דאנסטורי 2- שבוע 4

פרק 56

אז האם נעמה תמשיך להשחית את אלעד ולפגוע בתום ובהילי?
&nbsp
האם יובל תסלח לצ'רלי?
&nbsp
אביב תצליח לרקוד עם סהר?
&nbsp
ומה הכיוון המקצועי שאור תבחר? אסטרונאוטית? רופאה? סתם השליטה העליונה של היקום?

השליטה העליונה של PERFECT דאנס בינתיים

מקיא. מקיא. סליחה. אני ניטרלי. כן כן, היא אמרה לך להיות אגואיסט. גם מאוד מתאים לה. שניכם אפסים. בסדר? שניכם אפסים. כולם בקטע מקצועי! זה לא היה שלה מעולם, זה תמיד היה של אור! מה אתה אומר, אלעד, נעמה אמרה לך להיות אגואיסט? הגיוני. הגיוני. יש לזה המון קשר...
&nbsp
אז היא חיכתה לה כל הזמן ככה עד שמיכאל הגיע? צ'רלי קורעת. וחסרת טאקט. בסדר, היא גם אמרה לפסטיגל "תעשו סיפור על שתי להקות שמתאחדות". לקחו קצת רחוק... לא לכנרת. לא לכנרת. תודה. ברגע זה נמחקת מפורמולה. לא תרקדי אצלם יותר! יהיה בסדר, יום אחד תצדיקי את האוויר שאת נושמת.
&nbsp
לפחות אנחנו יודעים איפה הילי גרה. הילי, את יכולה לדבר שוב למראה. אלעד קצת מחופף כרגע. אני שמח שסבתא של הילי יוצאת מנקודת הנחה שמנעמה לא נשמע את האמת. כן, אלעד מחופף.
&nbsp
זה רק כי ימי הביניים זה משעמם משעמם משעמם! אור מבינה וקטורים! חמש יחידות, מן! כן, גם עדי יכולה. אני חושב שתום מאוהב בכלבה בכלל... אור, יש לך חושים. אני לא מבין איך את עושה את זה...
&nbsp
היה פאוור קאפל. אתם לא. יופי, אביב. בגלל שדפקת הכול. איחרת בשעה!!!!!!!!!! בשעה!!!!!!!!!!!!! על הפתרון אני סומך, אביב. עלייך לא.
&nbsp
זה קצת ייפוי של המציאות, יובל. מיכאל, לאן עפת? תגיד לי, אתה נורמלי?! תמונה שהיא... זה לא יעבוד. גם היא וגם אחותה ממש לא חמודות. גם לא בדיוק זמרת.
&nbsp
אלעד, אתה יודע מה אתה? Raphanus sativus. אני משום מה שומע דרבוקות וזה מכניס אותי ל'תום הלוי הסלב'. תסתום, אלון. תום לא עשה לה שום תרגיל. אלון תסתום. הילי, הוא הקשיב לנעמה. את מבינה? תום גם הקים לה להקה... אלון, סתום!!!!!!! לא, הוא לא זוכר בראש. הוא לא בסדר. נכון, הילי. גם לי לא כיף. מאוד לא כיף.
&nbsp
כן, אביב, במה הפעם צריך לעזור? אור, איך את ניחשת את זה?! אביב, אני מבין שלמדת איך לדבר עם אור. קודם כל היא יכולה הכול. ואז להתחנן ולהגיד שהיא מדהימה. את חייבת לשמור על עצמך בשביל כל העולם! אור נשמה נקודה.
&nbsp
יובל, רוברטו לא מביא לך את הזודיאק להקלטות? מיכאל, אתה לקחת מתופף שהוא לא צ'רלי. בלי קשר לאם צ'רלי רוצה את הלהקה או לא, זאת בגידה. יובל, אל תעתיקי מנעמה! אל תעתיקי ממנה! את ראית איפה היא גמרה!
&nbsp
אור, את מבוזבזת. משחיתים את זמנך. כן, על אספלט! וסתמי, ענת. מבט נחמד לרודף הצעירות. אבל אמרנו לך ל...!
&nbsp
