דאנסטורי 2- שבוע שני

פרק 46

אז איך דפנה תגיב להצבעה של אור?
&nbsp
כמה רחוק צ'רלי תלך?
&nbsp
האם תום יחזור ללהקה?
&nbsp
ומתי אביב תיכנע בפני המצוינות של אור?

שיר m

Well-known member
נחמד

דפנה ואור- כבר היינו בסרט הזה
&nbsp
אלעד כזה חמוד
&nbsp
צ'רלי בנקמה מתוקה:)
&nbsp
תום עצבני כמו תמיד, ובצדק כמו תמיד
&nbsp
האם לעולם לא נראה יותר את גיא?
ואיפה כליל?

אור צודקת!

כולם פה משקרים ומבקרים את אור. אני לא מבין את העולם הזה. אור אומרת אמת וסובלת ואחרים משקרים ונראים צדיקים.
&nbsp
אור דיברה איתך ואת הלכת לתיווך, דפנה, אני רק אומר. האמת שזאת לא השאלה, דפנה. השאלה היא איך לאותו רודף צעירות הזוי נולדה ילדה שמחליטה לצאת על אחותה בגלל האמת שלה. כולם פה משקרים ורק היא מתנהגת נהדר, שומרת על כללים והיא צריכה לסבול! ואור לעולם לא תסתפק במספיק בקושי, רק במצוין. וזה כן תפקיד שלה. זה מה ששאלו אותה, וזה מה שהיא אמרה. זה מה שהיא מאמינה בו. זה הכול, ואנשים לקחו את זה מה זה דרמטי. זכותה להצביע ככה. אבל ביקשו להצביע! ביקשו להצביע! ואיזה אבא הזוי יש להם. בהתחלה אומר לאור את מה שהיא הכי לא רוצה לשמוע, ואז מנסה לאזן אז גם דפנה כועסת. בתכל'ס שתי הילדות כועסות, והוא נשאר רק עם... אלה לי.
&nbsp
אור, טוב שבאת להוציא אגרסיות. למה סיפרת לה, אור? למה להגיד את האמת?! למה לא להיות כמו נעמה, שקרנית ותככנית ובוגדת? כששאלו את נעמה אם היא רוקדת אצל אילנה, היא אמרה את האמת? לא. אה, ואגב, בנוגע לצ'רלי... את מה שהיה לי להגיד אמרתי, שזאת כולה דעתה של אור, ושזה בסדר שתהיה לה דעה אחרת, אבל מצחיק שצ'רלי יורדת על זה שאור לא מקבלת אנשים מרקע אחר, כשהנה היא יושבת ליד החברה הכי טובה שלה, גברת קיפוח ורגשות נחיתות בעצמה, נעמה רמז. אם אור הייתה חצי מהביץ' שצ'רלי בטוחה שהיא היא הייתה מעיפה את נעמה, והיה טוב לכולנו. ואיך אפשר לשנוא את אור שניגשת לכולם ומספרת לאנשים את האמת?! והיא יותר טובה מכולם. אל תאמיני, אור, למדליפת העלילות הזאת.
&nbsp
רואה, אביב, זה מה שקורה למי שיורד על אור המסכנה. הוא בסך הכול ביקש שתגידי לו לפני! כל כך בעייתי?! יואו, כולם פה מעבירים ביקורת על אור, היא מתנהגת הכי יפה פה!
&nbsp
היי, זה כמו הריקוד מהפסטיגל! רגע... וחוץ מזה, סתם שאלה: הנה צ'רלי מקבלת תמיכה מהמנהל של הלהקה. המנהל! ה-מ-נ-הל! קיפוח של מי, תזכירו לי? בטח מיכאל, בטח.
&nbsp
המממ... מה יש לה? מעניין. חכה חכה, תום הלוי הסלב. עומדים להראות לך מה זה.
&nbsp
כשנעמה מחקה את צ'רלי בא לי לזרוק משהו. עליה ועל צ'רלי. נכון, תבוא אליה מהלב אבל אל תגיד לה את האמת.
&nbsp
העתק חיוור. אור עושה את זה יותר טוב. שיח חירשים... אבל על אור נתקעת!
&nbsp
