דאנסטורי- המשך שבוע 3

פרק 14

אז מה הקטע עם הבוס של אבא של גיא?
&nbsp
מה יקרה למיכאל עם הלהקה של צ'רלי?
&nbsp
האם גיא יהיה יותר אידיוט מהרגיל?
&nbsp
ואיך הילי תגיב לווידוי המפתיע של אלעד?

תנשק אותו בדיוק כמו שצריך!

אז מה באמת הקטע של הבוס הזה, לא הבנתי...
&nbsp
למה יש עליה בארץ עיר? אין מצב. אה, היא עשתה את ו'! אור, את פשוט מצוינת. כמוני. אה, ועוד עם הגדרות מצוינות! לא כמו הפושטיות שלי... וולבי או וומבט! זה עניין פשוט, והיא לא חנונית אלא מצוינת! צומח בטח יש לך, אפילו אתה לא כזה אידיוט. די אתה והפגישות שלך עם הלקוח! אתה רוצה שנספר לאלה לי שאתה עם הלקוח? סתום אתה והוולדי שלך.
&nbsp
וזאת אשמתך, דפנה!
&nbsp
האם אימא קיימת, גיא? כן, למה הוא תופר עליו ביזנס? די עם האבות ש"רק עושים לטובתך". יופי, תסביר לגיא בפשטות. בריקוד, גיא.
&nbsp
למה, סבתוש, את עושה את זה...? רק היום שמעתי שאלמה קישון היא הנכדה של אפרים. אז הם יהיו ביחד ולא ייפרדו באמצע? איך לא הספקת?!צודקת, הילי, היא הרקדנית הכי טובה בארץ.
&nbsp
אה, אתם עוד פה. הדבר שהכי מפחיד את החבר'ה בלהקה זה מכונת גילוח... בממלכה שלך, צ'רלי, נשאר הטלפון. נכון, צ'רלס.
&nbsp
בדיוק, צ'רלס. רגע, מתי הוא צריך לקום? שכחת מאח שלך? צ'רלס, אימא שלו תחטוף שבץ אם היא תראה אותך.
&nbsp
היא קראה ספר ברוסית. סתם בשביל הכיף. שחמט. בסלון. רק חסרה הסבתא. אוי, איזה מבאס זה שהבילוי שלהם זה שחמט...
&nbsp
אור בתיאום, ואתה מחרטט. איפה מיכאל ולמה אור היא לא הרקדנית המובילה?
&nbsp
כמובן שזה הפוך אצל דפנה, אני יודע. אבל כליל, איך היא מפתיעה את עצמה? הופכת לרגילה? גיא, אתה גרוע! אבל אצל דפנה אתם לא אור. זה בדיוק העניין, אור יודעת מי היא. נעמה, התכנית שלך לא מושלמת.
&nbsp
כרטיסייה לאוטובוס?! וואו, איזו אימא מבאסת. משפחה מבאסת. אוי ואבוי. אוי ואבוי, אימא של מיכאל... אה, תמרה... זה מה שקורה כשלא מפעילים שעון! אוף נו אימא?! בכיין. כן, צ'רלי זה חשוב.
&nbsp
אלעד גמיש. רואים? נעמה לא מושלמת במתמטיקה. גיא, אתה אידיוט. שוב פעם הטריקים עם האוזניות?! אויש, חמודה הילי.
&nbsp
מיכאל, תתבייש לך. רגע, את עומדת להחליף אותו? ואם היו מחליפים אותך בתיאטרון?
&nbsp
ואם היו מחליפים אותך במשחק החיים?! טיפות עיניים?! אני חושב שעומדים לפגוע בצ'רלי...
&nbsp
אלעד, אלעד כבר פה. דפנה, אני מבין שאור לקחה את השכל במשפחה. אני לא יודע אם הוא צחק...
&nbsp
בועז מילקשייק היה מתבייש בשייק הזה. "מיכ"? ממתי, צ'רלס?
&nbsp
אלעד אתה חמוד, אלעד אתה מתוק, אלעד לא היית בחממה? עוד זמן להבין? ממה את מבולבלת כבר?!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אור המושלמת והמצוינת עוזרת למיכאל.
&nbsp
הילי מדברת עם אלעד. ואז מישהי מאוד מאוד לא מושלמת באה להפריע!
&nbsp
מיכאל פישל.
&nbsp
דפנה בוכה.
&nbsp
הלהקה בצרות.
&nbsp
מיכאל בעוד יותר צרות ומוציא את זה על תום.

שיר m

Well-known member
טוב

אין דרך קלה להגיד את זה. אני מתה על גיא. ועל אלעד. כל אחד בנפרד. ממש מתה עליהם.
&nbsp
מיכאל, תתאפס. מה תקעו לו את הראיון הזה פתאום. רעה אילנה.
&nbsp
אם דפנה גדולה מאור בשמונה שנים, למה היא עדיין רבה איתה כמו ילדה מעצבנת?
&nbsp
(אה, אמא של דניאל, אין כרטיסיות, היום זה רב קו.)

