אור צודקת!
כולם פה משקרים ומבקרים את אור. אני לא מבין את העולם הזה. אור אומרת אמת וסובלת ואחרים משקרים ונראים צדיקים.

אור דיברה איתך ואת הלכת לתיווך, דפנה, אני רק אומר. האמת שזאת לא השאלה, דפנה. השאלה היא איך לאותו רודף צעירות הזוי נולדה ילדה שמחליטה לצאת על אחותה בגלל האמת שלה. כולם פה משקרים ורק היא מתנהגת נהדר, שומרת על כללים והיא צריכה לסבול! ואור לעולם לא תסתפק במספיק בקושי, רק במצוין. וזה כן תפקיד שלה. זה מה ששאלו אותה, וזה מה שהיא אמרה. זה מה שהיא מאמינה בו. זה הכול, ואנשים לקחו את זה מה זה דרמטי. זכותה להצביע ככה. אבל ביקשו להצביע! ביקשו להצביע! ואיזה אבא הזוי יש להם. בהתחלה אומר לאור את מה שהיא הכי לא רוצה לשמוע, ואז מנסה לאזן אז גם דפנה כועסת. בתכל'ס שתי הילדות כועסות, והוא נשאר רק עם... אלה לי.

אור, טוב שבאת להוציא אגרסיות. למה סיפרת לה, אור? למה להגיד את האמת?! למה לא להיות כמו נעמה, שקרנית ותככנית ובוגדת? כששאלו את נעמה אם היא רוקדת אצל אילנה, היא אמרה את האמת? לא. אה, ואגב, בנוגע לצ'רלי... את מה שהיה לי להגיד אמרתי, שזאת כולה דעתה של אור, ושזה בסדר שתהיה לה דעה אחרת, אבל מצחיק שצ'רלי יורדת על זה שאור לא מקבלת אנשים מרקע אחר, כשהנה היא יושבת ליד החברה הכי טובה שלה, גברת קיפוח ורגשות נחיתות בעצמה, נעמה רמז. אם אור הייתה חצי מהביץ' שצ'רלי בטוחה שהיא היא הייתה מעיפה את נעמה, והיה טוב לכולנו. ואיך אפשר לשנוא את אור שניגשת לכולם ומספרת לאנשים את האמת?! והיא יותר טובה מכולם. אל תאמיני, אור, למדליפת העלילות הזאת.

רואה, אביב, זה מה שקורה למי שיורד על אור המסכנה. הוא בסך הכול ביקש שתגידי לו לפני! כל כך בעייתי?! יואו, כולם פה מעבירים ביקורת על אור, היא מתנהגת הכי יפה פה!

היי, זה כמו הריקוד מהפסטיגל! רגע... וחוץ מזה, סתם שאלה: הנה צ'רלי מקבלת תמיכה מהמנהל של הלהקה. המנהל! ה-מ-נ-הל! קיפוח של מי, תזכירו לי? בטח מיכאל, בטח.

המממ... מה יש לה? מעניין. חכה חכה, תום הלוי הסלב. עומדים להראות לך מה זה.

כשנעמה מחקה את צ'רלי בא לי לזרוק משהו. עליה ועל צ'רלי. נכון, תבוא אליה מהלב אבל אל תגיד לה את האמת.

העתק חיוור. אור עושה את זה יותר טוב. שיח חירשים... אבל על אור נתקעת!

אמן לא תפגעי בכלום, יא קלעית לא מצוינת אחת. ואתה טעון שיפור. חוץ מהעובדה שהיא שיקרה לך ולא סיפרה לך. תספרו, אנשים! אור לא מתנשאת! די כבר! אני מבין שזה החלק בסיפור שכולם יורדים על אור? סבבה, אחר כך נשלם את החשבון.

ברייקדאנס הזוי. צ'רלי הבוגדנית הזאת. וזה בסדר?! ילדותי לגמרי! ילדותי וילדותי! הרי זה לא באמת מקצועי, היא תטען שזה מקצועי, אבל זה מקצועי כמו שהנשיקה בין אלון ודריה הייתה לשם השוויון.

עוד פעם אביב. רגע, אז לאור יש לו"ז קל יותר? ברור, נו. אור, את מלאך שירד אלינו מהשמיים. היי, סליחה, חבר שלה זה הסלב.

זה, זה. הסלב.

כאן היה וודג' המחזמר.

רגל שבורה זה עניין טריקי. היי, היי, אתה צריך לראות שהוא רקדן כמעט מצוין! אני חושב שלתום יש בעיה עם טיימרים כי טיימרים לקחו לבן דודו את המלון. אגב, תום, אם אתה צריך טיפים בלהתעצבן על אודישנים... נעמה. נעמה היא הכתובת.

אור נכנסת מחייכת כולה ואביב כועסת. יש סדר לעניינים, חבר'ה, היא תרקוד רק כשזה מסתדר לה בלו"ז. אגב, ידעתם שהמרכז האקדמי פרס משתמש גם ביובל וגם בדריה לפרסומות שלו? מוזר. סהר מאוהב. בעיה. אור, את מנומסת מדי.

איזה חבל שהיא עברה לגור קרוב. למה לתת לחתול לשמור על השמנת?! למה?! הילי, יופי שהכנסת פלפלים. וואו, נעמה, זה נורא. פשוט נורא. לא חשבת לפני ששלחת, מה?

אני מבין שלמדת מנעמה כמו שהמלצתי. בן אדם, תעשה את זה ותגמור עם זה! זה לא נעים אבל אתה תעבור את זה!

תום השאיר את האורחת שלו לבד. רקדנית, אני מבין. מעניין. למה שיקרת? קופצנית זאת.

כן, אני מוכן כבר מאתמול. אבל אור, כבר אמרנו. הם עלולים להפסיק לרקוד. את לא צריכה להרוס להם את החלומות. יופי אור. עכשיו בגללך כמה ילדים יחליטו לא לרקוד, כי למה לטרוח להיות כמוך?!

בפרק הבא:

נעמה זוממת על אלעד. אגב, האם זאת לין שנראה בפרק הבא?

אביב משווה בין אור לאלזה. זה נכון. אלזה מרוויחה מיליונים.

אור מנסה לגרום לתום להפסיק לבכות. אולי תשירי לו שוב תום הלוי הסלב?

צ'רלי חוזרת על התירוץ.

יובל מדברת. מסתבר שלא בזבזנו את כל האוויר שהיא שאפה.

ענת לא אוהבת את מה שאור עשתה, ומסיבה ברורה. אורצ'וק, אמרתי לך: למה להרוס לילדים חלומות?!

החזרה של תמרה גרמן-האסקי. אני מפחד כבר ומרגיש קור רוסי.

ציפי כועסת.

ונראה שתום כועס מדי על בארי מן.