הענבים של נעמה זה דובדבנים רקובים!
נעמה, אפילו לזה לא הגעת?! מה הולך בפריפריה שלכן?! מראה הזויה יש לנעמה בכניסה. זה גם עושה שתיים כמוה וזה נורא. מה את אומרת. ומי אשמה?! מי אשמה?! אימא של נעמה, את גידלת שתי מפלצות! תלכי ליונתן ותגמרי עם החרא הזה. אבל אימא של נעמה, לפעמים הבן אדם רוצה סטייק אנטריקוט!

רגליים ארוכות יש לגל. נכון, שניכם צריכים לשמוח ולהתעסק רק בזה! רק איך אור שלחה לשניהם בו זמנית?! עד כמה היא מושלמת ומצוינת?! פעם קודמת היא לא איימה עליו שהיא תרצח אותו? עוד פעם תרגילי אמון...

אני מתרכז בכיתוב על החולצה על המכנס של אביב. בבל כבר נפלה, אביב. היי, אור תמיד מסודרת... היי, היי, לא מזיזים! אורצ'וק! טוב, נו, תזיזי... אבל להחזיר בול למקום!

כן, רק נעמה תצליח בטבלאות. כמו שהיא טובה בפלפלים. אני חושב שאפשר בכיף לחסוך על ילדה אחת שלא באמת קיימת. אפילו על שתיים אם ממש צריך. נעמה, Learn math first!

עשית בושות! מעולה, מה זה מעולה ליד המצוין של אור... היא לא שקרנית וגם לא מלשנית. אחלה?! אחלה?! עם סהר את גם תהיי. וזה מה זה יהרוס לנו... אה, חבר! הגיע הזמן שגם אתה תלמד לסדר! ולא תחייה בחורבה כמו תמיד!

יובל למדה מה. עכשיו נלמד אותה איך לשיר "נהיה" ויש לנו מספיק לשיר אחד... תכנית ב', יובל. זודיאק. להיט. פורמולה. מתחיל שוב היום. לא יודע למה אכפת לי. נו, יובל, אני חושב עלייך דברים יותר גרועים!

אור, עשית את זה בדיוק בזמן! שוב זאת ושתי דקות איתה... מקווה שחזרת ללהקה כמו שצריך, אורצ'וק. אני מסדר כמו שאביב סידרה. אני טעיתי? אף פעם לא הבנתי, למה מזלג ביד שמאל? מזלג צריך להיות ביד ימין!

נעמה, בנוגע לטייצים... תגידי לי, את נורמלית?! ויובל, לקצץ במעילי פרווה ובלבוש החושפני מדי! לקצץ אמרתי! אצל הילי יש יותר הוצאות על פירות וירקות. לא, נעמה, את לא דומה לו. ואת נחש. את הסתכלת על אור והיא הסתכלה עלייך. והיא אמרה "מה זאת האנרגיה השלילית שנכנסה לי לחדר החזרות, ומדוע היא משבשת את הסדר?". איכס. גועל נפש. You must leave the show already.

עם מי באמת דפנה יוצאת ולמה זה חשוב? מה אתם עושים בחיים חוץ מלעבור על המנהלים של פרפקט דאנס? אור, את מלאך. פשוט... נפלת לנו מהשמיים. בית לא מצוין, יש להגיד. למה הוא חייב להגיד את הכול אחר כך?!

מה צ'רלס מבינה בשירה? יאללה, יובל. מה זה לעזאזל... זה מזרחי מדי ומוזר. אתם לא נורמלים. אף אחד לא נורמלי. רק אור נורמלית. עכשיו אני לא יודע אם צ'רלי תבגוד בה ותדליף לפסטיגל את השירים, או אם יובל תעיף אותה ותכניס שלוש חברות ללהקה.

Both of you can go to hell. נעמה עדיין לא טובה בלחשב כמה חברים יש בכל להקה.

אור הצליחה להגיע בדיוק בזמן. אור גם יותר טובה מכולם, וזה קל. תום יודע להיות שניים. אני מרגיש שתכף עדי תבגוד בכולנו. וזה חבל.

נעמה, את נראית נורא בלבוש השחור. צ'רלס, זה מתכון לאסון. תשתחוו בפניה. גם את, צ'רלי. נעמה, סתמי. וגם אם כן אז מה, את דורסת אותו. למה אני מרגיש שעופר יוצא עם דפנה?! למה?!

עדי בכלל צריכה להיות עם אלעד מרוב הרגליים הקרות שלה. דפנה אישה מאוד מוזרה. ולא, עדי לא בת דודה שנייה.

את חתיכת מעצבנת. את יודעת את זה?! יצור מעצבן, אותך צריך לקצץ! הילוש!!!!!!!!!! כתם ורוד בגוש השחור הזה. דיברנו על פגיעה? מישהו? יאללה, מתי רועי יוצא נגד הילי ואלעד כי נעמה ואלעד זה הזוג הכי אהוב עליו?

בפרק הבא:

עופר ודפנה מדברים. אז הם לא יוצאים. אפשר לחלום.

לנעמה יש בעיות. אני ארצח אותה.

ברי עושה מבחן...

מה קורה בין ההורים בורשטיין?

אור בוחנת את עדי.

אביב חוטפת. מה בלי ריקודים יותר, עכשיו סימור גם הדליפה לדאנסטורי את העלילה של הפסטיגל?!