אלעד, לשאוף לנשוף. לא לעשות דברים כמו ב"מלכות"
איך אני ידעתי שדפנה לא תנזוף בהן. זה כזה מתאים לה. היא הרי בעד. אז כליל רקדנית אמיתית. וגם צ'רלי. רקדתם הרבה יותר טוב מהם! חוץ מאור שנקנקה לכם את הצורה. וגיא, אתה לא תעשה לאף אחד אוניברסיטה. אתה פאקינג גיא. לא תגיע לאוניברסיטה. גם אלעד רוצה כיסא.

למה עופר רוקד כמו אידיוט? עופר, אתה הפכת לדפנה? נכון, עופר, הם רקדו מצוין. ומי הכי? לנו יש את אור. ויופי שאתה אופטימי בגללה. היי, היי, עופר לא הבעיה! הבעיה היא שלאורצ'וק אין מספיק סולואים.

נעמה, תמשיכי ללקק לנו. אנחנו מאוד שמחים. אור, את כזאת משוררת. מיכאל, מה זה הבינוניות הזאת, ונעמה, עוד פעם אחת את חושבת על לחן, אני מפרק אותך. עם הרצועות, נעמה.

אחותו הפרמדיקית מתה. או שאחותו חייבת כסף לגיא פרנסיס?

יופי, תום. טוב, דפנה הפכה לאילנה.

הגופה עוד לא התקררה! ציפי, את כל הזמן מוצאת אנשים שפורשים מלהקות. רגע, את לא תעבירי אותו ל... חס וחלילה!

חכה רגע, אור מתעדכנת באיך יצא. נכון, גם אני לא יכול. מיכאל, היא פשוט מכסחת אנשים. היא בחורה עסוקה.

ברור מי האחות עם הגולגול המוצלח. דפנה, אל תאיימי, תפרקי את הלהקה ותמכרי את התמלוגים מצידי.

צ'רלס, את אמריקנית, אל תנסי להבין את הכדורגל.

מה אתה עושה פה, מר שלומי חתן ברינדר? אני לא סומך עליך. ועל האימא הלא קיימת שלך.

היי, צ'רלס שירתה את אור והיה בסדר! גם אני מאוד אהבתי את הריקוד. שלה. אוי, אלו זוגות מאוד חמודים. במתח? הוא חושש בגלל מיכאל. יופי, מיכאל. החלטת לגדל ביצים. אני ארחם עליה ואתן לה המון תשומת לב.

עניין של זמן זאת תכנית ישנה. לא משנה. לפעמים בא לי לחבק את הילי. את הילי פליקס. שם משפחה יותר מוזר מרוטקופף.

'רק' אור. מצחיק שגם אור וגם הילי נזרקו ואור נראית די בסדר... טוב, ככה זה מאז שניצחנו את ליטמן, גם לילה לא עצובה משחר האידיוט יותר.

חכה חכה, הילי תזרוק לכם את כל הפלפלים. עדיף שהיא סיפרה. זה ממש יפה. אבל לא אמור להיגמר.

'טוב לראות אותך, נעמה' אמר אף אחד, אף פעם. או שלומי חתן-עומר ברינדר. התותים?! התותים?! את זה אתה מציע לה, יא בוגד?! נעמה לא. אמרנו לא. ממש לא.

אמרתי לא, למה את תמיד חייבת לחייב אנשים לבגוד עם המבט המגעיל והזחוח שלך?!

בפרק הבא:

אור מחייבת את דפנה לדבר איתה ודפנה, בטיפשותה, לא מוכנה. אגב, זה על אימא שלהן.

אודי כועס על מישהי (אימא שלהם)?

צ'רלי יורדת על אבא שלה.

אלעד הפך למיכאל. שזה יותר נורא מלהיות תום, כי נעמה גם חופרת לו על תנועות ריקוד.

דפנה מתעמתת עם אילנה.

מיכאל עוזר לצ'רלי.

הילי כועסת על תום.

מיכאל אומר את האמת (אף אחד לא מספיק טוב לאור, שזה נכון לגמרי. רק ניזהר שליטמן לא יבוא בעונה הבאה, בסדר?).

אילנה משכנעת את עופר לצרף את אלעד.

אור המצפון של הלהקה לעומת נעמה השטנית.

צ'רלי מעודדת את כולם כאילו זה פסטיגל. אגב, כליל (שהלכה לחגוג לגילי יום הולדת) לא אוהבת שמשתמשים בפנתרים בניצול כזה. טבעונית.