מתי אנשים יראו את האור?
אורצ'וק נראית די רגועה יחסית למצב. היי, היא חכמה. השאלה זה מה היא רוצה להציג. אף פעם לא אהבתי את מימרן בלי קשר. אור. די להיות מושלמת. נכון, היא עושה רסטורציה! די להיות מושלמת! די! די להיות כזאת! די! למה אני תמיד בוחר אותן טוב?! למה?!

אני מעדיף את השירים של פורמולה. מאיזושהי סיבה מוזרה. רוברטו יודע איך מגישים שיר. עם הרבה קטינות.

תפסיקי להתעסק בפירות, זה לא התפקיד שלך! אני אגיד לכם מאיפה היא הביאה את זה. יש מלא שושנים לידה. הסיקו מה זה אומר לגביה. לא מעולה ולא כלום. העלילת יולי/נטלי/ליעם הכי מוזרה בעולם. כן, בארי נורא ישמח, נעמה. שמעו, חברים, הילוש סבבה, כלילוש סבבה, אורצ'וק סבבה, אבל בחייאת לא להגיד נעמוש. בחייאת. בזמנו זאת הייתה הסיסמה שלה למשוב של בית הספר וזה מזכיר לי שיחות שלה עם אלעד אומרת שהיא חמודה. אבל למה לא רואים את הילוש?! היא לא רוצה חיבוק?

תודה לאל ותפסיק להתבכיין. באמת מה את קשורה? מה הקטע שלך? מי היא? מה הקטע שלה?

אני שומע את פורמולה. זה הכול. זה טוסטוס, צ'רלי. הוא מתהפך. כולם צריכים להפסיק להתבכיין. שיט, עכשיו הוא יבזבז אוויר עם יובל. ריבונו של עולם, יובל יותר חשובה מנעמה. העולם התהפך.

נכון, אורצ'וק. אבל לעוף על ריקוד זה לא אפשרי. סיוד של אור? תתביישו לכם. משפחה שלא משקיעה במצוינות. שדפנה תסייד!

יובל ומיכאל. אוי ואבוי לנו. האחיות רמז חייבות להרוס זוגות. לא, רשימה לא תעזור לך לגרום לי לחבב אותך! מיכאל, נו, זה בדיוק הקטע! זה גם הטוב וגם הרע! כל התכונות כאלה!

מה ניעור, מה היא ילדה? כי ילדות הוא מנער. אורצ'וק לא מתבשלת. החום שהיא מפיצה הוא פשוט טהור ומנקה את הכול.

מבזבזות אוויר ביחד. כמה כיף. אני מבין ששתיכן לא מוצאות חברים. נעמה, את תטיפי על... כן, שתיכן! שתיכן אשמות! כן, הבנתי את הקטע עם המלאכיות. גברת א נ ג' ל. רק שאבא שלך העלים מס!

תראה, אודי, זה פשוט. האור הטהור שהיא מפיצה, הוא פשוט מושך אליו בעדינות דברים. ואז היא גם מצוינת בדוקים. אם כי אני חייב לבקר על חוסר אמינות פה: חבר'ה, אתם יוצרים דמות, אל תיצרו אותה לגמרי מושלמת. תנו לה איזה משהו שהיא לא טובה בו. לא הגיוני שאור תמיד טובה בהכול, גם בארץ עיר, גם בדוקים, בריקוד, נניח במתמטיקה היא יכולה להוציא 99 לפעמים. שנראה שגם היא בן אדם כמו כולם. למרות שהיא לא. אנשים נכנסים באור כל הזמן. לא יודע למה.

כן, נעמה, לצערי אני רואה אותך טוב. הקרציה פשוט סילפה את זה. זה כמו עם מיכאל. בבקשה תתייחסו לזה, שמיכאל יגיד לו שהוא מבין אותו... אה, זה נכון. זה נכון. רגע רגע, נעמה! את רוצה להגיד לי שלא משתחווים בפני אור כבר עכשיו?! חמור ביותר. לאור יש ניצוץ אלוהי. אמרנו מלאכית, נעמה? התכוונו השטן על הכתף. אבל אותך לא רואים!

נכון. מקצועית.

אם דיברנו על מקצועית. מדברים ביחד כמו תמיד. בואו, באמת. ותעזבו את הטוסטוסים. לפחות הריקוד יהיה טוב.

אור, את תמיד מוצאת זמן להכול. איך?! איך את כזאת?! קצת הרבה עפה. היי, אל תקרא לה רקדנית מצוינת מול א... טוב, נו, כליל, היא מחבקת וחמודה ויש לי איתה תמונה והיא מהממת ויפה, יאללה. מספיק להגיד לאורצ'וק שאלו שטויות! אור טהורה לגמרי. לא תצליחו להזיז אותה משלוותה! אור כזאת מושלמת. כזאת אלילה.

הייתי צריך לחכות קצת לראות את הפנים של הילוש. הילי, את רואה את הסדרה כמונו! רק חסר שתביא פופקורן. מקצועית, צ'רלי! לא, נו, על זה היא תצא עליו?! לא יפה, צ'רלס.

בפרק הבא:

אלעד אמר משהו להילי.

נעמה מעצבנת כרגיל.

אור מראה לסהר כמה היא יפה. אביב, לא הצליח לך.

דפנה רוצה את עדי.

נעמה חוטפת. אח, הפרקים המגניבים האלה. זוכרים את הפרק שהשפילו אותה מול כולם?

מיכאל עוד רוצה טוסטוס! הוא רוצה טוסטוס!

אלעד מתעמת עם תום. וזה תום הלוי הסלב, אלעד.

ואור מנסה להיות פושעת. הנה, רואים?! הנה משהו שהיא פחות טובה בו!