דאנסטורי- שבוע 2

שיר m

Well-known member
נעמה ברור

אני לא אמרתי לך להבטיח לי לא לרדת על אור?!

כולם אוהבים דמויות טובות ואז מתהפכים באמצע!
&nbsp
חכו חכו.

שיר m

Well-known member
אדוני, אני דיברתי על נעמה

למען הסר ספק אין לי כלום נגד אור. יותר מזה, ליבי איתה.
&nbsp
אבל אם הייתי צריכה לבחור מישהי מהן שתהיה חברה שלי, זאת נעמה.

אור היא המצוינת מביניהן...

פרק שנפתח עם אור. מושלם. אימא של אביתר, תראי מה הבת הבכורה שלך עשתה! תראי למה היא גרמה! סרט?! סרט על פני אור?! מסכנה, הבחורה לא רוצה להפריע לאימא שלה. שיש לה בעיה רצינית בקריאת מצבים. הילדה שלך בוכה! לך אתה גם כן והללי שלך!
&nbsp
אני לא מבין, בלוגו אלו אור ואלעד? אלעד בטח, אבל הצללית של הרקדנית... זאת אור? אני לא אתנגד שיהיה להם רומן לאיזו תקופה, כמובן כשהילי ותום יהיו ביחד לפני שהיא תהיה עם אלעד.
&nbsp
לך לאלה-לי! תעשה לי טובה! לא בת 6 אבל עדיין רק ילדה, נכון?! רסטורציה, כוריאוגרפיה... כן, רק לאורצ'וק מותר! והיא באמת פגועה! לכי, אני אתן לך כיסא בראש! יא חברה של אח של ניב זילברברג!
&nbsp
אימא של קטי, אני... אוי, זה נורא. בן 13?! זה מבוגר. חינוך רוסי. מה לעשות.
&nbsp
אור צריכה לדעת הכול. מה אתה אומר, לא חשבת?! כן, עשיתם קואליציה נוראית וטמאה! לא, הוא לא אמר לה.
&nbsp
עלק מושלמת. חה חה, אני לא אגיד לרועי מי זה השחקן של אמיר רמז, אבא של נעמה, כי אז הוא לא יוכל לסחוט אותו! ואני לא מת על יובל.
&nbsp
לעשות אודישנים. את לא אור.
&nbsp
מה נעמה, מה נעמה, איפה יובל? סדנה זה כמו פרוסה עם שוקולד ובית ספר זה כמו סטייק. יובל עושה משהו חוץ מלשבת ברקע? ולעצבן? היא מעצבנת.
&nbsp
יופי, תשקר לה. לכי תמותי, פרמדיקית. להיות בן אדם אבל לאור?! לא!
&nbsp
עוגיות? מה עוגיות? כן כן, לא עכשיו.
&nbsp
גיא, אתה עושה משהו בחיים? חוץ מלשרוץ? אני חושש ממה שיקרה לאלעד.
&nbsp
כן, רועי, מן הסתם הם יהיו ביחד. על חשבון אור. המצוינת. אבל לנעמה יפה פזור. אח של ניב זילברברג לא הכין עוגיות?
&nbsp
למה הפרח המתוק הזה שוכב שם ולמה האבא של אלה לי ותום מנסה לנחם אותה? זה בגלל הסיפור עם דפנה המוסתת. מסכנה אור. מסכנה כל כך! לא לא לא, קארין לא תעשה לה טוב! לרקוד כן.
&nbsp
אלעד עם פחד במה? איך הגלגל מסתובב. תגידו, אנחנו נראה את הילי מתישהו? כן. הנה. מסכן לגמרי.
&nbsp
מיכ. יפה. הגענו לשלב הזה, צ'רלס? זוג ממש נחמד. ממש ממש נחמד. לא הבנת את צ'רלי. בכלל.
&nbsp
הציל לך את התחת, אילנה. הלהקה לא שווה בלי אור כמו שהמילקשייק לא שווה בלי אלינור! אילנה, אני חושב שתבדקי את ניב זילברברג. כן, צודק, אבא של אלה לי, אור הכי חשובה. הילדה שבר כלי. מה זה? למה אני רואה כאן רומן?
&nbsp
נעמה הבוחנת. מדהים. גיא, אולי אתה צריך לרקוד. כי אתה די רגוע. אה, הם. טוב. עוד פעם, לתקופה... תקופת ביניים... כן, צודקת, נעמה, תגובה טובה. תגיד, רועי, אתה מידבק? אתה מידבק? היא מחלה? ולמה אור לא מקבלת יחס כזה? אולי נדבר על אור?
&nbsp
כן, על אור הזאת. הסצנה שאני הכי חיכיתי לה... למראה, אור. למראה! עכשיו אני אעשה לך מערכון ממה קשור. תסתכלי עלייך. כשאלוהים ברא אותך, הוא החליט לפרוש כי הוא התעייף מהשלמות שלך (בואו, גם אביה לפני עייפה אותו). כשאת מעלה תמונה לפייסבוק, בר רפאלי לא מבינה איך זה קרס בלי שהיא העלתה כלום. תשובה לא נכונה, אור! צודקת, אילנה. אבל כולנו יודעים מה מסתתר שם מתחת. משבר גדול באמת זה ליטמן. נכון. בדיוק, אור. זה מה שאנחנו רואים. רקדנית מצוינת, בלתי מנוצחת, אף אחת לא תנצח אותה ובטח לא נעמה!
&nbsp
ובטח לא אלעד. הפרצוף של גל מקרוב מפחיד. של שתי הדניאליות יותר יפה.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אלעד עדיין רואה דברים מקרוב מדי... חבל.
&nbsp
אור עומדת לקחת החלטה חכמה ולהיפרד מהאידיוט (לא, גל, סליחה, אתה יכול להישאר עם מיטל, לא אמרתי כלום!)
&nbsp
אוקיי, מה אני צריך אותך בעצם, למיטל יש את עומר (חבר טוב!) ואתה יכול ללכת לנעמה שלך, מי צריך אותך!
&nbsp
כן, היא המרכז! ומיכאל, תרקוד איתה, מזלי שיש את צ'רלי.
&nbsp
גיא נבחן. מטומטם.
&nbsp
הילי תצליח?

