תנשק אותו בדיוק כמו שצריך!
אז מה באמת הקטע של הבוס הזה, לא הבנתי...

למה יש עליה בארץ עיר? אין מצב. אה, היא עשתה את ו'! אור, את פשוט מצוינת. כמוני. אה, ועוד עם הגדרות מצוינות! לא כמו הפושטיות שלי... וולבי או וומבט! זה עניין פשוט, והיא לא חנונית אלא מצוינת! צומח בטח יש לך, אפילו אתה לא כזה אידיוט. די אתה והפגישות שלך עם הלקוח! אתה רוצה שנספר לאלה לי שאתה עם הלקוח? סתום אתה והוולדי שלך.

וזאת אשמתך, דפנה!

האם אימא קיימת, גיא? כן, למה הוא תופר עליו ביזנס? די עם האבות ש"רק עושים לטובתך". יופי, תסביר לגיא בפשטות. בריקוד, גיא.

למה, סבתוש, את עושה את זה...? רק היום שמעתי שאלמה קישון היא הנכדה של אפרים. אז הם יהיו ביחד ולא ייפרדו באמצע? איך לא הספקת?!צודקת, הילי, היא הרקדנית הכי טובה בארץ.

אה, אתם עוד פה. הדבר שהכי מפחיד את החבר'ה בלהקה זה מכונת גילוח... בממלכה שלך, צ'רלי, נשאר הטלפון. נכון, צ'רלס.

בדיוק, צ'רלס. רגע, מתי הוא צריך לקום? שכחת מאח שלך? צ'רלס, אימא שלו תחטוף שבץ אם היא תראה אותך.

היא קראה ספר ברוסית. סתם בשביל הכיף. שחמט. בסלון. רק חסרה הסבתא. אוי, איזה מבאס זה שהבילוי שלהם זה שחמט...

אור בתיאום, ואתה מחרטט. איפה מיכאל ולמה אור היא לא הרקדנית המובילה?

כמובן שזה הפוך אצל דפנה, אני יודע. אבל כליל, איך היא מפתיעה את עצמה? הופכת לרגילה? גיא, אתה גרוע! אבל אצל דפנה אתם לא אור. זה בדיוק העניין, אור יודעת מי היא. נעמה, התכנית שלך לא מושלמת.

כרטיסייה לאוטובוס?! וואו, איזו אימא מבאסת. משפחה מבאסת. אוי ואבוי. אוי ואבוי, אימא של מיכאל... אה, תמרה... זה מה שקורה כשלא מפעילים שעון! אוף נו אימא?! בכיין. כן, צ'רלי זה חשוב.

אלעד גמיש. רואים? נעמה לא מושלמת במתמטיקה. גיא, אתה אידיוט. שוב פעם הטריקים עם האוזניות?! אויש, חמודה הילי.

מיכאל, תתבייש לך. רגע, את עומדת להחליף אותו? ואם היו מחליפים אותך בתיאטרון?

ואם היו מחליפים אותך במשחק החיים?! טיפות עיניים?! אני חושב שעומדים לפגוע בצ'רלי...

אלעד, אלעד כבר פה. דפנה, אני מבין שאור לקחה את השכל במשפחה. אני לא יודע אם הוא צחק...

בועז מילקשייק היה מתבייש בשייק הזה. "מיכ"? ממתי, צ'רלס?

אלעד אתה חמוד, אלעד אתה מתוק, אלעד לא היית בחממה? עוד זמן להבין? ממה את מבולבלת כבר?!

בפרק הבא:

אור המושלמת והמצוינת עוזרת למיכאל.

הילי מדברת עם אלעד. ואז מישהי מאוד מאוד לא מושלמת באה להפריע!

מיכאל פישל.

דפנה בוכה.

הלהקה בצרות.

מיכאל בעוד יותר צרות ומוציא את זה על תום.