הכושל יסבול.

אור חיה על הקצה. היא גם אתמול הלכה לישון בעשר ודקה. לא עשר! עשר ודקה! קרועה כזאת!

נדב יורד על יובל. הוא לא מזוקן.

אלעד שוב אידיוט. נעמה שוב ממורמרת. אמרת להיות מניאק! אולי הוא מנסה להיות מניאק כדי שתפסיקי לעטות עליו?! אה?!

ומתופף. תגידי, צ'רלי, את בטוחה שלא...? את בפסטיגל שוב...? אוקיי.