אמן לא תפגעי בכלום, יא קלעית לא מצוינת אחת. ואתה טעון שיפור. חוץ מהעובדה שהיא שיקרה לך ולא סיפרה לך. תספרו, אנשים! אור לא מתנשאת! די כבר! אני מבין שזה החלק בסיפור שכולם יורדים על אור? סבבה, אחר כך נשלם את החשבון.
&nbsp
ברייקדאנס הזוי. צ'רלי הבוגדנית הזאת. וזה בסדר?! ילדותי לגמרי! ילדותי וילדותי! הרי זה לא באמת מקצועי, היא תטען שזה מקצועי, אבל זה מקצועי כמו שהנשיקה בין אלון ודריה הייתה לשם השוויון.
&nbsp
עוד פעם אביב. רגע, אז לאור יש לו"ז קל יותר? ברור, נו. אור, את מלאך שירד אלינו מהשמיים. היי, סליחה, חבר שלה זה הסלב.
&nbsp
זה, זה. הסלב.
&nbsp
כאן היה וודג' המחזמר.
&nbsp
רגל שבורה זה עניין טריקי. היי, היי, אתה צריך לראות שהוא רקדן כמעט מצוין! אני חושב שלתום יש בעיה עם טיימרים כי טיימרים לקחו לבן דודו את המלון. אגב, תום, אם אתה צריך טיפים בלהתעצבן על אודישנים... נעמה. נעמה היא הכתובת.
&nbsp
אור נכנסת מחייכת כולה ואביב כועסת. יש סדר לעניינים, חבר'ה, היא תרקוד רק כשזה מסתדר לה בלו"ז. אגב, ידעתם שהמרכז האקדמי פרס משתמש גם ביובל וגם בדריה לפרסומות שלו? מוזר. סהר מאוהב. בעיה. אור, את מנומסת מדי.
&nbsp
איזה חבל שהיא עברה לגור קרוב. למה לתת לחתול לשמור על השמנת?! למה?! הילי, יופי שהכנסת פלפלים. וואו, נעמה, זה נורא. פשוט נורא. לא חשבת לפני ששלחת, מה?
&nbsp
אני מבין שלמדת מנעמה כמו שהמלצתי. בן אדם, תעשה את זה ותגמור עם זה! זה לא נעים אבל אתה תעבור את זה!
&nbsp
תום השאיר את האורחת שלו לבד. רקדנית, אני מבין. מעניין. למה שיקרת? קופצנית זאת.
&nbsp
כן, אני מוכן כבר מאתמול. אבל אור, כבר אמרנו. הם עלולים להפסיק לרקוד. את לא צריכה להרוס להם את החלומות. יופי אור. עכשיו בגללך כמה ילדים יחליטו לא לרקוד, כי למה לטרוח להיות כמוך?!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
נעמה זוממת על אלעד. אגב, האם זאת לין שנראה בפרק הבא?
&nbsp
אביב משווה בין אור לאלזה. זה נכון. אלזה מרוויחה מיליונים.
&nbsp
אור מנסה לגרום לתום להפסיק לבכות. אולי תשירי לו שוב תום הלוי הסלב?
&nbsp
צ'רלי חוזרת על התירוץ.
&nbsp
יובל מדברת. מסתבר שלא בזבזנו את כל האוויר שהיא שאפה.
&nbsp
ענת לא אוהבת את מה שאור עשתה, ומסיבה ברורה. אורצ'וק, אמרתי לך: למה להרוס לילדים חלומות?!
&nbsp
החזרה של תמרה גרמן-האסקי. אני מפחד כבר ומרגיש קור רוסי.
&nbsp
ציפי כועסת.
&nbsp
ונראה שתום כועס מדי על בארי מן.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מושלם לשבוע מושלם
הפשלות של נעמה חמודות , רק למה את נדבקת לאלעד שוב..\?
אור מסיימת פרק בריקוד!!!

פרק 47

האם הילדים יתאוששו מכך שהבינו שהם לעולם לא יהיו מצוינים כמו אור בורשטיין?
&nbsp
האם נעמה תצליח לעזור לאלעד ומה יובל קשורה?
&nbsp
מיכאל וצ'רלי ישלימו?
&nbsp
ומה יקרה באודישן של תום הלוי הסלב?

