דאנסטורי 2- שבוע 3

פרק 51

האם הילי תצליח להתגבר על השטות שנעמה עשתה ולחזור לאלעד?
&nbsp
האם אימא של מיכאל תהרוג אותו בגלל הטוסטוס?
&nbsp
עדי תסכים להצעה של תום?
&nbsp
והכי חשוב- האם אביב תשתחווה בפני אור, ותצא למסע ארוך כדי לכפר על חטאיה נגדה, כדי שבסוף אולי היא תוכל להגיע לגן עדן?

אביב תשתחווה או שתגמור כמו נעמה

מאימא שלך הנוראית. אור, את בחורה מפויסת ולוחמנית ובעלת עקרונות. הכי חשוב לחשוב עכשיו.
&nbsp
אור בטח חיסלה את השכנה המפחידה עם הצדק שלה. אורצ'וק. אומרים אורצ'וק ולא אורצ'. ענת, את בוגדת. בטח, רק אתה תשנה את דעתו של ברי. ואני צנצנת אם לא תדבר איתו על החממה. אור? לא בסדר? אפשר להגיד את זה בכלל? בושה, ענת. בושה.
&nbsp
סתום כבר, אח מוזר של אלעד. אפילו אין לי מושג איך קוראים לו. תעני לו, הילוש! לחכות? אלעד?
&nbsp
את התנדבת מאוד. ברי בן אדם מפחיד. תתביישי לך, ענת. את לא פופולרית בכלל! בכלל לא! אור, תעשי טובה, קחי פיקוד על הבית. שורפים פה עופות ומלשינים פה. בסדר, את אימא נוראית. אני לא הכחשתי.
&nbsp
יובל אשכרה למדה לעשות משהו עם האוויר שהיא מבזבזת לעולם! שתיכן אחיות נוראיות. אני שמעתי את זה. אל תקראו לה נעמוש, די כבר! אני בטוח שאתן מבזבזות פה אוויר, אל תבזבזו גם זמן אוויר. אולי, אולי זה היה.
&nbsp
כשהמוזיקה הקלאסית פה, זה מפחיד. אל תדבר אליה ככה. תמרה גרמן-האסקי פיצחה את סוד הזוגיות. גברים הם סמרטוטים. זאת אשמתך! בבקשה אל תפגעי בי, תמרה גרמן-האסקי... רגע! אולי צריך לשלוח את דניאל למגמת חשמלאות?
&nbsp
צ'רלי הופכת למאוד מוזרה. זכותנו לצייר סימני שאלה על דף! "אוהב אותך וזהו". אני זוכר שפעם הייתה מישהי שאמרה למישהו שהיא אוהבת אותו וזהו. הוא החזיק את השלט הפוך באותו הזמן. ולא היו צריכים סימני קריאה ולא טוסטוסים.
&nbsp
אביב, הרסת משחק. אביב מאוד מניפולטיבית. יש לה מבט קצת מרושע. די עם המטאפורות כדורסל האלה...
&nbsp
והנה עפתם מפרפקט דאנס. עפתם. פשוטו כמשמעו. לא תיכנס להקה בלי אור. זה לא אפשרי. צודק, תום. לא ברור לאף אחד. לי יש בעיה. בעיה מאוד רצינית.
&nbsp
תצעדו קדימה, יא מפגרים! חדלי אישים. אור צעדה קדימה בשביל כולכם!
&nbsp
נכון, אור. נכון. זה לעבור על החוק! וחוק זה חשוב! וגם להגיד שעברת על החוק זה חשוב! מה שאת אומרת זה חשוב! היא תמיד צודקת. למה אנשים מפקפקים? אור, את תמיד עושה מה שנכון. את פשוט מלאך.
&nbsp
זה הכול את, הכול באשמתך. גם המשבר בסוריה באשמתך איכשהו. אלעד, די לקחת אחריות! אתה כל הזמן לוקח אחריות וחובות לפושעים!
&nbsp
אבל הוא תום הלוי הסלב! מגיע לו יחס מיוחד! ציפי קצת... הרבה... מטורפת. עדי מוזרה. לא, אבל הכלים, תום!!!!!!! אצל אור זה לא היה קורה.
&nbsp
אור בורשטיין מאמנת דור שלם של ילדים שלא יסתפקו במועט או במספיק בקושי. רק במצוין. כי מצוינות מתחילה כבר בגיל צעיר. והיא רואה אותם גם אם הם מאחוריה. והיא גם שותה מים בדיוק כמו שצריך. ומניחה פלאפונים בצד. עכשיו הם רוצים! עכשיו הם מתחננים! נכון, אור. שאביב תכתוב בלוג או משהו. או שתרקוד כמו כליל.
&nbsp
אתם יודעים איך קוראים למשוגעים? מסודרים. חה חה! שחמט! היא עקפה את החוקים! זה בריסטול, חוקית היא עוד במסגרת החוק! אור בורשטיין לשלטון העולם החופשי.
&nbsp
רקדנית מאוד מתוסכלת. הוא עשה רידה לדפנה כרגע? יופי, תרקדו ותזכו בפרס. כמו שרקדת עם דנה פרידר.
&nbsp
מסכנה הילוש. לא לא לא, זה לא שבור! זאת נעמה! לא! הילי! לאאאאאאאאא!!!!!!!!!! נעמה, אני הורג אותך!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
נעמה מתחילה עם אלעד. אני הורג אותך. בסוף אני אהרוג אותך.
&nbsp
תום בדרך להפתיע.
&nbsp
אביב באה לאכול.
&nbsp
תום לא סומך על עדי. אתה זוכר מה דפנה עשתה לך פעם עם תרגילי אמון?
&nbsp
נעמה, אני לא אמרתי שאני אהרוג אותך? אמרתי כבר.
&nbsp
אור מגלה מה עושים בהיעדרה. בושה. על אחותך את לא נלחמת!
&nbsp
יובל לומדת לעשות 'מה'. בשיעור הבא היא תלמד 'נהיה' ויש לנו שיר.

