דאנסטורי- שבוע 6

דאנסטורי- שבוע 6

שבוע שבתוכו עדיין יש רקדנית מצוינת.

וזוג מאוד מתוק.

וזוג שצריך לחזור.

ושונאת טבעוניות ואחותה הטפט.

פרק 27

אז איך דפנה ואור יקבלו את אביהן רודף הצעירות?
&nbsp
האם תום במשבר?
&nbsp
גיא יצליח להיחלץ מהאחיזה של אנטוניו?
&nbsp
ומי זה לעזאזל עומרי מגוז?!

אלעד תמיד לוקח חובות של אחרים. ככה גם עם אחותו אגם משכונה

כן, בנות, הוא רודף צעירות. אגב, זה די סוטה, לירון גדולה מדניאל כולה בשבע שנים. מצד שני, דני גדול מדניאל בשלוש עשרה שנים, אז אולי הליהוק גם ככה בעייתי. לילה אור. רגע. התכוונתי להגיד את זה למתוקה האחראית הזאת שמנסה לשמור על השלום?
&nbsp
בדיוק, אור, זה בדיוק כמו אלה לי בזמנו! מי האבא פה בכלל? אור נוזפת בו כאילו היא האימא שלו...
&nbsp
מעניין אם ירצו שאלעד יעבור ללהקה השנייה. אלעד, זה נראה שיש לך התקף. הילי חמודה כזאת.
&nbsp
לפחות זה מאחד בין האחיות. אור, את קוראת כדברא! מי כאן האחות הגדולה בכלל?! אור היא העוגן המשפחתי! רק אור! העוגן המצוין! כן, אור, בואי תתחמקי מהמבוכה הזאת של דיבורים עם האימא החורגת.
&nbsp
לא מבין את האנטוניו הזה.
&nbsp
חוץ מאור! רק אור מתאמנת נהדר כל היום! אילנה, גם את אומרת לעצמך את זה כשאת עם אבא שלהן?! ברור שהיא הבינה, היא מצוינת. ויודעת להרוות את עצמה. לא, את לא אימא שלה והיא לא הבת שלך!
&nbsp
כן, זה אלעד. משלם חובות לפושעים שאחרים חייבים. לא רוצה להיות שם כשזה יתפוצץ.
&nbsp
נעמה מטפטפת לתום. נכון? הנה. הנה זה. הנה זה בא. הנה החמיצות שלה. הנה הבוגדנות השפלה. זה לא האח הגדול פה שמרכלים בצד!
&nbsp
מה קרה לך, רקדנית מצוינת שלי? קחי לך תפוח. אני מזדהה, אור. לא עם הנשיקה. כן עם התחושה של תלישות.
&nbsp
נראה לי תום פשוט מקנא באלעד על אימא שלו. אאוץ'.
&nbsp
עומרי מגוז זה הניב זילברברג החדש... מיכאל, הם מעיפים אותך מהרקדנות הראשית. סמוך על אורצ'וק. נכון, בדיוק כמו הבן של אילנה! מ-רד! מ-רד! מ-רד! לאורצ'וק אין תחליף. יפה. את לוחמת. אל תפחדי מהערס הזה.
&nbsp
לא פלא שהוא השמין. מה קרה לבחור הזה?! אבל גדעון, זה מה שהוא עושה בחיים! לוקח אחריות על חובות של אחרים! שאלת על אחותו, נסטיה? שזאת אגם אחרי שלקחו אותה מבית ילדותה? (פעם שנייה כבר מחמצנים אותה בניגוד לרצונה!)
&nbsp
הילי בטוח מבטלת את החמיצות של נעמה. תראו איזו רקדנית מ...עולה. או משהו. כן אתה כן. גם אני עצוב שמיכאל לא עם צ'רלי. הילי, איזו חכמה את. הגולגול הזה מחכים אנשים. כן תום. הוא ויתר על הכסף. לא ידעת? כמו בוסצ'וק. תום, לא.
&nbsp
זאת חברות מצוינת. ראיתם? כן, עופר הוא המסוכן מביניהם. היא לא מדהימה, היא מצוינת! מלידה! מיכאל, אתה נשמע מוזר.
&nbsp
גלידה טבעונית, אני מקווה, כליל! למרות שמה את מודאגת, יש לך ולגילי מלא ארוחות חינם מהעמותה. ראיתי. היי, מה רע בגולגול?! רגע, כליל, ממתי את... ממתי אכפת לך מזה? לא! לזניה זה לא טבעוני!
&nbsp
כן, אתה מאוד מאוד לא בסדר.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אלעד עושה לעצמו בושות!
&nbsp
כליל עושה מהפך!
&nbsp
נעמה קולטת שהיא בן אדם מגעיל. אימא שלה גם גורמת לזה. ואחותה הערמומית הזאת.
&nbsp
הילי (נראית פצצה) לא יכולה לבוא!
&nbsp
אודי שוב רודף אחרי צעירות.
&nbsp
תום לא אוהב מנגו (אלעד יודע?!) ורואה את הפיצוץ של הילי.
&nbsp
תום השתנקר?!
&nbsp
והילי חוטפת מזה.
&nbsp
וכנראה צילמו את אור כי אמרו שזה היה מצוין.