Roei152

Well-known member
מנהל
אה? כן אה?
גיאא נמס מהשלמות של נעמה.. נעמה מושלמת !!! שמעת?
&nbsp
אור אולי רקדנית מצוינת , אבל נעמה מושלמת!!!! מה זה פה ? אילת? שאתה משתמש CNTYPRU, AK NJKV

זה גיא. למי אכפת ממנו?

בסדר, נעמה "מושלמת" אבל את אור לא מנצחים!
&nbsp
הלאה אלילי השקר! הלאה תום וקירקי ואביגיל וכל מי שלא בצד של יוסי!
&nbsp
ואני רק אגיד לך עוד משהו - אור בחיים לא תשבור רגליים. תבין מזה מה שתבין!!!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
זו סדרת ריקודים חביבי כל אחד שם בסכנה של פגיעה ברגל
בחממה ליטמן לא שבר את הרגל , הוא ירה ופצע לעצמו את הרגל בגלל הטיפשות..,.. בנפילה עם זאב הוא שבר חוליות בגלל האומץ .
גם אורכ וגם נעמה בסכנה לפי כמובן איך שזה יתאים לכותבבים , זו סדרה על מלחמה על הגשמה עצמית . בפן עם ההורים והרצונות שלהם , הלימודעם , דרישות המאמנים ..

זה שבר ברגל ואתה יודע את זה!

ורקדנית מושלמת אולי תשבור רגל, אבל רקדנית מצוינת- לא...
&nbsp
ויחסית לאחד ש'לא שובר רגליים' ליטמן די צוחק על זה.
&nbsp
מעניין אם זאת הייתה החממה, אז אני הייתי אומר שנטלי מושלמת ואתם הייתם אומרים שהיא לא, שסופי יותר טובה ושיר הייתה חושבת שדינה מעצבנת.

וחוץ מזה

מעניין מה גברת רשף הייתה אומרת אם היא הייתה יודעת שאתה זונח את הבת של אבא שלה...
&nbsp
העיקר שאותה ואת תום ברגר אתה אוהב! אבל כשיוצאת לו בת טובה, זה כבר יותר מדי בשבילך!

Roei152

Well-known member
מנהל
אני מסמפט את דפנ ולא שונא את אור
אור נחמדה , אבל בהשוואה לקארין קרמר , אעפס , ואל תגיד שקארין קרמר יותר טובה , היא דמות של מיכלי ..
ונעמה יותר טובה ממנה , מושלמת ...
ס"םהכ בחרתי את הצד של דפנה .. אבל זה לא אומר שאור פחות טובה , אבל בהשואה לנע0מה ..

שיר m

Well-known member
אתה רואה רומן כי יש רומן.

מה דעתך על אלעד וצ'רלי? סתם זורקת רעיון

למעלה