שוב נעמה חזרה להיות דמות ראשית עם הרבה סצנות. - תום מצוין.

זה מצוין אחרי פתיחת עונה חלשה של נעמה, בינתיים היא אחלה. ברי הזה משגע אותי, תום עושה מכול הלהקה קציצות. סוף סוף אור חזרה להיות שמחה אבל תמיד יש אמא שתבאס.

שיר m

Well-known member
באמת נורא

כמה שאור דמות מורכבת (כן, כי היא טובה באופי ועושה דברים קצת אחרת ממה שמצפים ממנה, מתמודדת מול כולם ועדיין תמיד כל כך יודעת את הדרך שלה)
&nbsp
ככה נעמה דמות הזויה (כי היא התחילה כבנאדם טוב, ובבת אחת הפכה סכסכנית וקנאית ופסימית ומדי פעם היא רגועה ומצחיקה אבל שוב חוזרת להיות מעצבנת)
&nbsp
כל כך חבל.

שיר m

Well-known member
אממ

נעמה מצחיקה, אבל שתעזוב את אלעד בשקט (גיאאאאא לא חוזר?)
&nbsp
גם הסיפור של מיכאל אותו דבר כמו העונה הקודמת. סתם רוצה להרשים את צ'רלי ולהשתוות לחברים שלה.
&nbsp
אור חמודה.
&nbsp
מסתבר שתום לא רצה אודישן בצדק...
&nbsp
כליל! סקרנית לראות מה את מתכננת.

גיא כנראה הלך לי"ב הממלכות עם אלישע בנאי

אור יותר מחמודה. אור הדמות הראשית.
&nbsp
שוב צדקתי.

