דאנסטורי 2-המשך שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
דאנסטורי 2-המשך שבוע 2 המשך שבוע מושלם שיהיה!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 48
האם תום יחזור ללהקה?
מה ההודעה הדרמתית של כליל<?

שיר m

Well-known member
יופי
פחות כליל

&nbsp
והעדי הזאת תחליף את אור. אוףףף
&nbsp
דפנה סומכת על ברי. זה חדש
&nbsp
נעמה מעצבנת
&nbsp
אלעד עוד יסתבך
&nbsp
מיכאל וצ'רלי ממשיכים להתנגש...

מתי התחנה חוזרת באמת?
קראת מה אני חושב שעדי מסתירה?
&nbsp
אבל אני בטח סתם חשדניסט.
&nbsp
אל תדאגי, שיר, האהובות עליי נוטות בדרך כלל להפסיד את המקום הצודק שלהן לקצת זמן ואז חוזרות.

מספיק, רועי, כולנו יודעים שמדובר באור
PERFECT דאנס. על ההתחלה. פחד על הרגל? בחייך. רק מעולה, לא מצוין.

החולצה המצוינת של אור! כשהיא לבשה אותה קרתה ההתגלות. כולנו רוצים. כולנו רוצים. אור, למה לא תתני מהידע שלך להמצאת תרופה לסרטן? ולמה את לא עם גולגול? אור, את תמיד הולכת לאן שאת רוצה.

שתי סצנות רצוף. מגניב. אוי, קים הקרציה... לא נעים לי כבר, היא תגרום למשהו לקרות. לאור יש נאומים מעוררי מוטיבציה. את ווינרית! את בעצמך!

מאיפה הוא בא ולמה הוא רץ משם לחזרות? דניאל, לא. דניאל לא! תשתמש בפחות מילים עם ס'. ואימא שלך, שתשתמש בפחות מילים עם ר'. מצמרר הר' שלה. את עוזרת לה?! תגידי לי, את נורמלית?! להקטין את הסמיילים ההיסטריים.

אתה תראה את כליל. שהיא... היא כליל כזאת. לפחות הפעם היא גלויה ולא בתוך שק. או עם בובות. אבל מתי החיבוק מגיע? לא אמור לבוא פה חיבוק? הנה החיבוק! ידעתי! היא לא תוותר על החיבוקי. מזל שפיקה לא פה. היא לא הייתה אוהבת את החיבוק. אחלה ריקוד מיצג. כליל מאוד כנה. אה, זאת הייתה פרידה... הטיימר לא כזה כושל.

אביב! תנקי את זה! ואל תפילי על המנקים! אצל אור זה לא היה קורה.

זה המוות שלו, צ'רלי. המוות שלו. בגללך. תחשבי על ההחלקה של נועה בפסטיגל (בגלל עדן האידיוט ולא בגלל שירה המלאכית) רק פי מאה. עפים על העולם ומדליפים לפסטיגל.

סיכמנו! סיכמו! איזו הזויה... אור עם כל הילדים. לכולם יש משהו נגדך. לא מבין למה.

לאן נעלמה שמחת החיים של נועה? היי, הנה הקרציה! כן, ריאיון בלעדי עם תום הלוי הסלב. שהיית חברה שלו לפני אלעד. והיית אמורה לתמוך בו. כמו שחברים עושים. אל תספרי לנעמה על מרפקים. הבחורה המציאה את זה.

אתה יכול לא להגיד PERFECT דאנס?! מי אלו גל ויעל? לא משנה, החזרות של עופר יתפוצצו. גם מיכאל, גם צ'רלי, גם אור, גם אלעד ונעמה... ודפנה, האודישן שלה יתפוצץ כי תום יכול להתפוצץ גם לבד. תגידו, יש מצב שעדי היא הבת של בארי?

היא לא בקטע של פירות. זה לא כמו הילי. מי אמרנו הביצ'ית הראשית? נעמה, גם לי יש שאלה אחת. כשמציעים לך לעבור להקה, למרות שאת יודעת שזה מכשיל להקה אחרת, את... אין אופציות, רק אופציה א': "בוגדת כאילו אין מחר". יצא שאת מפגרת. דמות הזויה.

אני בטח סתם מגזים, עדי בטח לא קשורה לבארי. אתה תום הלוי הסלב. לא הכוכב. אתה כן.

כן, צ'רלס. זה קשור. אבל רק מקצועית. והנה עוד פעם מישהי שמתערבת בעלילות של אחרים. שיהיה המון בהצלחה. היא לא... לא עד הסוף כזה.

זאת עדי ואני לא מבין את הקטע שלה. אולי באמת יש לו תכנית...