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב אז פרק מעולה
חוץ מזה שהסדרה מתחילה להכניס מיסתווריות עם כל הקטעע של הסנאסור /בוס של אבא של גיא. מעצבן אותי שהכותבים החליטו ללכת על כיוון כזה, אי אפשר לראות סדרת דיסני כמו יומני למרות שעם יומני הכניסה טיפה מסתורין עם אבא של קארין ..
אלעד מתחמק מהילי ..
גיא פשוט תתחיל איתה בצורה נורמלית , אל תדפוק לה פוזה של רוני מלכי

פרק 15

אז איך הילי ואלעד ימשיכו מפה?
&nbsp
מה יקרה למיכאל בריאיון?
&nbsp
איך דפנה תמשיך לפגוע באור?
&nbsp
ומה מעצבן את תום?

הילעד... זה השם

פתיחה מצוינת. רגע, לא, מה אתה מנסה לפגוע בלהקה?! זה סיוט? אז תמות על זה.
&nbsp
אור, את חברה מצוינת. בטח שהוא יכול, צ'רלס. למה המנגינה המוזרה?
&nbsp
רגע, מה אלעד אמר? זה הסיפור שלו, ובסוף החלום יהפוך להיות אמיתי. אז למה את לא איתו, הילי?
&nbsp
אילנה מנסה לסחוב את הריאיון. לא נשמע רע מדי...
&nbsp
רוצה ללמוד מתמטיקה? את צריכה. זה התרגילים היחידים שאת צריכה לעשות. צודקת, הילי. סנדוויץ' זאת רק מנה ראשונה.
&nbsp
לאילנה יש איזה משהו נגד מיכאל.
&nbsp
ע' זאת אות יותר טובה לתום מ-ו'. וכן, אור, ענבים. עמוס! ילד ב-ע'! אוי, אור, איזה קטע. היי, אימא שלה זה חשוב. חכה חכה, תום, אור עוד לא הראתה לך איך היא מוצאת מדינה ב-ח'!!!!!!!!!!
&nbsp
עגבניה? זה ב-ע'. רגע... אני לא מאמין. נעמה הלא מושלמת החליטה לגנוב להילי את הפלפלים?! הפלפלים זה של הילי ואתם יודעים את זה!!!!!!!!!! רואים? הילי מקצוענית עם פלפלים, הילי לא הייתה מפילה פלפלים. כי היא חמודה? איזה תירוץ מטומטם.
&nbsp
לא יפה לעשות את זה לאור. לא יפה בכלל! גבע תדהר, כל המשפחה הזאת מעצבנת. למה כולם שמים לב לדפנה? את יודעת מה, אימא של אביתר?! להשתמש בכדור פינג פונג ולהעביר מאיבר לאיבר זה סוטה!!!!!!!!!!!
&nbsp
שלום, יובל הטפט! אה, זאת העלילה. את מפחדת מג'וק ובכיינית. לכי להילי, יש לה מלא!!!!!!!!!!!!! כן, יובל, תמצאי לך עלילות נורמליות...
&nbsp
כן, דפנה, את אשמה!
&nbsp
רק שהילי לא תבוא ותמציא לנו ריקוד. אור מלכה.
&nbsp
תשקורת, תשקורת. יש את אור, היא רקדנית יותר טובה ממנו. צודק, עופר. לא משנה מה אומרים, אנחנו רוקדים.
&nbsp
ידעתי שגיא מטומטם. כן, נעמה ממש מושלמת. מאחרת. כליל היא השלמות! אם אילנה הייתה רואה מה קורה פה, היא הייתה צוחקת על דפנה ומחתימה את מיכאל. כן, תום, לא מזה ברחת?
&nbsp
אור, יא מצוינת מושלמת!!!!!!!!!! "אני לא רוצה רגל שבורה"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה פתגם שייזכר לדורות!!!!!!!!!!!!!!!! אני ממסגר את זה ותולה את זה!!!!!!!!!!!!!! תום אמר דבר כזה על מיכאל?
&nbsp
לא יודע איך לאכול את כליל. יופי, הילי. עליך להיזהר בריאיונות.
&nbsp
אלעד, יא דביל.
&nbsp
אור, הצילי רקדנים לא מצוינים. כן, רק מדהים. רק אור מנסה לפייס בין כולם.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
נעמה נופלת חזק.
&nbsp
מיכאל מתעצבן.
&nbsp
תום פוגע באור!
&nbsp
מיכאל ממשיך להתעצבן.
&nbsp
ומזה הוא סובל.
&nbsp
גיא מפגר.
&nbsp
צ'רלי ומיכאל הגיעו לשלב של משחקי תפקידים.
&nbsp
וגם אימא שלו מצטרפת. אוקיי, לא יודע וזה נשמע מוזר.

שיר m

Well-known member

נעמה חמודה! ועוד פעם חמודה! וגם נסיכה!
&nbsp
וגיא לא מפגר! דבר יפה!

שיר m

Well-known member
אויש

נעמה ואלעד כאלה חמודים!!! סליחה הילי.
&nbsp
ליבי עם אור. דפנה יכולה להיות כל כך מעצבנת.
&nbsp
אור ותום היקרים, "ארץ עיר" זה ממש משעמם. באמת.
&nbsp
בפרק הבא-
גיא "מלמד מתמטיקה"... לדעתי נעמה תעלה על זה בשנייה.
מיכאל משתגע.

לא יודע אם אני אמור

להתעצבן שנטשת את הילי לטובת נעמה גנבת הפלפלים,
&nbsp
או לשמוח שאת בעד אור.
&nbsp
נסגור על הנהון לא מחייב.

למעלה