נעמה בתנוחת הכדור הבכייני. חברים, אתם משתמשים הרבה במונח 'מקצועי'. אתם לא ממש מבינים אותו. DON'T HILUSH HER! נעמה סתמי. תזרוק את נעמה והיא תיגמר! כמה מפתיע. אתה מעדיף לנצח את תום ולא את הילי.
&nbsp
אביב, אור גאונה. אביב, את אישה מוזרה. אבל אביב, באמת, בגלל שאת מצטרפת לשורותינו, אנחנו מסכימים להניח לך, ולעבור לפסטיבל הירידות על האחיות רמז! אנחנו קולטים, קולטים כמה היא לומדת מהר.
&nbsp
תגידו, בא לכם שההורים של אור יפסיקו להתעסק עם הסגל?! אור לא צריכה לעבוד על זה. תעירו אותה באמצע הלילה והיא תרקוד לכם מצוין. מה ששמעתם. עכשיו סתמו שניכם. ענת בורשטיין, את אישה מרושעת ומגעילה.
&nbsp
למוות של שניכם. עכשיו הבנתי. פשוט הייתה כאן בעיה. תראו, זה הלך ככה בישיבת תסריט...
&nbsp
"אז איך נהפוך את נעמה ואלעד לזוג הדיקטטורי של הלהקה?"
"ניתן להם להיות הרקדנים הראשיים!"
"וואו, נכון! רגע..."
"מה?"
"הם לא צריכים לנצח את אור ותום?"
"אז שינצחו את אור ותום."
"..."
"..."
"..."
"אתה צודק, מה חשבתי לעצמי? שאור לא תגיע וזה יהיה ניצחון טכני."
"אין, זה כמו אז, שאמרו שנעמה ואלעד מביאים את הניצחון בלי אור, וזה היה רק בגלל שנעמה לא יודעת מתמטיקה והלהקה השנייה נפסלה..."
&nbsp
אוקיי, אז שעדי תפסיד. מה אכפת לי. תרקדו ותסתמו? לא משנה מה אומרים אנחנו רוקדים. נורא מצחיק, תום. או שמא עליי לומר "הסלב"? אור הבינה בדיוק. אתה מתכוון ענת והשטויות שלה.
&nbsp
יופי, אורצ'וק. אביב לפעמים יותר מדי מעריצה ואוהבת את אור. אני חושש שיש לנו פה מקרה דורי 2! אבל זאת אור, נו, אין ברירה, כולם נופלים לרגליה. אביב, אל תגזימי. כאילו, זאת האמת אבל לא אומרים את זה! כבר דיברתי על הרקדניות המסכנות שאור רוצה לתת להן רושם שהן יכולות לרקוד! טוב, עניין של סדר עדיפויות. תום הלוי הסלב יאכל קצת את הלב, אבל אביב וסהר, הם רק בהתחלה של התהליך של הסגידה למצוינות! אז מה אתה רוצה, תום? תן לאביב ולסהר כמה פירורים. נעמה ואלעד ישתוללו קצת ואז אור תחזור לעשות סדר. האימא של הדרמה לגמרי. האימא, אור. האימא.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
צ'רלי מבינה. מי זה נדב? המזוקן מהלהקה? איזה מהמזוקנים?
&nbsp
אור מבינה. נעמה, סתמי.
&nbsp
תום והילי מתעדכנים.
&nbsp
נעמה מייפה קצת את המציאות בריקוד שלה. קצת... זוכרים מה אמרנו על השירה של יובל? אז היא מגזימה עוד יותר.
&nbsp
הטיימר הכושל בחר בנעמה. הטיימר הכושל יסבול.
&nbsp
אור חיה על הקצה. היא גם אתמול הלכה לישון בעשר ודקה. לא עשר! עשר ודקה! קרועה כזאת!
&nbsp
נדב יורד על יובל. הוא לא מזוקן.
&nbsp
אלעד שוב אידיוט. נעמה שוב ממורמרת. אמרת להיות מניאק! אולי הוא מנסה להיות מניאק כדי שתפסיקי לעטות עליו?! אה?!
&nbsp
ומתופף. תגידי, צ'רלי, את בטוחה שלא...? את בפסטיגל שוב...? אוקיי.