תראי, גברת תמרה, יש ניסיון, אבל אני ממליץ לך לא לבחון אותו. זה נורא אבל אתה לא יכול להפסיק לשמוע את השירים האלה... אפילו הניסיון שלה חסר תועלת. מיכאל ויובל. מאיגרא רמא לבירה מה זה עמיקתא. כזאת נפילה לא הייתה מאז יונתן בשן ודקלה זקס. והוא לפחות התאושש מזה. מתי את צעדת בדרך ארוכה? את כל היום בבית.

מוזר בלי מוזיקה. או או... מה את מסתירה, גברת עדי? מה את מסתירה?

יופי, אביב. כמה נחמד. אבל אתם יודעים מה יקרה מזה עכשיו...

בפרק הבא:

אור מלאכית.

צ'רלי מאוד תובענית.

נעמה לא מבינה בסמיילים.

תום ממשיך להתאמן.

שוב פעם כתבים עושים בלאגנים.

תום קרא לכליל רקדנית מצוינת. מול אור. לך תחפש.

האחיות רמז מנסות להעביר את הזמן ללא עלילה.

בארי שוב כועס. אתם בטוחים שלא...? עדי...?

מה הדהים את מיכאל, אלעד, צ'רלי והילי? האם זה... האם זאת נעמה?

ואגב, הנה מה שאמור לצאת אם יובל לומדת פיתוח קול. אתם לוקחים על זה אחריות? והאם הזודיאק אצל רוברטו למרות הכול?

שיר m

Well-known member
הרגת אותי

ולא, לא חושבת שעדי הבת של ברי... מעניין, אבל לא נראה לי שזה המקרה.

פרק 49
אז מה יצא מהשירה של יובל והאם היא לא תבזבז עוד אוויר?
&nbsp
איך אור תצא מלכה מול אביב שבכלל לא מודה לה על כל מה שעשתה עבורה?
&nbsp
מה הקטע של עדי?
&nbsp
ואיך אלעד יסתדר מול הקרציה? תרגישו חופשי לשאול את עצמכם למי התכוונתי.

