דאנסטורי- שבוע 3

דאנסטורי- שבוע 3

ממשיכים בשבוע עם רקדנית מצוינים. מי יותר ומי פחות. ומי הרבה יותר. הרבה הרבה יותר!

פרק 12

האם הילי תבין שאלעד מאוהב בה?
&nbsp
האם אילנה ועופר יפרידו בין צ'רלי ומיכאל?
&nbsp
מה יקרה לנעמה?
&nbsp
ונכון אור מלאכית?

אל תפרידו בין צ'רלי ומיכאל!!!!!!!!!!!!!!

הוא היה קצת עסוק בהפסקה שלו. כן, הוא ביישן. אתם זוג חמוד. צ'רלי, תעשי ממנו בן אדם.
&nbsp
הוא לקח לה את הסולו!!!!!!!!!!!! כבר כמו רקדנית מקצועית. האנג'ל ברנס הזאת מיותרת לגמרי! היא טפט! טפט!
&nbsp
לא רמאית, רקדנית מצוינת ורצה מצוין. היי! הבטחת שייקים!
&nbsp
הילי, אולי תרגיעי עם זה...? נכון, הילי. הם זוג מלכותי מהאגדות. קוראים לה אור, מר אלעד, ואולי תתמקד בזוגיות שלך! תתביישי לך, הילי.
&nbsp
היא עומדת, זה רציני. נעמה היא לא רקדנית מצוינת!!!!!!!!!!!!! מה זה החילול קודש הזה?! מיכאל חמוד. תגידו, מה זה הטמטום הזה שמפיצים פה בשמחה את זה שכולם רקדנים מצוינים?! יש רקדנית מצוינת אחת! אחת!!!!!!!!!!!!!!! אין לו כריזמה זה יפה. עמרי מגוז?! ידעתי שיביאו מישהו חדש.
&nbsp
כן, זה עופר. הו, נפלא שיובל כבר לא פה לשמש כטפט.
&nbsp
היא נאלצה להכין לעצמה שייק!!!!!!!!!!!!! תתבייש לך!!!!!!!!!! גל, איך קפצת ככה? היא באמצע השייק...
&nbsp
אני מקווה שהחברים של צ'רלי זה לא ילדים. הבחורה מטורפת, אבל זה טוב. זה באמת הדבר הכי כיפי בעולם! סנן אותו, הוא סתם זמר מזרחי מתוסכל! מסכנים שלי.
&nbsp
איפה הטפט?! זאת לא רקדנית מצוינת.
&nbsp
ערס 101. שיעור ראשון. סימור נשמעת מזרחית וערסית והיא בכלל מניו יורק!
&nbsp
עם קצר היה לה יפה, עם ארוך היה לה יפה. הכול מצוין. נכון, הוא מנסה לנצח אותך על רקע גולגול מצוין. איפה השייק?! רואים, הוא רק רקדן מעולה. כולם מדברים על מיכאל. אני רואה קצת צ'רלי במבט שלך. אולי תברחו למגרש המשחקים? אה, בתי עץ הוא בונה, היצור הזה. מעניין אם לאלה לי הוא בנה! אוי, קלישאתי.
&nbsp
הוא פגוע. הבנת, הילי התמימה מאוד?
&nbsp
לק לא מושלם. בכלל לא. תעזבי את המתמטיקה, נו... את לא מבינה שהיא הייתה צריכה להחליף להקה, היא לא יכולה לאכול כל הזמן סטייק אנטריקוט, לפעמים היא רוצה פרוסה עם שוקולד.
&nbsp
דפנה, את לא צריכה לנסוע ל... איפה שנעמה גרה? כן, אני משער שמשהו יקרה לאולם. משבר של רקדנית לא מצוינת.
&nbsp
מיכאל, לא יעבוד עכשיו להראות שאתה רציני. לאחרונה עופר אפילו התארס... איך שותים ריקוד? יום אחד יגלו שגם צ'רלי רוקדת.
&nbsp
אני מתפלא שיובל לא נמצאת שם כטפט. רק רקדנית מוכשרת. כן, מורים פרטיים. תנסי את זה. הזקן נראה עליו מגוחך. שיט, אין להקה. בגלל רקדנית לא מצוינת!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
נעמה בוכה. ועוד קצת בוכה.
&nbsp
אילנה עוד עצבנית על מיכאל כי הוא לא יכול לסחוב את הלהקה על הכתפיים שלו. אגב, על הכתפיים שלו זאת אור, אז תחשבו מי הלהקה.
&nbsp
הילי מתקרצצת. חמודה, אבל קרצייה. וצוללנית. ורוצה שתום ייפרד מהרקדנית המצוינת?! ואלעד מגלה לה.
&nbsp
וצ'רלי מביאה את מיכאל לגיהינום. בערך. והוא לא אוהב את זה.