שיר m

Well-known member
יוסיייייייייי

אתה קורע

שיר m

Well-known member
אוףףף

אמא של אור פשוט גרועה. לכי תתחתני עם ברי ותעזבי את כולם בשקט
&nbsp
אור נהדרת.
&nbsp
אביב, אני לא הבנתי דבר אחד. ממתי את מקשיבה לאבא שלך? מה זה משנה אם את צופה בריקוד או רוקדת אותו? הוא שם לבדוק? תרקדי כבר וזהו
&nbsp
מיכאל, אתה חמוד והכל, אבל זה כבר הרבה מעבר ל"לעזור" ליובל. אנשים צריכים להתמודד בעצמם עם דברים.
&nbsp
אלעד. אלעד. אלעד. מה יהיה איתך.
&nbsp
הילי, למה מאז שחזרת לא ראינו אותך רוקדת בכלל?

פרק 57

האם מיכאל יבין שיובל עברה מחוסר תועלת להתאהבות בו?
&nbsp
איך צ'רלי תגיב?
&nbsp
האם אור תכתוש את החלומות של רקדני הרחוב?
&nbsp
ולמה אלעד מקשיב לנעמה?! למה?! למה אלעד?!

שיר m

Well-known member
ממש. לנצח.

מיכאל

&nbsp
הילי מפרגנת. אלעד הכניס את עצמו למקום בלתי אפשרי...
&nbsp
תום מטומטם.
&nbsp
אור חמודה.
&nbsp
אביב עדיין מעצבנת.
&nbsp
פעם שטפתי את הבית עם נדב המגב.
&nbsp
ובפרק הבא יש לנו רקדנים ראשיים חדשים.

ממש ממש לנצח לנצח

היא בת ארבע עשרה!!!!!!! ובמציאות רק חגגה שמונה עשרה!!!!!!!! כמו אחותה בול...

שיר m

Well-known member
זה קטע

דווקא אמא שלהן עשתה רושם טוב עד עכשיו. איך הן יצאו ככה?!

אלעד ונעמה הכי מעצבנים בעולם! אלעד עוד יותר זבל!

תום התותח, ואור תפסה עמוד שדרה מתחילה להבריז.

