דאנסטורי -שבוע 5

Roei152

Well-known member
מנהל
דאנסטורי -שבוע 5 שבוע שהוא רק ריקודים חדשים למי שצופה רק בפרקים חדשים של דרמות יומיות לנוער כמוני למשל..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 22
האם אור ותום יצליחו להשקם מההפרידה?
&nbsp

אור בורשטיין משפיעה על כווווווווולם
יופי, בגלל תום אור הפכה רק לטובה מאוד. זה כמו לילה כשהיא צריכה גם להגיש עבודות למגמת מוזיקה בנוסף לכל, אז יש תחום שהיא חייבת להזניח ולהיות רק טובה מאוד.
&nbsp
צ'רלי, את נראית מוזר על התופים. קחי ברזל, כליל... קחי ברזל. זה בתזונה מן החי. תגיד, תום, אתה בטיחותי בכלל?! אתה פוצע אותה על ימין ועל שמאל?! רואה, דפנה? לא משתחררים מאחותך המצוינת!
&nbsp
נעמה הלא מושלמת והבוגדת בטבעונים. והפולשת לתחומי ירקות.
&nbsp
לא, זה הוא שזרק אותה בלי שום רחם! יא... יא שחר דהאן אחד! כליל המסכנה, פצועה.
&nbsp
כן, בדיוק. סתומה. כמו תכלת. יותר מתכלת. תכלת לפחות לא בגדה. כן, היא עורכת דין. פיתגורס יצא זכאי במשפט בסוף. נעמה תהיה עורכת דין מאוד בוגדנית בסוף. ידידה סתומה... באף.
&nbsp
תום לא רוצה לראות מה קיבלתם. הוא רוצה ללכת לבכות על אור. המון כסף, אבל גם ככה לא אכפת לו, הוא תרם את הכול כדי להתאהב במיטל. ציפי, את מצוינת. פשוט מצוינת. זאת טעות של החיים.
&nbsp
שונאת טבעונים אחת. רקדנית לא מושלמת. תתביישי לך, עכשיו את פולשת להילי לריקוד עם אלעד?! הריקוד הזה צריך להיעלם מהעולם... היא לא מעולה, היא ממש ממש לא מעולה! כן, היא בינונית! שולית! כלום לעומת כליל השלמות ואור המצוינת! ואת כזאת פולשת לתחומים של אוהבות ירקות.
&nbsp
ציפי מתלהבת מאלעד. כולם מתלהבים מאלעד. אלעד לא מצוין... מדהים זה טוב.
&nbsp
אחיות הגולגול. אין לה שום חלק בזה! זה תום שמתנהג כמו אידיוט!
&nbsp
אל תשימי לב אליה. היא סתם שונאת טבעוניות. תשאלי את חברה שלך, גילי. נעמה הלא מושלמת בכלל. והמאוד מאוד ביצ'ית. כליל לא תחרותית וזה יפה מאוד שהיא מוכנה לעשות את זה. רק מישהי פה לא מעריכה! אוקיי, אני מתכוון לתבוע את הכותל המערבי. שמתי שם פתק "אלוהים שלי, האם אתה יכול לגרום לטבעונית מ-Vegan Friendly לוותר על התפקיד שלה לטובת חברתה הראויה ממנה?". אולי הייתי צריך להיות יותר ספציפי... אבל כליל, בואי נזכור שגם להעמיד פנים ששברת רגל מביא את ליטמן? אבל זה לא אמין, כליל. ממש לא.
&nbsp
צ'רלס? לאן נעלמת? הבחורה רוצה ביצה וטונה, תביאי לה ביצה וטונה! בנות, בואו נפתור את זה כמו שצריך לפתור את זה. קרב ריקוד! היי, צ'רלס, תני לה את הסלט שהיא ביקשה!!!!!!!!!!!
&nbsp
כן, כן, זה המחסור בסידן מהתזונה הטבעונית. זה מאוד רציני לפגוע בקרסול! לא על זה דיברתי כשאמרתי להחליף את הטבעונית מ-Vegan Friendly!
&nbsp
עובדים מצוינים, זה צריך להיות. אור חטפה מיגרנה?! לא יפה. מלכת אנגליה לא חשובה כמו אור.
&nbsp
חבר'ה, אתם רואים את ליטמן בחוץ? לא? אז הרגל לא נפגעה! כן, את שחקנית מעולה. כמו גילי. נכון, נעמה צריכה לקבל את זה... נעמה היא האנרגיה הרעה!
&nbsp
לירון מעבירה אנרגיות בעייתיות. נכון, להקות כמו של אור! קרב נשים...בינתיים היא נראית טוב יותר ממך.
&nbsp
אוי, כליל. טוב, לפחות הטבעונית הנכונה ניצחה.
&nbsp
אור מצוינת. רגע, מה אתה מדבר על צ'רלי?!
&nbsp
אלעד, היא רוצה לדבר איתך. קח את זה! אתה חייב את הכסף לאחותך, ליהי קורנובסקי... אה, לגיא! לגיא, כמובן, לא שכחתי ממנו! אז מה אם הוא כזה משעמם עד שלא הופיע בכלל...
&nbsp
זה גם לא מגניב לריב ככה. צ'רלס, אור פשוט נתמכת באוטומט. אור, תצילי אותם!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
כליל מושלמת, נעמה? לא כל כך.
&nbsp
אלעד לא למכירה.
&nbsp
נעמה שוב עושה פרצופים. ויורדת על כליל!!!!!!!!!! תתביישי לך!!!!!!!!!!! שונאת טבעוניות!!!!!!!!!!
&nbsp
מיכאל וצ'רלי נפרדו.
&nbsp
אור מצילה אותם.
&nbsp
גיא חוזר והוא משעמם מתמיד.
&nbsp
רוצים להחליף את גיא.
&nbsp
אלעד עוזר לגיא.