שיר m

Well-known member
אוף

מה נסגר עם הילי?!
דמות כזאת עוד לא היתה לנו באף סדרה.
&nbsp
מיכאל דבש.
&nbsp
היה חסר לי גיא.
&nbsp
זה שנעמה שיקרה להורים שלה, זה דרך על איזשהו פצע אצל דפנה...

משום מה היא נראית לי מוכרת

ההתנהגות שלה...
&nbsp
מי עוד העריצה מישהו והייתה מאוהבת בו ואז גילתה בחור אחר?
&nbsp
לא יודע... מוכר לי.
&nbsp
אבל היא חמודה.

שיר m

Well-known member
מי?

הערצה כזאת כמו של הילי, עוד לא היתה.
&nbsp
כן, מזלה שהיא חמודה. עדיין.

שיר m

Well-known member
מי שעולה לי בראש

זאת מאיה. אבל היא לא היתה סתומה כמו הילי (סליחה הילי), פשוט איך שהיא קראה לשון "שון" בקול מתחנחן וחמוד כזה

פרק 13

האם מיכאל יצליח להיות עם צ'רלי חרף השוני?
&nbsp
האם הילי תמשיך לעצבן?
&nbsp
איך הלהקה תצליח?
&nbsp
ומה הטעם להתחרות באור?