פוראבר, כאילו, כי היא בדיוק חגגה יום הולדת והיא כאילו, חוקית

תום הלוי הסלב! בוא תפתח קצת את הלב! חברה שלך מלאך. אז עליה אל תרתח! כי אלעד ונעמה, בלגנו ת'להקה. אז חכה פה קצת, חבר. את הכול היא תסדר.
&nbsp
בלגנים זה מה שאור יודעת לסדר. היא טובה בזה. בזה ובלעמוד מאחורי ההחלטות שלה. הבטחת. הבטחת. שיתבשל לו הטיימר! שיתבשל!
&nbsp
אור תאציל להילי סמכויות ברוב הדרה. ורותי קורעת. אלעד לא חושב כרגע. נעמה ניתקה לו את זה.
&nbsp
כן, צ'רלי מחקה אותך. זאת כבר צ'רלי החדשה, חבוב. עופר, לא שמעת על לדפוק בדלת?! אבל מה הפואנטה בלבוא לפואנטה? עוד פעם זאת ממציאה עלילות לעצמה... ארבעה? יעני פור? פור... מולה?
&nbsp
רק ככה שניכם יכולים לנצח. אתה אידיוט, אלעד. אל תדאג, תום... תביא את דנה פרידר שתציל אותך! טיימר אכזרי. אלעד, אל תתמוך בטיימרים! אתה תפסיד! ובטח לא בנעמה!
&nbsp
לא נורמלית, זאת.
&nbsp
הוא שנא את זה ורק בגלל שאור לא פה אתם מנצחים ניצחון טכני. סבבה לגמרי. זה כל מה שאת יכולה לשאוף אליו. סבבה לגמרי. איזו. ביץ'! החיבור לא מצוין, אם הוא היה מצוין אור הייתה פה. אלעד, אני מציע לך לא ללמוד לא מנעמה ולא מברי איך לעוף על עצמך ולא להתנצל. הנה, קיבלנו את החותמת שזה לא בסדר. הטיימר אומר שזה בסדר.
&nbsp
איפה צ'רלי שתעזור להם? מי צריך היום נגנים? לכו לרוברטו שיעשה מוזיקה הזויה. איזו גיבורת על היא? וונדר-שיש-לה-בכלל-תפקיד-וומן? תגידו לי, אתם נורמלים?! קוראים לו נאדב.
&nbsp
כן, ככה זה צריך להיות. אור מעל כולם. נסחבת. לא הולכת. בני תמותה סוחבים אותה. תשמעו, אני קצת מאוכזב. חשבתי שנעשה עוד עלילות חוץ מ'אור מצוינת ומושלמת וכולם סוגדים לה'. גם היא אנושית... היא לא יכולה תמיד להיות מושלמת. לחיים, אור. תחי המצוינות. אור, יש לך חילוף חומרים אלוהי. והיא גם ישנה בעשר ודקה.
&nbsp
אתה מבין, תום? גם אתה רצית בלי חזרות מקום ראשון. תום, אלו אלעד וברי. מי צריך אותם? אבל לאור מותר הכול באמת! תום, כבר אמרנו לך להפסיק. נכון? אויש. שיר, אם את בעניין לשמוע: להגיד משהו נחמד זה מקסים. תום, נו, זה כמו שלילה הייתה חייבת להזניח קצת את מגמת מוזיקה. רק ששם היה לה מורה תומך כמו איתי המגניב. ולא כמו ברי האפס.
&nbsp
גם עליכם אני לא עף. אתם עדיין חברים? אין לה במה לקנא. במי? בנעמה? ביצור הממורמר הזה? צבועה שכמותה. צבועה צבועה צבועה נחש! לך וליובל. מלא דברים. והנזק נעשה.
&nbsp
ופלים זה החיים, צ'רלי. נדב, אל תאמין לו. לא, זאת האמת! אבל לאף אחת מהילדות האלה אין את רוברטו כסוכן! למה, מיכאל? למה אתה לא לומד מהטעויות של אלעד?! גם אור יכולה להרוס חלומות. צ'רלי, תגידי לי, את... אה, האחות הקטנה של נעמה. זה כבר משהו אחר. תדאגי, צ'רלס. גע גע, יש לי להקת בנות. גע גע, אני חגגתי יום הולדת. גע גע, למרות שהשירים שלי חרא יוסי חורש עליהם כי הוא עלוב ונתון להשפעת זודיאק.
&nbsp
אביב, למה את שואלת שאלות רטוריות? שולח מעקבים, הבחור. חד משמעית לא.
&nbsp
לא! אורצ'וק! את מבינה שהוכח שחשיפה לשתי האחיות רמז מקלקלת אותך?! אור, בין ענת לנעמה ויובל עדיף ענת! ברור שהיא אמרה. ונעמה ידעה שרק ככה היא תנצח אותך! אימא שלה גרועה כמעט כמוך, נעמה.
&nbsp
לא לא לא. יובל, לא. תחזרי להיות חסרת תועלת! תבזבזי את האוויר! אל תשתמשי בו! כן, מיכאל. בדיוק. עכשיו שאלעד יבין.
&nbsp
בפרק הבא של "האחיות רמז הורסות הכול':
&nbsp
אור צועקת על ענת. מגיע לה. אבל ענת, היא יכולה גם להיות רופאה, אסטרונאוטית או סתם השליטה העליונה של היקום!
&nbsp
אימא של נעמה לא מבינה כלום. ניצחון טכני!!!!!!!!!
&nbsp
אלעד שוב כועס על תום.
&nbsp
מיכאל ונדב. העימות. עוף, נדב.
&nbsp
והאחיות רמז זוממות להן. לא, נעמה, כי את נהדרת.

למעלה