שיר m

Well-known member
קרעה אותי הסבתא בפרק הבא

שיר m

Well-known member
וואי וואי

אלעד נ ש מ ה
&nbsp
אור

&nbsp
פרק ממש טוב
&nbsp
והפרק הבא... תמיד הפרק הבא נראה יותר טוב, נמאס לי מזה

פרק 28

אז איך נעמה תמשיך לחבל?
&nbsp
האם הילי לא מהממת?
&nbsp
מה עם ההלוואה לגיא?
&nbsp
ונכון אור הכי נורמלית?

מ-רד של אור! מ-רד של אור!

תגידי שהוא מטומטם. נכון, אור היא מצוינת. מה היא צריכה לסמוך על בחורים לא מצוינים?! אוי, תום, אתה כזה טמבל. מגיע לתום. מצחיק שצ'רלי מנגבת ברקע.
&nbsp
היי, כליל דוגמנית! שתדעו! ככה היא נראית כשהיא לא עושה יוגה? כליל חסרת סבלנות?! מוזר... אצל נעמה זה עובד הפוך.
&nbsp
שופינג נחמה. לא, דפנה, זה לא פיג'מה!!!!!!!!!
&nbsp
גם שטן זה סוג של מלאך. אני רוצה להבין, אילנית או אנג'ל, מי מהן השטן ומי המלאך? והאם זה הכרחי שאנג'ל נמצאת שם? היי, שמעת, רועי?! הדרך לא מושלמת! איך היא מושלמת והדרך לא?! די, אנג'ל היא טפט!
&nbsp
אז היא לא חברה חברה. אמרה הבחורה המאוד מרוכזת.
&nbsp
כליל, כליל יכולה להעביר לכן שיעורי תנועה! מה זה הדבר המושלם הזה? הבאמת מושלם הזה?! זה מראה לבחוץ.
&nbsp
רקדנית כמוה, מה זאת אומרת? מי היא? אני מחכה למחר. ממש מחר. אל תסמכי על הערסיות שלו...
&nbsp
כליל, את קורעת. מה לעשות, הילי, היא מצוינת. כליל לא רוצה לקפוץ. נכון, ביקורת מסעדות טבעונית בדרך.
&nbsp
יאללה אור. תראי מה זה לפרא הזאת. די אתה והצעירות שלך. נמאס לנו. כן, אורצ'וק, מכל הנשים בעולם הוא חייב את אלו שמפקחות על הבנות שלו.
&nbsp
תום מכסח פירות בגלל אלעד. אתה יודע, תום, מי שלא מרים עשר אגורות... אה... התבלבלתי בגלל הילי. לא, כליל זה מרצונה. ביקשת ממנה להסתכל לך בעיניים ולהגיד לך שהיא לא אוהבת אותך?
&nbsp
יאללה, כסף לגיא פרנסיס! אה, לאנטוניו! אה... חוב של מי לאיזה פושע אתה לקחת עכשיו?
&nbsp
זה אומר שהילי מתה על פירות וירקות. לא, ציפי, היא לא החברה החדשה! איפה הזוגות הנכונים מפעם? היא לא החברה החדשה!
&nbsp
איזו סדרה? רגע, מי מסכה? לא, זה כזה מצחיק. זה בטח תום, נכון. כי הוא היחיד שידע והתנגד לעסקה. הרי זה לא שאיזה מישהו שמע על העסקה הזאת והתנגד לה... זה לא שאלעד סיפר לאיזה מישהו שהתעצבן עליו וצעק עליו. נכון?! מסכן גיא.