שיר m

Well-known member

"בהצלחה בחיים" הילי? באמת?!?! זה אלעד!!!

&nbsp
מצטערת עדי לא מעניינת אותי.
&nbsp
אור, גרפיטי על בריסטול זה לא גרפיטי. אי אפשר למחות ככה.
&nbsp
תוך פרק אחד אביב ואור נהיו חברות הכי טובות. לא אמין.
&nbsp
נעמה, הקטע איתך שכשאת רוצה את יכולה להיות הכי חמודה.
&nbsp
מיכאל וצ'רלי... כמו תמיד.

Roei152

Well-known member
מנהל
עדי חמודה ממש
והנה מצאנו בת זוג לדמות של עידו טאקו בסקיי של גיורא..

פרק 52

אז איך המחאה הנהדרת והיצירתית של אור תימשך?
&nbsp
האם תום ועדי יצליחו בריקוד?
&nbsp
למה נעמה מעצבנת ומתערבת בזוגות?
&nbsp
והאם לכבוד יום ההולדת של אנג'ל, יתנו ליובל עלילה?

אימא של אור מתחילה לעצבן אותי אביב לדעתי היא הפריצה של הסדרה

התחלתי לאהוב את הדמות של אביב ממש... צ'רלי כרגיל תותחית על, ואימא של מיכאל משחקת אותה קשוחה.

שיר m

Well-known member
לא מתה על אביב

היא משנה מצב רוח חמש פעמים בדקה...

שיר m

Well-known member
מעולה

הפרצוף של דפנה כשתום כמעט נפל

&nbsp
בכלל כל הפרק הזה ממש אהבתי את דפנה

&nbsp
אלעד אתה לא יכול להמשיך להיות כזה חמוד. זה מה שנעמה רוצה להגיד ובחייאת אני מבינה אותה לגמרי
&nbsp
מיכאל וצ'רלי מטפלים ביובל כל כך יפה

&nbsp
אור עוד לא הבנת שאמא שלך חתיכת טיפוס? מה את סולחת לה כ"כ מהר.
&nbsp
הילי!!!!!!!!!!!!!!!!!

הענבים של נעמה זה דובדבנים רקובים!

