דאנג'ן

דאנג'ן

האם הדאנג'ן פתוח היום וממתי?
בעלי ואני רוצים ללכת לשם לספוג אוירה.
מה קוד הלבוש ומחיר? ממתי פתוח?
יש מועדונים אחרים מומלצים או שזה היחיד?

לוקחים את העניינים צעד אחד קדימה :)

אני

Dan_Kap_

Active member
מועדונים

קודם כל, רצוי לתאם ציפיות לגבי מה שקורה במועדון בדסמי בארץ. הנה קישור לדיעה שלי http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=507&MessageId=167245323

בדאנג'ן, שרחוק מלהיות המקום החביב עלי מכל המועדונים בארץ יש מסיבה הערב, פתיחת הדלתות בשעה 2330.

להלן ציטוט ממה שהם כותבים על קוד הלבוש במקום "קוד לבוש: פטישיסטי, גותי, עור, ויניל, לייטקס, קינקי.
שימו לב! אנחנו מקפידים על מינימום שחור אלגנט ואין כניסה בג'ינס כחול! "

ביום ראשון הקרוב, ה-31 במרץ יש מסיבה של The space שאני מעריך וביום שישי הבא, ה-5 באפריל יש מסיבה של ה-Bordeline שגם אותם אני מעריך.

המסיבה ב-31 במרץ תיערך בפינגווין, שעת פתיחה אני משער שדומה. הנה מה שהם כותבים על קוד לבוש "דרס קוד קפדני:
מינימום ביגוד שחור,פטישיסטי, מינימלי, במחוך, לטקס, ויניל, פנטזיה, גותי, סופר אלגנט!".

הבורדרליין נמצא בבן אביגדור 4 בתל אביב והדרס קוד סביר להניח דומה - עוד לא התפרסמו פרטים נוספים על המסיבה הקרובה שלהם.

כל זה נשמע לי כ"כ הרבה פוזה

הלבוש, הדאווין, סוג של הצגה למתלהבים

כאילו אי אפשר לקשור אותי למיטה אם לבשתי קודם ג'ינס וטישרט

בלי לפגוע במי שאוהבים את זה - לא מושכות אותי, כל השטויות האלה.
מעדיפה ללבוש בגדים "אפלים ומגניבים" לאיזו מסיבת רוק טובה או מסיבת תחפושות

Odelle

New member
סתם עברתי פה במקרה ויש לי מה לומר :)

הסיבה העיקרית שיש קוד לבוש היא כי המסיבות האלה מאד מאד מושכות וונילים שנמצאים בסביבה וחושבים לעצמם "מסיבת סקס! בטח יש בחורות זורמות".
זה לא לגמרי מצליח לסנן אותם (העקשנים מביניהם מתפשטים ונכנסים חצי ערומים, אבל עדיין לא קשה לזהות ערסים גם אם הם בלי המכופתרת של ארמאני), אבל בהחלט עושה את מרבית העבודה.

בכל זאת, אלו מסיבות של "הקהילה", ואף פעם אין בעיה לקבל עוד אנשים שהם בקטע, מתנסים או סתם סקרנים, אבל בהחלט לא נעים שמתחיל איתך מישהו וונילי וכשאת מסבירה לו שאת לא שולטת הוא אומר לך משהו כמו "טוב לא איכפת לי הפוך", בנימה של "כל עוד יש סקס זה סבבה, גם אם את בקטע שאני אצליף בך עם פטרוזיליה תוך כדי קריאת צהלולים".

יאללה ביי :)

"אצליף בך עם פטרוזיליה תוך כדי קריאת צהלולים"!!!

הרגת אותי

אבל אבל... ערסיות הולכות בבגדים מינימליים כל השנה. איך זה עוזר לסנן אותן?

הדברים שתיארת רק גורמים עוד יותר להתרחק מדברים מהסוג הזה. נראה לי שאם הייתי הולכת לאירוע המוני - אז רק מסיבה פרטית אולי, עם אנשים שאני מכירה, עם גבולות התנהגות מוגדרים ומוסכמים מראש, וכו'.

Odelle

New member
הממ.

תודה על המחמאה

כמובן שהתכוונתי לחבורות גברים. הסיכויים שחבורת בנות תחליט כך סתם להכנס למסיבה של הקהילה ממש ממש אפסית, לא יצא לי מעולם לראות פרחות במועדון בדסמי. יכול להיות מצחיק אבל. "תצעק אושרית סרוסי המלכה של אשדוד או שאני מביאה לך כאפה עם הצד של הבניה!"

בכל מקרה, לא הייתי ממליצה ללכת למסיבה כזאת למי שזה לא מסקרן אותו. האווירה די אפלולית ויש תחושה חזקה מאד שבחו"ל יודעים לעשות את זה הרבה יותר טוב, מין הרגשת "מעפניות לייט" כזאת. לא מזיקה אבל מורגשת.
המועדונים עצמם לא מושקעים במיוחד וזה די בולט, והקהל מורכב ברובו ממבוגרים (נניח ארבעים ומעלה), ואלה שלא מבוגרים פשוט לא מושכים בלשון המעטה. יש כוסיות וחתיכים חמודים, אבל ממש בבודדים.

למרות כל אלה, אם את מגדירה את עצמך בדסמית, ומושך אותך לראות איך זה- תקפצי פעם לאחד מהליינים היותר "צעירים" והיותר "וניליים" (הספייס הוא רעיון טוב להתנסות ראשונה, פחות אפל ומלחיץ מהדאנג'ן ויותר מזכיר מסיבה רגילה)- תשזפי את עינייך באיזה סשן או שניים (ממליצה להצטייד בחברה או בבן זוג, אחרת את די טרף קל), ותסמני את ה"וי" שלך.

Dan_Kap_

Active member
בבקשה

הנה מה שאומר עכבר העיר זצ"ל על המיקום של הפינגוויןhttp://www.mouse.co.il/CM.food_item_place,762,213,8981,.aspx

הייתי אתמול בדאנג'ן. GMG.

מרגיש כמו סתם מסיבה במקלט עם כמה אנשים שהחליטו להתלבש הזוי (לטעמי, לטעמי, לא להתנפל עלי), באופן שאינו הולם את צורת גופם.
לא הרגשתי סקס באוויר, לא הרגשתי סליזיות באוויר. בחורה רוקדת על עמוד בתחתונים וחזייה או אחרת על נדנדה זה לא סקסי ולא סליזי בעיני.
טיפה התבאסתי כי קיוויתי כן להבין יותר בעקבות הביקור, וזה לא קרה.
מסייגת שהיינו רק בחלק המרכזי של המועדון, לא כ"כ הבנתי איפה נערכים סשנים ולא הייתי בראש של לחפש.

זה בסדר

לא כל מי שאוהב בדסמ "אמור" לאהוב מסיבות בדסמ.
יש אנשים שאוהבים את זה בצורה אינטימית יותר...

למעלה