&nbsp
למה הבמאי אומר כל כך הרבה פעמים שזה מצוין ואור לא נמצאת? אה, הגברת הרקדנית השנייה, תיזהרי.
&nbsp
מי גנב למי כרטיס אשראי? אורצ'וק, את לא אימפולסיבית.
&nbsp
אלעד הלך להתחיל עם בלונדינית.
&nbsp
הילי, לא זיהיתי אותך עם גולגול החוכמה. שכחת, אלעד, הם לבד בחדר והילי נראית מאוד יפה. "אתה לא בוטח בי" חמוד כזה. אלעד, אתה מגזים. הילי, את לא מטומטמת. הנה זוג מטומטמים. אה, לא הוא? אז אולי אנטוניו?! למה אתה ישר אומר תום?!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
השפלה פומבית לנעמה...
&nbsp
טוביה!!!!!!!!!!! מציל!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
כנראה אילנה על צ'רלי. אז אולי אורצ'וק תעזור לה?
&nbsp
נעמה שוב חמוצה.
&nbsp
הילי מרגיעה את אלעד.
&nbsp
אלעד מתחיל עם בלונדינית.
&nbsp
מצאנו כינוי להילי: המחוננת, המעלפת, הכוכבת על. האחת והיחידה.
&nbsp
מצד שני, הכינוי של מיכאל הוא "זה שמעבירים איתו את הזמן". והוא חוזר לצ'רלי.
&nbsp
ותום ואלעד במריבות.

Roei152

Well-known member
מנהל
נעמה המלאכית
היא לא הופיעה כמעט פרקים האלו , אבל היא מלאכית מושלמת..הדרך עאולי קצת עקלקלה , אבל היי , גם מגנא לילה הלכה בדרך קצת עקלקלה שניסתה לשתף פעולה עם וולונו ..

נעמה אמרה שהיא אדם רע

חכה למחר.
&nbsp
השפלה פומבית שלא הייתה מאז כדברא פרק 89!!!!!!!!!!!!
&nbsp
לילה לפחות לא נגררה אחרי ערס ואימא חורגת מרשעת.
&nbsp
ואל תשכח- רק אורצ'וק תעזור לה. כי היא הלילה האמיתית פה.

בעצם מה אכפת לי

כל הזמן אמרת שאתה בעד הלהקה של דפנה ולא של אילנה, אבל עכשיו ברור לכולנו באיזה צד אתה. בצד שלי. כולם תמיד בצד שלי.
&nbsp
ניצחון של נעמה, הקרדיט הולך לאור בכל מקרה.
&nbsp
ואם היא עוזרת לאור אז היא... סוג של... מושלמת? לא, עדיין לא.

שיר m

Well-known member
וואי וואי וואי

איזה כיף שיש לי עוד פרק לראות עכשי:)
&nbsp
הילי חמודה ומעצבנת.
&nbsp
אלעד וגיא נשמות.
&nbsp
תום מ****
&nbsp
אז יהיו מכות בסדרה הזאת או לא?!