מתי אנשים יראו את האור?
אורצ'וק נראית די רגועה יחסית למצב. היי, היא חכמה. השאלה זה מה היא רוצה להציג. אף פעם לא אהבתי את מימרן בלי קשר. אור. די להיות מושלמת. נכון, היא עושה רסטורציה! די להיות מושלמת! די! די להיות כזאת! די! למה אני תמיד בוחר אותן טוב?! למה?!
&nbsp
אני מעדיף את השירים של פורמולה. מאיזושהי סיבה מוזרה. רוברטו יודע איך מגישים שיר. עם הרבה קטינות.
&nbsp
תפסיקי להתעסק בפירות, זה לא התפקיד שלך! אני אגיד לכם מאיפה היא הביאה את זה. יש מלא שושנים לידה. הסיקו מה זה אומר לגביה. לא מעולה ולא כלום. העלילת יולי/נטלי/ליעם הכי מוזרה בעולם. כן, בארי נורא ישמח, נעמה. שמעו, חברים, הילוש סבבה, כלילוש סבבה, אורצ'וק סבבה, אבל בחייאת לא להגיד נעמוש. בחייאת. בזמנו זאת הייתה הסיסמה שלה למשוב של בית הספר וזה מזכיר לי שיחות שלה עם אלעד אומרת שהיא חמודה. אבל למה לא רואים את הילוש?! היא לא רוצה חיבוק?
&nbsp
תודה לאל ותפסיק להתבכיין. באמת מה את קשורה? מה הקטע שלך? מי היא? מה הקטע שלה?
&nbsp
אני שומע את פורמולה. זה הכול. זה טוסטוס, צ'רלי. הוא מתהפך. כולם צריכים להפסיק להתבכיין. שיט, עכשיו הוא יבזבז אוויר עם יובל. ריבונו של עולם, יובל יותר חשובה מנעמה. העולם התהפך.
&nbsp
נכון, אורצ'וק. אבל לעוף על ריקוד זה לא אפשרי. סיוד של אור? תתביישו לכם. משפחה שלא משקיעה במצוינות. שדפנה תסייד!
&nbsp
יובל ומיכאל. אוי ואבוי לנו. האחיות רמז חייבות להרוס זוגות. לא, רשימה לא תעזור לך לגרום לי לחבב אותך! מיכאל, נו, זה בדיוק הקטע! זה גם הטוב וגם הרע! כל התכונות כאלה!
&nbsp
מה ניעור, מה היא ילדה? כי ילדות הוא מנער. אורצ'וק לא מתבשלת. החום שהיא מפיצה הוא פשוט טהור ומנקה את הכול.
&nbsp
מבזבזות אוויר ביחד. כמה כיף. אני מבין ששתיכן לא מוצאות חברים. נעמה, את תטיפי על... כן, שתיכן! שתיכן אשמות! כן, הבנתי את הקטע עם המלאכיות. גברת א נ ג' ל. רק שאבא שלך העלים מס!
&nbsp
תראה, אודי, זה פשוט. האור הטהור שהיא מפיצה, הוא פשוט מושך אליו בעדינות דברים. ואז היא גם מצוינת בדוקים. אם כי אני חייב לבקר על חוסר אמינות פה: חבר'ה, אתם יוצרים דמות, אל תיצרו אותה לגמרי מושלמת. תנו לה איזה משהו שהיא לא טובה בו. לא הגיוני שאור תמיד טובה בהכול, גם בארץ עיר, גם בדוקים, בריקוד, נניח במתמטיקה היא יכולה להוציא 99 לפעמים. שנראה שגם היא בן אדם כמו כולם. למרות שהיא לא. אנשים נכנסים באור כל הזמן. לא יודע למה.
&nbsp
כן, נעמה, לצערי אני רואה אותך טוב. הקרציה פשוט סילפה את זה. זה כמו עם מיכאל. בבקשה תתייחסו לזה, שמיכאל יגיד לו שהוא מבין אותו... אה, זה נכון. זה נכון. רגע רגע, נעמה! את רוצה להגיד לי שלא משתחווים בפני אור כבר עכשיו?! חמור ביותר. לאור יש ניצוץ אלוהי. אמרנו מלאכית, נעמה? התכוונו השטן על הכתף. אבל אותך לא רואים!
&nbsp
נכון. מקצועית.
&nbsp
אם דיברנו על מקצועית. מדברים ביחד כמו תמיד. בואו, באמת. ותעזבו את הטוסטוסים. לפחות הריקוד יהיה טוב.
&nbsp
אור, את תמיד מוצאת זמן להכול. איך?! איך את כזאת?! קצת הרבה עפה. היי, אל תקרא לה רקדנית מצוינת מול א... טוב, נו, כליל, היא מחבקת וחמודה ויש לי איתה תמונה והיא מהממת ויפה, יאללה. מספיק להגיד לאורצ'וק שאלו שטויות! אור טהורה לגמרי. לא תצליחו להזיז אותה משלוותה! אור כזאת מושלמת. כזאת אלילה.
&nbsp
הייתי צריך לחכות קצת לראות את הפנים של הילוש. הילי, את רואה את הסדרה כמונו! רק חסר שתביא פופקורן. מקצועית, צ'רלי! לא, נו, על זה היא תצא עליו?! לא יפה, צ'רלס.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אלעד אמר משהו להילי.
&nbsp
נעמה מעצבנת כרגיל.
&nbsp
אור מראה לסהר כמה היא יפה. אביב, לא הצליח לך.
&nbsp
דפנה רוצה את עדי.
&nbsp
נעמה חוטפת. אח, הפרקים המגניבים האלה. זוכרים את הפרק שהשפילו אותה מול כולם?
&nbsp
מיכאל עוד רוצה טוסטוס! הוא רוצה טוסטוס!
&nbsp
אלעד מתעמת עם תום. וזה תום הלוי הסלב, אלעד.
&nbsp
ואור מנסה להיות פושעת. הנה, רואים?! הנה משהו שהיא פחות טובה בו!

שיר m

Well-known member
פרק טוב
וכמו תמיד הפרק הבא נראה יותר טוב

&nbsp
אז כליל פרשה וזהו. ככה מעלימים לנו שחקנים... כליל וגיא היו הכי טובים פה!!! שאור תכתוב את זה על הקיר של האולם חזרות!
&nbsp
יובל ונעמה, שתי מלאכיות
תפסיקו להתערב בחיים של אנשים!!!
&nbsp
ברי, מה נסגר איתך? מה אתה מצותת כמו איזה תלמיד תיכון?
&nbsp
הילי! מקווה שנראה אותך יותר. אי אפשר ככה שכל החמודים נעלמים מהסדרה. רק אלעד נשאר, החמוד האחרון.

שיר m

Well-known member
לא יודעת, אני צריכה להמשיך מתישהו. הוא שם?

Roei152

Well-known member
מנהל
נעמה מתחילה לעצבן גם אותי
כן אמרתי את זה .. היה לך בחור שרצה אותך , מה את נטפלת להילעד ?
גיא תחזור!!!!
אור מגוננת יותר מגדי על בייב ..
עדי היא המתוקה כרגע .. אבל שהיא תתחיל לרצות מתום יותר ..

למעלה