אור היא המצוינת מביניהן...
פרק שנפתח עם אור. מושלם. אימא של אביתר, תראי מה הבת הבכורה שלך עשתה! תראי למה היא גרמה! סרט?! סרט על פני אור?! מסכנה, הבחורה לא רוצה להפריע לאימא שלה. שיש לה בעיה רצינית בקריאת מצבים. הילדה שלך בוכה! לך אתה גם כן והללי שלך!

אני לא מבין, בלוגו אלו אור ואלעד? אלעד בטח, אבל הצללית של הרקדנית... זאת אור? אני לא אתנגד שיהיה להם רומן לאיזו תקופה, כמובן כשהילי ותום יהיו ביחד לפני שהיא תהיה עם אלעד.

לך לאלה-לי! תעשה לי טובה! לא בת 6 אבל עדיין רק ילדה, נכון?! רסטורציה, כוריאוגרפיה... כן, רק לאורצ'וק מותר! והיא באמת פגועה! לכי, אני אתן לך כיסא בראש! יא חברה של אח של ניב זילברברג!

אימא של קטי, אני... אוי, זה נורא. בן 13?! זה מבוגר. חינוך רוסי. מה לעשות.

אור צריכה לדעת הכול. מה אתה אומר, לא חשבת?! כן, עשיתם קואליציה נוראית וטמאה! לא, הוא לא אמר לה.

עלק מושלמת. חה חה, אני לא אגיד לרועי מי זה השחקן של אמיר רמז, אבא של נעמה, כי אז הוא לא יוכל לסחוט אותו! ואני לא מת על יובל.

לעשות אודישנים. את לא אור.

מה נעמה, מה נעמה, איפה יובל? סדנה זה כמו פרוסה עם שוקולד ובית ספר זה כמו סטייק. יובל עושה משהו חוץ מלשבת ברקע? ולעצבן? היא מעצבנת.

יופי, תשקר לה. לכי תמותי, פרמדיקית. להיות בן אדם אבל לאור?! לא!

עוגיות? מה עוגיות? כן כן, לא עכשיו.

גיא, אתה עושה משהו בחיים? חוץ מלשרוץ? אני חושש ממה שיקרה לאלעד.

כן, רועי, מן הסתם הם יהיו ביחד. על חשבון אור. המצוינת. אבל לנעמה יפה פזור. אח של ניב זילברברג לא הכין עוגיות?

למה הפרח המתוק הזה שוכב שם ולמה האבא של אלה לי ותום מנסה לנחם אותה? זה בגלל הסיפור עם דפנה המוסתת. מסכנה אור. מסכנה כל כך! לא לא לא, קארין לא תעשה לה טוב! לרקוד כן.

אלעד עם פחד במה? איך הגלגל מסתובב. תגידו, אנחנו נראה את הילי מתישהו? כן. הנה. מסכן לגמרי.

מיכ. יפה. הגענו לשלב הזה, צ'רלס? זוג ממש נחמד. ממש ממש נחמד. לא הבנת את צ'רלי. בכלל.

הציל לך את התחת, אילנה. הלהקה לא שווה בלי אור כמו שהמילקשייק לא שווה בלי אלינור! אילנה, אני חושב שתבדקי את ניב זילברברג. כן, צודק, אבא של אלה לי, אור הכי חשובה. הילדה שבר כלי. מה זה? למה אני רואה כאן רומן?

נעמה הבוחנת. מדהים. גיא, אולי אתה צריך לרקוד. כי אתה די רגוע. אה, הם. טוב. עוד פעם, לתקופה... תקופת ביניים... כן, צודקת, נעמה, תגובה טובה. תגיד, רועי, אתה מידבק? אתה מידבק? היא מחלה? ולמה אור לא מקבלת יחס כזה? אולי נדבר על אור?

כן, על אור הזאת. הסצנה שאני הכי חיכיתי לה... למראה, אור. למראה! עכשיו אני אעשה לך מערכון ממה קשור. תסתכלי עלייך. כשאלוהים ברא אותך, הוא החליט לפרוש כי הוא התעייף מהשלמות שלך (בואו, גם אביה לפני עייפה אותו). כשאת מעלה תמונה לפייסבוק, בר רפאלי לא מבינה איך זה קרס בלי שהיא העלתה כלום. תשובה לא נכונה, אור! צודקת, אילנה. אבל כולנו יודעים מה מסתתר שם מתחת. משבר גדול באמת זה ליטמן. נכון. בדיוק, אור. זה מה שאנחנו רואים. רקדנית מצוינת, בלתי מנוצחת, אף אחת לא תנצח אותה ובטח לא נעמה!

ובטח לא אלעד. הפרצוף של גל מקרוב מפחיד. של שתי הדניאליות יותר יפה.

בפרק הבא:

אלעד עדיין רואה דברים מקרוב מדי... חבל.

אור עומדת לקחת החלטה חכמה ולהיפרד מהאידיוט (לא, גל, סליחה, אתה יכול להישאר עם מיטל, לא אמרתי כלום!)

אוקיי, מה אני צריך אותך בעצם, למיטל יש את עומר (חבר טוב!) ואתה יכול ללכת לנעמה שלך, מי צריך אותך!

כן, היא המרכז! ומיכאל, תרקוד איתה, מזלי שיש את צ'רלי.

גיא נבחן. מטומטם.

הילי תצליח?