דאמט עם השביתה הזאת.. =\

דאמט עם השביתה הזאת.. =\

נימאס ממנה. באמת! זה הזמן הכי גרוע לעשות שביתה בתחילת י'. אני מרגישה כ''כ לא קשורה לשום מקום\גוף\חברה. החברים שלי מפוצלים בתיכונים השונים בעיר, ואם זה לא מספיק אז 2 בכלל בערים שונות. לא הספקתי להתרגל לי', לכיתה, לתיכון החדש, לילדים החדשים. הם ניראים ממש אחלה. כלומר ניראות. כי אנחנו בערך כיתת בנות עם 5 בנים. אבל הם חברוה מגובשת כ''כ ואין לי דרך להתחיל בכלום. אני רוצה לחזור לבצפר!! עררררר גם אתם מרגישים ככה או שזו רק אני ? :S

שיה7

New member
אני לא חושבת ככה.

ממש כיף לי בשביתה הזאת.. וכולם אומרים "זה לא טוב זה לא טוב יש בגרויות" אבל עזבו את הבגרויות .. אם לא היה בגרות עדיין הייתם חושבים ככה? לא
אז תהנו עכשיו ותדאגו אחרכך.

DEANC

New member
זאת רק את../images/Emo3.gif

הכיתה שלי בסדר, את מי שחשוב לי אני אפגוש בכל מקרה. חוץ מזה, רוב האנשים החדשים בכיתה הן בנות שלא בדיוק מתקשרות.

ממממ../images/Emo110.gif

אני ככ נהנת מהשביתה הזאת.. ממש.. אפילו אם יש ימים של סתם לשרוץ בבית וזה.. זה כיף המנוחה הזאת.. ברור שיש תבגרויות וזה חשוב וכל זה.. אבל אין לנו מה לעשות אז צריך להנות
אגב אינלך מה לדאוג תמיד מתחברים עם אנשים חדשים וזה

דוגרי אם כבר חופש אז שיהיה בסבבה.

זה לא תלוי בנו, עדיף להנות ממה שיש ולא להיות בבאסה בגלל מה שיהיה.. אחרי הכל זה כל הארץ ככה ותמיד כמעט יש שביתות אז נסתדר כמו כל מי שהיה לפנינו. מבחינת שגרה והכל זה באמת קצת גרוע כביכול בגלל שאנחנו מלא זמן לא עושים כלום אבל שוב- עדיף להנות מזה כמה שניתן.. כי לשנות לא ניתן.

Sunshine41

New member
דווקא השביתה סוכר!

מתאים לי! במיוחד עם המבחן במוזיקה... אין כמו לנקות את הראש...
חבר'ה תעריכו את זה קצת קיבלנו מתנה פה! ^_^

mmoorraann1

New member
לפי דעתי..

השביתה ממש סבבה חוץ מעניין אחד.. הבגריות המזורגגות האלה!!! אתם קולטים בכלל שיפציצו אותנו בחומר שהשביתה תיגמר!!

למעלה