דאנסטורי- המשך שבוע 7

דאנסטורי- המשך שבוע 7

ממשיכים להתכונן לקראת הסיום הגדול.

אגב, חבר'ה, הנה שמות המשפחה של הדמויות:

תום הלוי
אור בורשטיין
נעמה רמז
גיא אדם

והחדשים:

צ'רלי כרמלי
הילי פליקס
אלעד בירון
מיכאל גרמן-האסקי

מה מהם מפתיע, מה מהם לא מפתיע?

פרק 34

אז איך אלעד יגיב לנשיקה?
&nbsp
איך אור תגיב לנשיקה?
&nbsp
איך מיכאל יגיב למצב הרומנטי הבעייתי?
&nbsp
והאם נעמה... אה, לא מעניינת.

אלעד, לשאוף לנשוף. לא לעשות דברים כמו ב"מלכות"

איך אני ידעתי שדפנה לא תנזוף בהן. זה כזה מתאים לה. היא הרי בעד. אז כליל רקדנית אמיתית. וגם צ'רלי. רקדתם הרבה יותר טוב מהם! חוץ מאור שנקנקה לכם את הצורה. וגיא, אתה לא תעשה לאף אחד אוניברסיטה. אתה פאקינג גיא. לא תגיע לאוניברסיטה. גם אלעד רוצה כיסא.
&nbsp
למה עופר רוקד כמו אידיוט? עופר, אתה הפכת לדפנה? נכון, עופר, הם רקדו מצוין. ומי הכי? לנו יש את אור. ויופי שאתה אופטימי בגללה. היי, היי, עופר לא הבעיה! הבעיה היא שלאורצ'וק אין מספיק סולואים.
&nbsp
נעמה, תמשיכי ללקק לנו. אנחנו מאוד שמחים. אור, את כזאת משוררת. מיכאל, מה זה הבינוניות הזאת, ונעמה, עוד פעם אחת את חושבת על לחן, אני מפרק אותך. עם הרצועות, נעמה.
&nbsp
אחותו הפרמדיקית מתה. או שאחותו חייבת כסף לגיא פרנסיס?
&nbsp
יופי, תום. טוב, דפנה הפכה לאילנה.
&nbsp
הגופה עוד לא התקררה! ציפי, את כל הזמן מוצאת אנשים שפורשים מלהקות. רגע, את לא תעבירי אותו ל... חס וחלילה!
&nbsp
חכה רגע, אור מתעדכנת באיך יצא. נכון, גם אני לא יכול. מיכאל, היא פשוט מכסחת אנשים. היא בחורה עסוקה.
&nbsp
ברור מי האחות עם הגולגול המוצלח. דפנה, אל תאיימי, תפרקי את הלהקה ותמכרי את התמלוגים מצידי.
&nbsp
צ'רלס, את אמריקנית, אל תנסי להבין את הכדורגל.
&nbsp
מה אתה עושה פה, מר שלומי חתן ברינדר? אני לא סומך עליך. ועל האימא הלא קיימת שלך.
&nbsp
היי, צ'רלס שירתה את אור והיה בסדר! גם אני מאוד אהבתי את הריקוד. שלה. אוי, אלו זוגות מאוד חמודים. במתח? הוא חושש בגלל מיכאל. יופי, מיכאל. החלטת לגדל ביצים. אני ארחם עליה ואתן לה המון תשומת לב.
&nbsp
עניין של זמן זאת תכנית ישנה. לא משנה. לפעמים בא לי לחבק את הילי. את הילי פליקס. שם משפחה יותר מוזר מרוטקופף.
&nbsp
'רק' אור. מצחיק שגם אור וגם הילי נזרקו ואור נראית די בסדר... טוב, ככה זה מאז שניצחנו את ליטמן, גם לילה לא עצובה משחר האידיוט יותר.
&nbsp
חכה חכה, הילי תזרוק לכם את כל הפלפלים. עדיף שהיא סיפרה. זה ממש יפה. אבל לא אמור להיגמר.
&nbsp
'טוב לראות אותך, נעמה' אמר אף אחד, אף פעם. או שלומי חתן-עומר ברינדר. התותים?! התותים?! את זה אתה מציע לה, יא בוגד?! נעמה לא. אמרנו לא. ממש לא.
&nbsp
אמרתי לא, למה את תמיד חייבת לחייב אנשים לבגוד עם המבט המגעיל והזחוח שלך?!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אור מחייבת את דפנה לדבר איתה ודפנה, בטיפשותה, לא מוכנה. אגב, זה על אימא שלהן.
&nbsp
אודי כועס על מישהי (אימא שלהם)?
&nbsp
צ'רלי יורדת על אבא שלה.
&nbsp
אלעד הפך למיכאל. שזה יותר נורא מלהיות תום, כי נעמה גם חופרת לו על תנועות ריקוד.
&nbsp
דפנה מתעמתת עם אילנה.
&nbsp
מיכאל עוזר לצ'רלי.
&nbsp
הילי כועסת על תום.
&nbsp
מיכאל אומר את האמת (אף אחד לא מספיק טוב לאור, שזה נכון לגמרי. רק ניזהר שליטמן לא יבוא בעונה הבאה, בסדר?).
&nbsp
אילנה משכנעת את עופר לצרף את אלעד.
&nbsp
אור המצפון של הלהקה לעומת נעמה השטנית.
&nbsp
צ'רלי מעודדת את כולם כאילו זה פסטיגל. אגב, כליל (שהלכה לחגוג לגילי יום הולדת) לא אוהבת שמשתמשים בפנתרים בניצול כזה. טבעונית.