צ'רלי מתופפת מצוינת

נעמה, יא שקרנית! לא מושלמת ולא בטיח! בושה.
&nbsp
מושלמות לא משקרות, אני רק אומר. שלא תמעל באמון, או שתיסע עם אבא שלה לכל מיני שטויות עם קטינות (זה חשוב לאימא שלה). דפנה יותר מושלמת, אבל זה בגלל שהיא אחות של אור.
&nbsp
אויש, צ'רלי... איזו גדולה. החבר שלך? גם יפה לה פזור. צ'רלי צריכה להיות מרוכזת, לא מיכאל... בא לי לקחת את הלקוחה הזאת ולהרוג אותה!!!!!!!!!! גם קול מעצבן!!!!!!!!!! בוא תגיד, מיכאל. נתאמן ביחד. חבררררררררררררררר. דגש בררררררררררררררררר.
&nbsp
כליל לא בסינכרון. גם גיא לא, הילי כן ומיכאל משלב קצת ברייקדאנס אבל בסדר. אוי, עצוב להילי. בואי תפסיקי עם הסלפי, יא גרסה מוזרה של ליבי?
&nbsp
לא מטריד בכלל, אילנה. הלהקה מושלמת, אבל נעמה לא ואור מצוינת. אבל למה לא להאמין באור?
&nbsp
מיכאל סוחב את כל הלהקה על הכתפיים שלו. לא, באמת. בתכל'ס. אור מצוינת עם זה. אה, אור, זאת את שהצעת לו? אז רעיון מצוין. אני לא מבין, הוא מאוהב בה או לא?
&nbsp
הילי, לא כאלה זוגות. מעניין אם כליל (יובל, אני מזכיר לך שאמרת לי שיש לי למה לחכות) תהיה עם מישהו.
&nbsp
אויש, הם זוג חמוד (תשמור על הטלפון שלך!) זה מדליק אותך, מה? אה, האימא הרוסייה. בסדר. רגע, ארוחת צהריים או ערב?
&nbsp
יופי, הילי, לא ידענו את כל זה. את מעריצה שלו? מי ידע. כן, תום, דבר על עצמך. גם אני אוהב את התמימות הילדותית שלה, היא חמודה. כן, ברור שאת, יא מצחיקה אחת.
&nbsp
צ'רלי נכנסת יפה. אני ידעתי שמכנים אותה "צ'רלס"... אגב, שמתי לב שהקטע במועדונים האלה זה תסרוקות סימור? אני מהמר שהבחור הזה יהיה בעייתי... אולי מישהו בלהקה רוצה את צ'רלס...?
&nbsp
ברור שאת צריכה ריקוד, את לא מצוינת כמו אור... מה את, מצליח? מה את מביאה לי פתגמים? לא מצאת משפט פתיחה יותר שחוק? לי עולה, אלעד. איכותית. בואו, שמות התואר פה ממש יפים. הו, כליל, הגיע הזמן שתדברי. היי, טבעונית קירקיסטית, מאיפה באת ולמה את מעתיקה מדנה החיים עצמם? בוא'נה, מה גילי עושה להם? הבחורה פשוט כמעט כדברא! טוב, כליל זאת הלונה שלהם.
&nbsp
הילי, מה זה כל נושאי השיחה האלה? ולמה את חייבת להיות כזאת מוזרה? (כליל שאלה, לא אני.) את דוחה אותו. כלומר, מילולית. הוא מתקרב ואת דוחה. אפשר להגיד לה כבר?
&nbsp
הרבה זוגות הולכים להרבה מקומות. הילי ואלעד לאיפשהו, צ'רלי ומיכאל להופעה, אור ותום לבית העץ המצוין (אבא של אור בנה, פעם ב... יוצא לו משהו מוצלח), וכליל, נעמה וגיא ל... לא יודע, לשקר להורים כשהם בכדורגל תוך כדי שכליל מסרקת כלבים או משהו... ובלי בית ספר עדיין הגעת לנהל מלון באילת...
&nbsp
הילי והתותים. בן אדם, תירגע. אתה טס על מאתיים... תכף אתה...
&nbsp
אימא שלה מעצבנת. גם אבא שלה. גם אחותה. משפחה לא מצוינת! אבל אתה בחרת בה להיות אימא של הלהקה! הם המפרשים שלה... אה, עוגנים. זכרתי משהו עם סירות.
&nbsp
אווווווווווווו... ידעתי שזה יגיע לשם... נסעת קצת רחוק מדי...
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
התחרות מתחממת!
&nbsp
גיא אידיוט.
&nbsp
יש לאבא של גיא בוס מוזר.
&nbsp
אימא רוסיה מחכה למיכאל.
&nbsp
ומיכאל סובל מזה.
&nbsp
והילי תגיב...

Roei152

Well-known member
מנהל
שיט , פעם ראשונה שזה קורה לי , דילגתי על פרק..
ראיתי בטעות פרק 13 ולא 12.. הבנתי הכל אבל אראה עכשיו פרק 12..
נעמה מושלמת כרגיל , מנסה להתגבר על המבוכה מול אלעד , למרות שהייא לא מצליחה .
&nbsp

שיר m

Well-known member
סוף סוף

יופי אלעד!
כמה שהוא שתק בפרקים האחרונים, הפרק הזה ובפרק הבא הוא מדבר יופי:)
&nbsp
שלום לך כליל. תמשיכי להיות מוזרה חמודה והכל יהיה בסדר.
&nbsp
נעמה את מותק.
&nbsp
אחלה פרק:)

למעלה