שיר m

Well-known member

Roei152

Well-known member
מנהל
נעמה זו לא את!!1
זו כליל שהחליטה לעשות בעיות ללהקה.. גם אני הייתי גרוע במתמטיקה , ובכל זאת אני בסדר גמור בציון שלי מאה עד 95 . שלוש יחידות..
אור "המצוינת" תפסיקי להתנהג כמו מלכה , עם כל הכבוד , צ'רלי , היא לא משרתת , והיא לא חייבת לך כלום!!!!

אה, היא עושה בעיות?!
ה"מושלמת" הבוגדנית ושונאת הטבעונים מחליטה לעשות פרצופים, כליל עוזרת לה, והיא ממשיכה להתנהג כמו חתיכת קלפטע!
&nbsp
מה בדיוק כליל עשתה? רקדה טוב יותר? ממש עצוב. מישהי לא בוגרת והחליטה ללכת ללמוד מתמטיקה על חשבון חזרות כי היא חושבת שממש מגיע לה להיות הרקדנית הראשית (לא ראיתי את הילי בוכה על זה!).
&nbsp
ואור חולה, רואים שהיא חולה, תנמיכי את הפאקינג מוזיקה הזאת!!!!!!!!!!!
&nbsp
אז בהמשך השבוע- אור מצוינת ומפייסת, נעמה בוגדנית, כליל מושלמת.
&nbsp
כמו תמיד, יוסי צודק.

שיר m

Well-known member
איזה פרק...
אלעד נשמה.
&nbsp
כליל חמודה ממש.
&nbsp
הילי חכמה סוף סוף.
&nbsp
ונעמה... נעמה... ציפיתי ליותר, ילדה. את מתחילה להשתנות...
&nbsp
צ'רלי

&nbsp
אבל מה נסגר איתך אור? נראה שאת נחמדה רק למיכאל.
&nbsp
אמא של תום VS אילנה

&nbsp
יאללה פרק הבא גיא!

טוב, שיר, בואי נראה
יוסי אומר שנעמה בוגדת.
&nbsp
שיר אומרת שנעמה ממש בסדר.
&nbsp
שיר מאוכזבת מנעמה.
&nbsp
יוסי חזה ששיר תשנה את דעתה כרגיל.
&nbsp
ההה... אני כזה כדברא...

שיר m

Well-known member
יוסייייייייייי
אולי תרחיב את יכולת הכדברא שלך מחוץ לסדרות? הא? הא? הא?

אני הרחבתי אותה, שיר
כשאמרתי "אני אפגוש את אביה והיא תתאהב בי, וליטמן ינסה להרוס את זה".

פרק 23
אז איך אור תעזור למיכאל ולצ'רלי להשלים?
&nbsp
מה אלעד יגיב לציפי?
&nbsp
האם גיא יצליח להיחלץ מאנטוניו?
&nbsp
ונכון נעמה ממש בוגדנית ושפלה?