משהו לא טוב קורה פה, משהו לא טוב

עכשיו חיסלת דור שלם של ילדים. יופי, אורצ'וק. הם שואפים רק למושלם, לא למצוין. שיחקה אותה תמיד. ילדה, מה תמונה? זה נראה לך לגיטימי ללכת לבן אדם אחרי הופעה ולבקש תמונה?! ילדה מזליסטית פוקסיונרית... סהר, חברה חדשה?
&nbsp
תאכיל אותה, תאכיל אותה. לך, לתום הלוי הסלב! אני חושב שאור לקחה יותר מדי רחוק את המילה 'מושלמת'. אין, אורצ'וק. גם כשאת כועסת את חייבת להודות לו על האוכל!
&nbsp
כליל, לא צריך. לא צריך. טוב, כליל זאת כליל. היא לא רודפת אחרי דברים. בטח מקצועי, בטח. כמו שזה צירוף מקרים שהפסטיגל במקרה העתיק את העלילה של דאנסטורי. אימא שלו. אוי.
&nbsp
יאללה, יובל. "אללה יאללה באת מלמעלה". קדימה. כן, אלעד! את קולטת, יובל? יש עולם שלם בחוץ, עולם שלם שאת לא חלק ממנו למרות שאת האוויר שלו את מבזבזת! עולם שלם! אני ניסיתי לשמוע את השירים של ההופעה שלך. הקאתי אבל משום מה אני ממשיך לשמוע. הזודיאק אצל רוברטו, נכון? נעמה, כמה טעויות! ואנג'ל, מה זה הצחוק ה... מוזר הזה? לא דיברנו על מייל? אלעד, רק טיפ קטן: אם אתה לוקח את השיר של יובל, תמחק ממנו את ה"תגידי לי, את נורמלית?!" שיש בסוף.
&nbsp
אני לא יודע מה שובר את ליבי יותר. האשמות כלפי אור או העובדה שלדפנה יש דייט שהוא לא עופר משום מה. אור, את מלאך שנפל מהשמיים. את מפויסת ומפייסת. הכנה ל... נו.
&nbsp
אני חוזר למה שאמרתי. מיכאל, לא לגדל שיער. אנשים מוזרים החבר'ה של צ'רלי. לא לגדל שיער!
&nbsp
נעמה, את העתקת ממישהו. בטוח העתקת ממישהו, זה מוכר לי. את יודעת מה היא אוהבת. ואת גם אוהבת. ולא התגברת על זה. נכון? לא כל המשפחות זהב. לפעמים פלפלים זה חשוב. והמשפחה של נעמה לא זהב בכלל. גם לי קשה בלי הילי! אוף, הילוש, לאן נעלמת?! זה כמעט כמו תום הלוי הסלב. לאלמה זלגה דמעה. מתוקה. את לא אלופה. יובל, מה אמרנו על להידחף לעלילות עם עלילה קלושה?! טוב שלא דיברת על הג'וק שוב!
&nbsp
אורצ'וק, אני אעסה אותך. אני אעסה אותך ואת תשבי לך בשקט. לא, לא נורמלית זה יובל אומרת. אור, את עלולה לפגוע בילדים שיבינו שהם לא יהיו מצוינים כמוך. וכרגיל, רודף הצעירות לא יוצא טוב בשום מצב. רגע, הם גרושים בכלל...
&nbsp
כן, שוב מתחיל. אלא אם הוא מקים להקה חדשה שוב. צריך קצת להדגיש את העניינים האלה כדי שנבין למה תום מתעצבן. במנותק זה נראה שציפי סתם משתוללת (והיא מגזימה, כמה היא מגזימה בצעקות) אבל יש לזה הקשר, הקשר מאוד חשוב בדמות שלו. העובדה היא שקשה לו שלא מכירים ביכולת שלו או משפילים אותו. ומה עם אלעד?
&nbsp
יופי, יובל. אם צריך טפט היא טפט אנושי. אף אחד, היא לא יוצאת מהבית. והנה יובל בעלילה. מישהו כאן לא נורמלי. מישהו כאן. ונעמה, רקדניות צריכות לסדר ספרים ולהרכיב מערכות.
&nbsp
למה יש לו משקולות? התגעגתי לתמרה. טפו! מיכאל! השתגעת?! טוסטוס?! תוריד את הטון הזה או שהיא יוצאת עליך. תאמין לי שאתה לא רוצה שהיא תעשה עליך את 1812 של צ'ייקובסקי. עם תותחים אמיתיים.
&nbsp
אור לא כועסת. אור נפלאה. אור ממוקדת. תגידו, זה רק אני או שאור הפכה לדמות הראשית? תום הלוי ה...מה?
&nbsp
סתומה יש כאן בכיף. אוי שיט... האקסית של אירה... במשפט "קים, כתבת של מגזין קרציה" השתרבבו המילים "כתבת של מגזין". וואו, מוזר לי שלין שחרחורת. התרגלתי לבלונד הנוצץ... נעמה, את תהרסי אותו. ואגב, נעמה, "תגיד לי, אתה אפוי" זה ממש לא ברמה של "תגידי לי, את נורמלית?!" שיובל אומרת. ברור, נעמה, מה אכפת לך, כל אחד והצד שלו, כל אחד דואג לעצמו, ואפילו בוגד בלהקה בשביל זה. איזו. דמות. מעצבנת!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
הדינרים והטיימרים. שוב רבים. יאללה, תום הלוי הסלב... צ'רלי, הכול באשמתך. רצית לנקום, יצאת טונה. מגיע לך. כדאי, צ'רלי. כדאי.
&nbsp
אם יובל מצליחה לרקוד אז גם תום יכול. אני לא סובל כשהוא אומר PERFECT דאנס! היית צריך לנגן את הבי ג'יז...
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
מתכוננים לתחרות!
&nbsp
אור (בחולצה המצוינת שלה) מנחמת.
&nbsp
דניאל עלה על מיכאל.
&nbsp
צ'רלי לא ממש קולטת מה הבעיה במיכאל וטוסטוס.
&nbsp
אור שוב סופגת ביקורת. כל העולם מבקר אותה!!!!!!!!!!!! די!!!!!!!!!!!!
&nbsp
כליל עושה... כליל.
&nbsp
האם כליל התקבלה? זה שהיא מבריקה אני יודע, אבל...
&nbsp
אביב חוטפת. אגב, אור תציל אותה.
&nbsp
נעמה מנסה להרוס את אלעד.
&nbsp
עדי מוזרה.

שיר m

Well-known member
אני התגעגעתי לאח של מיכאל

Roei152

Well-known member
מנהל
נעמה רקדנית שרברבית- מושלם
תמיד טוב שיש את נעמה!!! וגם את אור חברתה המצוינת !!!
&nbsp

למעלה