שיר m

Well-known member
לא טוב לא טוב

אני לא בטוחה מה הולך לקרות בסוף
הכל מתהפך
אלעד הופך לתום
הילי כועסת על תום
גיא ואלעד לא מדברים
נעמה ממשיכה לבגוד
ורק אור נשארת אור.
&nbsp
מה יהיה?! לאן ממשיכים מכאן?

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי נעמה
בסוף השגת את מה שרצית , רק את הבחור הלא נכון , אגב מה באמת קורה עם גיא מבחינה רומנטיצת? חא מפתחים את זה , שונא שעוששים את זה עם זוגות כמו סופי ורון , מוריה ועידו (לפחות ריף ייותר אהובה ונשארה בתודעה יותר זמןמעדי בזכות כפולה , ומצאה זוגיותץת טלוזיונת בטוחה , אבל גם אותה תום הלטע מנסה להרוס..)
&nbsp

פרק 35

אז האם נעמה תצליח להפוך את גיא לבוגד כמוה?
&nbsp
איך דפנה תגיב לזה?
&nbsp
עכשיו כשמיכאל נפרד מאור, האם הוא יחזור לצ'רלס?
&nbsp
ומה עומד לקרות בקרב משפחת בורשטיין?

ביום יש אור. בחושך יש לילה. בכל מקרה אני מרוויח

לנעמה יש חיוך מגעיל. זה ברור שהיא מנסה להשתלט עליו ולהתנפל עליו. הקלף המנצח שלנו זה אור, ואת מקסימום קלף שתיים שלאף אחד לא אכפת ממנו.
&nbsp
אלעד קרע אותי עם הבעיה האישית. שיחזור לרקוד עם תום והילי ולא איתה. אלעד מקסימום מעולה.
&nbsp
אורצ'וק, את סטארטאפיסטית. אוי, זאת החולצה המצוינת של אור. אורצ'וק, את ממשיכה קדימה.
&nbsp
אור, את ראית מה קרה בבית השני שלך? תועבה! וחשוב לשתות.
&nbsp
סצנה יעני רצינית.
&nbsp
משב רוח רענן? העיקר שהוא רקדן מאצלם...
&nbsp
זאת בושה וחרפה, והפרצופים של נעמה יותר בושה וחרפה. מתחרט, אלעד?
&nbsp
אור, את מצפון ואת מקסימה. ברור שהיא שמחה, אור. הבחורה מעצבנת ודופקת בילט אין. נכון, אורצ'וק. אתם רוקדים טוב. לא מצוין, כי הם מורידים את הממוצע.
&nbsp
אורצ'וק, את מקסימה.
&nbsp
זה כזה לא בסדר.
&nbsp
אתמול היה לי יותר מדי יעל לבנטל (אחותי קפצה כיתה, ג'ינג'י, ועוד משהו שראיתי איתה). היום יש לי יותר מדי אורי הוכמן (פה וג'ינג'י). ביום חמישי היה לי יום טלי אורן (ג'ינג'י, אחותי קפצה כיתה, בילי שוורץ). ואני שואל, למה לא איזה יום שבו אני בחופש, רואה מרתון כדברא, נוסע לי לגלילות לפגוש את אביה, מה רע בימים כאלה? הוא הולך להחיות את צבא ה-400 שלו. כן כן, תציל אותה. אחלה גבר.
&nbsp
נכון, אור. לגמרי. רק אל תלכי לנעמה השטינקרית.
&nbsp