נעמה, אפילו לזה לא הגעת?! מה הולך בפריפריה שלכן?! מראה הזויה יש לנעמה בכניסה. זה גם עושה שתיים כמוה וזה נורא. מה את אומרת. ומי אשמה?! מי אשמה?! אימא של נעמה, את גידלת שתי מפלצות! תלכי ליונתן ותגמרי עם החרא הזה. אבל אימא של נעמה, לפעמים הבן אדם רוצה סטייק אנטריקוט!
&nbsp
רגליים ארוכות יש לגל. נכון, שניכם צריכים לשמוח ולהתעסק רק בזה! רק איך אור שלחה לשניהם בו זמנית?! עד כמה היא מושלמת ומצוינת?! פעם קודמת היא לא איימה עליו שהיא תרצח אותו? עוד פעם תרגילי אמון...
&nbsp
אני מתרכז בכיתוב על החולצה על המכנס של אביב. בבל כבר נפלה, אביב. היי, אור תמיד מסודרת... היי, היי, לא מזיזים! אורצ'וק! טוב, נו, תזיזי... אבל להחזיר בול למקום!
&nbsp
כן, רק נעמה תצליח בטבלאות. כמו שהיא טובה בפלפלים. אני חושב שאפשר בכיף לחסוך על ילדה אחת שלא באמת קיימת. אפילו על שתיים אם ממש צריך. נעמה, Learn math first!
&nbsp
עשית בושות! מעולה, מה זה מעולה ליד המצוין של אור... היא לא שקרנית וגם לא מלשנית. אחלה?! אחלה?! עם סהר את גם תהיי. וזה מה זה יהרוס לנו... אה, חבר! הגיע הזמן שגם אתה תלמד לסדר! ולא תחייה בחורבה כמו תמיד!
&nbsp
יובל למדה מה. עכשיו נלמד אותה איך לשיר "נהיה" ויש לנו מספיק לשיר אחד... תכנית ב', יובל. זודיאק. להיט. פורמולה. מתחיל שוב היום. לא יודע למה אכפת לי. נו, יובל, אני חושב עלייך דברים יותר גרועים!
&nbsp
אור, עשית את זה בדיוק בזמן! שוב זאת ושתי דקות איתה... מקווה שחזרת ללהקה כמו שצריך, אורצ'וק. אני מסדר כמו שאביב סידרה. אני טעיתי? אף פעם לא הבנתי, למה מזלג ביד שמאל? מזלג צריך להיות ביד ימין!
&nbsp
נעמה, בנוגע לטייצים... תגידי לי, את נורמלית?! ויובל, לקצץ במעילי פרווה ובלבוש החושפני מדי! לקצץ אמרתי! אצל הילי יש יותר הוצאות על פירות וירקות. לא, נעמה, את לא דומה לו. ואת נחש. את הסתכלת על אור והיא הסתכלה עלייך. והיא אמרה "מה זאת האנרגיה השלילית שנכנסה לי לחדר החזרות, ומדוע היא משבשת את הסדר?". איכס. גועל נפש. You must leave the show already.
&nbsp
עם מי באמת דפנה יוצאת ולמה זה חשוב? מה אתם עושים בחיים חוץ מלעבור על המנהלים של פרפקט דאנס? אור, את מלאך. פשוט... נפלת לנו מהשמיים. בית לא מצוין, יש להגיד. למה הוא חייב להגיד את הכול אחר כך?!
&nbsp
מה צ'רלס מבינה בשירה? יאללה, יובל. מה זה לעזאזל... זה מזרחי מדי ומוזר. אתם לא נורמלים. אף אחד לא נורמלי. רק אור נורמלית. עכשיו אני לא יודע אם צ'רלי תבגוד בה ותדליף לפסטיגל את השירים, או אם יובל תעיף אותה ותכניס שלוש חברות ללהקה.
&nbsp
Both of you can go to hell. נעמה עדיין לא טובה בלחשב כמה חברים יש בכל להקה.
&nbsp
אור הצליחה להגיע בדיוק בזמן. אור גם יותר טובה מכולם, וזה קל. תום יודע להיות שניים. אני מרגיש שתכף עדי תבגוד בכולנו. וזה חבל.
&nbsp
נעמה, את נראית נורא בלבוש השחור. צ'רלס, זה מתכון לאסון. תשתחוו בפניה. גם את, צ'רלי. נעמה, סתמי. וגם אם כן אז מה, את דורסת אותו. למה אני מרגיש שעופר יוצא עם דפנה?! למה?!
&nbsp
עדי בכלל צריכה להיות עם אלעד מרוב הרגליים הקרות שלה. דפנה אישה מאוד מוזרה. ולא, עדי לא בת דודה שנייה.
&nbsp
את חתיכת מעצבנת. את יודעת את זה?! יצור מעצבן, אותך צריך לקצץ! הילוש!!!!!!!!!! כתם ורוד בגוש השחור הזה. דיברנו על פגיעה? מישהו? יאללה, מתי רועי יוצא נגד הילי ואלעד כי נעמה ואלעד זה הזוג הכי אהוב עליו?
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
עופר ודפנה מדברים. אז הם לא יוצאים. אפשר לחלום.
&nbsp
לנעמה יש בעיות. אני ארצח אותה.
&nbsp
ברי עושה מבחן...
&nbsp
מה קורה בין ההורים בורשטיין?
&nbsp
אור בוחנת את עדי.
&nbsp
אביב חוטפת. מה בלי ריקודים יותר, עכשיו סימור גם הדליפה לדאנסטורי את העלילה של הפסטיגל?!

שיר m

Well-known member
שאלת וענית

למה זה חשוב עם מי דפנה יוצאת? כי יש מצב שזה עופר.

שיר m

Well-known member
זה לא אומר שום דבר

כמו שהיתה השיחה בין אור לתום בעונה הראשונה- בפרקים הבאים זה היה "אני אקרע אותך" בשיא הרצינות, ובפרק עצמו הם סתם צחקו על זה.

Roei152

Well-known member
מנהל
כן גם אני חושד שעופר הוא הבחור
עדי ממשיכה להיות חמודה..
נעמה!!! איפה גיא לעזאל שיפתור את המשולש הזה.. ?
הילי חוזרת גם לתפוס את מקומה של אור כגיבורת הסדרה ...

נראה לי שגיא באמת הלך

גם כליל הלכה, לפי יובל זה הסוף של הדמות שלה כי רצו עונה שנייה עם דמויות חדשות.
&nbsp
אור תמשיך להיות הכוכבת. כמו שהיא תמיד הייתה...

למעלה