תשלים ביניהם, כן, בינתיים לא, ובוודאי שכן, שונאת טבעוניות!
אימא של תום די מעצבנת. אלעד נחוש.
&nbsp
מה הקטע של אנטוניו, בכלל לא הבנתי. הוא פושע? כן? לא?
&nbsp
כליל, עזבי אותה, היא שונאת טבעוניות ידועה. היא עוד כועסת על גילי. נעמה הלא מושלמת והגסת רוח.
&nbsp
היא אור, היא טובה בהכול. סליחה, מצוינת בהכול. ויכוח עליה! עליה!
&nbsp
לא הרבה יודעים, אבל המשמעות של התיפוף של צ'רלי זה "מיכאל יא מניאק". אם אני הייתי מתופף, המשמעות הייתה "נעמה יא לא מושלמת". איך בחורה מבית מזרחי של אילנית לוי יכולה להיות כזאת פולניה... כן, קצת אחרת. סימור, את בטוחה שזה חכם להצטרף לעוד מלחמת רקדנים?
&nbsp
נכון, אור. נכון. תסבירי למיכאל הטיפש איך מתנהגים עם בחורות.
&nbsp
נעמה, יא לא מושלמת! סליחה, יצא. אוקיי, אז את לא מוצאת חן בעיניי... בעיניו. את מאוד לא מושלמת. נעמה, תשמרי כבר על הפה ג'ורה שלך! במישהי יותר טובה עם פלפלים. תכל'ס אור תיווכה יותר טוב בין זוג.
&nbsp
לא מבין מחול מודרני. דפנה, מה את חושבת בראש המעוות שלך?
&nbsp
מה יותר גרוע משאילנה תאכל אותך? מיכאל, לא שמעת על תרסיס השמן של אלון קליין?! כן, מיכאל, ככה להקשיב. לא, מיכאל, לא ככה. יופי. נורא נחמד.
&nbsp
זה לא טאקי! למה לא הבאת תותים או משהו אחר להילי? רותי, לכי. אוווווווו... סופסוף. איך תמיד תום ועלמה מתנשקים כשזוג חמוד אחר מתנשק. זה כזה עובד.
&nbsp
"היא בכלל לא רקדנית" אמרו על זוכת ריאליטי ריקוד. דפנה, המטאטא, יכול להחליף את נעמה? מטאטא עדיף על פח אשפה.
&nbsp
כן, כשהיית ילד גם לא היה צריך למכור את עצמך לפשע המאורגן.
&nbsp
כן, הוא דיבר עם נעמה, נלחץ שהיא תהיה איתו ובחר בהילי. שהיא אמנם לא מוצלחת בקלפים אלא בפירות וירקות, אבל בסדר. חמודים זה לא דוחה. זהו סיפורם של שניים שאהבו תותים! רואה, רועי? ככה זה עובד. ושנעמה תהיה עם ההוא הלא מעניין.
&nbsp
כן, זה. אני שונא את אנטוניו.
&nbsp
גיא, הגעת מהר מהבית לפה! מה זה, אפילו ליטמן לא רץ מהר ככה!
&nbsp
גם אלעד רץ מהר. אנשים רצים מהר. אה, זה הפוך ממה שקרה במפגש הראשון שלהם.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
דפנה מנסה לפייס בין כליל ונעמה. הבעיה זאת לא כליל, אגב.
&nbsp
אילנה מתערבת בנושאים לא לה.
&nbsp
גיא משתגע?
&nbsp
עוד מעט הופעה.
&nbsp
וכל אחת מהמנהיגות מדברת אל הלהקה שלה.
&nbsp
והאם אלעד יגיע?!

שיר m

Well-known member
וואי וואי
אלעד נשמה!
&nbsp
נעמה מותק. אני מבינה שהיא כועסת על כליל, מהצד שלה זה באמת נראה כאילו בכוונה.
מצד שני, היא לא צריכה לכעוס כל כך הרבה על הריקוד.
&nbsp
אלעד והילי, מי היה מאמין

&nbsp
צ'רלי

&nbsp
אל תדאג גיא! אלעד לא יתן לך ליפול!

Roei152

Well-known member
מנהל
נעמה לא בוגדנית ושפלה !!!!
היא יצא ממש סבבה עם זה שאלעד דחה אותה , .. דמעה אחת וזה הכל!!!!
זה מה שמראה שהבחורה מושלמת אגב יוסי שגיא קרא לה הדבר המושלם , אמרת שאני מדבק ..ככה אתה קורא להתגלייות כדברות שלי? מגנא לילה קשורה לאיזון , לא אמרת את זה?
ברור לי שהיא מיועדת לגיא , היא פשוט לא רואה את זה עדיין ..
הילי ואלעד חמודים רצחח , בלי קשר לנעממה בכלל אבל מפחיד אותי זה שההתודות הגיעה בשלב הזה , זה אומר שהסיפור עם תום לא נגמר ..
&nbsp

שיר m

Well-known member

נראה שעכשיו אלעד יהפוך לתום... יתפרסם בעקבות הקמפיין... ואולי המשבר יגיע בגלל זה...

חכה למחר
ואז תראה כמה היא בוגדנית! ושונאת טבעוניות חמודות!
&nbsp
ותזכרו שאני מזהה הבוגדים. מר וגברת "דורי בוגדת, יופי לירון, תמשיך לחשוד בה!".

למעלה