על מה מתערבים שהוא לא יזכור? אוי, היא נישקה אותו. ממש מצוין. ממש ממש מצוין. היי, מולם אור צודקת! ואף אחד לא טוב בשבילה! בסדר, נו, מי כמוני יודע מה זה כשאחות מוצלחת דואגת לאחות היותר מוצלחת ומוותרת לה לפעמים.
&nbsp
זה. כל כך. לא. בסדר. כן, אני מבין, זה מתכתב עם השיעור מתמטיקה המטומטם ההוא, אבל זה חרא. ואלעד, הענבים שלך זה מקסימום דובדבנים רקובים!
&nbsp
אאוץ', ממש תוקפים אותו. בוא, אל תדבר על הבנות שלך ועל לאנדן, תודה.
&nbsp
&nbsp
כליל, את התקווה היחידה. את והילי. וצ'רלי כשהיא ממש רוקדת. צ'רלי ניצחה את כליל בריאליטי.
&nbsp
אמרנו מזומן, מיכאל! איזה הזוי.
&nbsp
בטח, בטח, את לא מנסה להרוס, את סתם רוצה להתנפל על אלעד. לנצל. נכון? אוי, אורצ'וק, את כזאת סבלנית. עזרת כבר, נעמה. עזרת כבר. אין צורך להצטער, אורצ'וק. נסגור את זה אחר כך בישיבה להדחת... אני כבר אתן לזה שם כשנצטרך. אוי ואבוי.
&nbsp
קחי את אור! זה פתרון נהדר. היא תכסח להם את הצורה!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
נעמה שוב מרכלת. ולא יודעת על מה היא מדברת.
&nbsp
אודי די דביל.
&nbsp
הילי (בקושי ראינו אותה!) מדברת עם אלעד.
&nbsp
הילי מתייעצת עם תום.
&nbsp
צ'רלי לומדת פסנתר?
&nbsp
אילנה שוב בוחשת עם התסריטאית הראשית (אלונה וינד-רז).
&nbsp
אור מביאה את החדשות לתום.
&nbsp
אודי עדיין מטומטם ואילנה רעה.
&nbsp
אלעד עצבני.

שיר m

Well-known member
אה, לרגע היה נדמה לי שנמאס לך מכל החבר'ה

שיר m

Well-known member
לא רואים את הסוף

חוץ מזה שהתחרות עוד כמה ימים אני לא יודעת מה יקרה בסוף
מי בעד מי
מי נגד מי
&nbsp
מה יקרה עם דפנה ואילנה
ואם אלעד ותום ילכו מכות אי פעם
&nbsp
ולמה לכליל אין סיפור משלה.
&nbsp
ולמה אור מצויינת אבל גם מיכאל צודק בכל מילה.
ואיך נעמה גם בוגדת וגם לא באותה נשימה.
&nbsp
מה יהיה?!

Roei152

Well-known member
מנהל
כאב ראש
המלחמה בין אילנה לדפנה מתחנילה לעלות על העצבים של כולם ...
אור , נעמה , תום , אלעד , , אודי , ענת ..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
לא מפתיע אבל קורע אותי השם של מיכאל
גרמן האנסקי קורע אותי , השם הזה .. מתאים למשפחה מתוקתקת כמו המשפחה הזאת.
חוץ מזוג הכוכבים , לא יגעתי את השמות האחרים מגניב ללדעת ..
נע

למעלה