צ'רלי מתופפת מצוינת
נעמה, יא שקרנית! לא מושלמת ולא בטיח! בושה.

מושלמות לא משקרות, אני רק אומר. שלא תמעל באמון, או שתיסע עם אבא שלה לכל מיני שטויות עם קטינות (זה חשוב לאימא שלה). דפנה יותר מושלמת, אבל זה בגלל שהיא אחות של אור.

אויש, צ'רלי... איזו גדולה. החבר שלך? גם יפה לה פזור. צ'רלי צריכה להיות מרוכזת, לא מיכאל... בא לי לקחת את הלקוחה הזאת ולהרוג אותה!!!!!!!!!! גם קול מעצבן!!!!!!!!!! בוא תגיד, מיכאל. נתאמן ביחד. חבררררררררררררררר. דגש בררררררררררררררררר.

כליל לא בסינכרון. גם גיא לא, הילי כן ומיכאל משלב קצת ברייקדאנס אבל בסדר. אוי, עצוב להילי. בואי תפסיקי עם הסלפי, יא גרסה מוזרה של ליבי?

לא מטריד בכלל, אילנה. הלהקה מושלמת, אבל נעמה לא ואור מצוינת. אבל למה לא להאמין באור?

מיכאל סוחב את כל הלהקה על הכתפיים שלו. לא, באמת. בתכל'ס. אור מצוינת עם זה. אה, אור, זאת את שהצעת לו? אז רעיון מצוין. אני לא מבין, הוא מאוהב בה או לא?

הילי, לא כאלה זוגות. מעניין אם כליל (יובל, אני מזכיר לך שאמרת לי שיש לי למה לחכות) תהיה עם מישהו.

אויש, הם זוג חמוד (תשמור על הטלפון שלך!) זה מדליק אותך, מה? אה, האימא הרוסייה. בסדר. רגע, ארוחת צהריים או ערב?

יופי, הילי, לא ידענו את כל זה. את מעריצה שלו? מי ידע. כן, תום, דבר על עצמך. גם אני אוהב את התמימות הילדותית שלה, היא חמודה. כן, ברור שאת, יא מצחיקה אחת.

צ'רלי נכנסת יפה. אני ידעתי שמכנים אותה "צ'רלס"... אגב, שמתי לב שהקטע במועדונים האלה זה תסרוקות סימור? אני מהמר שהבחור הזה יהיה בעייתי... אולי מישהו בלהקה רוצה את צ'רלס...?

ברור שאת צריכה ריקוד, את לא מצוינת כמו אור... מה את, מצליח? מה את מביאה לי פתגמים? לא מצאת משפט פתיחה יותר שחוק? לי עולה, אלעד. איכותית. בואו, שמות התואר פה ממש יפים. הו, כליל, הגיע הזמן שתדברי. היי, טבעונית קירקיסטית, מאיפה באת ולמה את מעתיקה מדנה החיים עצמם? בוא'נה, מה גילי עושה להם? הבחורה פשוט כמעט כדברא! טוב, כליל זאת הלונה שלהם.

הילי, מה זה כל נושאי השיחה האלה? ולמה את חייבת להיות כזאת מוזרה? (כליל שאלה, לא אני.) את דוחה אותו. כלומר, מילולית. הוא מתקרב ואת דוחה. אפשר להגיד לה כבר?

הרבה זוגות הולכים להרבה מקומות. הילי ואלעד לאיפשהו, צ'רלי ומיכאל להופעה, אור ותום לבית העץ המצוין (אבא של אור בנה, פעם ב... יוצא לו משהו מוצלח), וכליל, נעמה וגיא ל... לא יודע, לשקר להורים כשהם בכדורגל תוך כדי שכליל מסרקת כלבים או משהו... ובלי בית ספר עדיין הגעת לנהל מלון באילת...

הילי והתותים. בן אדם, תירגע. אתה טס על מאתיים... תכף אתה...

אימא שלה מעצבנת. גם אבא שלה. גם אחותה. משפחה לא מצוינת! אבל אתה בחרת בה להיות אימא של הלהקה! הם המפרשים שלה... אה, עוגנים. זכרתי משהו עם סירות.

אווווווווווווו... ידעתי שזה יגיע לשם... נסעת קצת רחוק מדי...

בפרק הבא:

התחרות מתחממת!

גיא אידיוט.

יש לאבא של גיא בוס מוזר.

אימא רוסיה מחכה למיכאל.

ומיכאל סובל מזה.

והילי תגיב...