דאלמר

קריסניה

New member
מרינה חברתי "הטובה"

לא נעלמתי אנחנו הולכות כל יום לבית הספר נראה לי שאת חולה במחלת השיכחה

Marina 666

New member
לא ניראה לי...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

את לא קוראת טוב את ההודעות....כתוב "חחח סתם"

קריסניה

New member
אני יודעת

את לא צריכה להגיד לי זה סתם בדיחה פרטית לא מצחיק אבל אני נהנת

Marina 666

New member
יש לך...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

מישהו בכיתה שקורא ספרים? אם כן,את יכולה להמליץ לו על הסידרה...

Miss Pigmelion

New member
נראה לי שזאת הנקודה הפגיעה../images/Emo163.gif

אין הרבה שאוהפים לקרוא, חברה שלה לא אוהפת סגנונת כאלה, אולי 1 או 2 מהבנים...

קריסניה

New member
לי זה קרה

המלצתי לחברה שלי על רומח הדרקון ודמדומי הסתיו בהתחלה לא ממש ברור אז היא לא אהבה את הספר חבל..................

Moondust

New member
מה הקשר?../images/Emo41.gif

קיטיארה רצחה די הרבה אנשים בימי חייה. זה לא עושה אותה פחות סקסית.

Takisis

New member
לא נראה לי

אני לא חושב כי לפי מה שהבנתי רייסטלין הפך לאומלל אחרי מיבחן האש הזה שהוא היה צריך לעבור במיגדל של פר סליאן ואז הוא היה צריך למות אבל פיסטנדנטילוס או איך שלא קוראים לו (סליחה אבל אנ'לא זוכרת איך מבטאים את שמו) הציל אותו כש הוא ניכנס לגופו והשתלט על רייסטלין ואז הוא הפך אותו לרשע עד כדי כך שהוא הרג את אחיו באחד המיבחנים ואז הוא קיבל גלימות אדומות בימקום לבנות ונהיה כזה מכוער ובלךה בלה בלה

../images/Emo176.gif../images/Emo58.gifלכבשן

איזה סילוף!!! אלף, פיסטנדנטילוס לא הציל את רייסטלין. הוא איים להרוג את רייסטלין, ובמקום זה רייסטלין עשה איתו הסכם שפיסטנדנטילוס יוכל להשתמש בכוח שלו למטרותיו ובגוף שלו. פיסטנדנטילוס לא הפך את רייסטלין לרשע. הוא בכלל לא השפיע על האופי שלו, רק על הידע. רייסטלין הרג את אחיו מתוך קנאה, והרוע היה בו עוד הרבה לפני המבחן.

אממממ..

אני לא ממש שונאת אותו ולא ממש אוהבת אותו \: הוא לא מהמועדפים שלי...וגם לא מהשנואים שלי..

קריסניה

New member
זהו אין כמו רייסט

למי קרא את כבשן הנשמה.. יודע שרייסט היה בהתחלה עם גלימות לבנות וריפא אנשים הוא היה טוב אבל הכל בגלל פר-סליאן "החכם" שבגללו הוא הדרדר לגלימות אדומות ומשם לשחורות!!!!!!!!!!!!!

SaberTooth

New member
רייסטלין גם ככה היה מגיע לשחורות...

לרייסטלין יש צד אפל ושאיפות שיכולות להתגשם רק כשהוא לובש את הגלימות השחורות.

Miss Pigmelion

New member
נכון....ולא נראה לי שהוא../images/Emo163.gif

עשה את המעשיפבדיוק מעצמו....אני מתכוונת שזה לא מה שהוא רצה לעשות בחיים, הוא היה די תמיד אפל, אולי, אני חייבת לקרוא כבשן הנשמה שוב...לה לה לה

Marina 666

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

ספוילר גדול למעלה!!!!!

קריסניה

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

טוב אבל לא להיות כזה רע הרי העיניים שלו משנות הכל... אבל לא אכפת לי בשבילי הוא הכי מיוחד זה לא שאני מאוהבת בו פשוט הדמות הכי אהובה עליי הוא וגדיל

Moondust

New member
באמת? פר סליאן אשם בכל?../images/Emo41.gif

נכון, פר סליאן אשם בזה שברייסטלין היה תמיד צד אפל. פר סליאן אשם בזה שרייסטלין הסכים למכור את נשמתו לפיסטנדנטילוס. פר סליאן אשם בזה שרייסטלין היה מספיק שפל לרצוח את אחיו. (אה, סליחה, זו רק אשלייה, זה לא נחשב) רייסטלין לבש בהתחלה את הגלימות הלבנות מסיבה אחת בלבד - אנטימודס, הפטרון שלו, לבש גלימות לבנות - ולא בגלל נאמנות לסולינרי. פר סליאן בחר ברייסטלין להיות "החרב" שלו, למרות חסרונותיו, כי הוא ידע שלרייסטלין יש גם צדדים טובים. הוא נתן לרייסטלין את אישוני שעון החול מתוך כוונה טובה, גם הוא הגזים. רייסטלין דרדר את עצמו. הוא אשם בכל מה שקרה לו. הוא יכול היה לתקן את השגיאות שלו, אבל זה כבר היה מאוחר מדי.

Miss Pigmelion

New member
אם אני זוכרת נכון אז...../images/Emo163.gif

פר סליאן ידע שמלכת האופל רוצה לפתוח בקרוב במלחמה או משהו כזה והוא רצה לבחור ברייסטלין כמעין שליח או משהו דומה, אני לא זוכרת בדיוק...תתקנו אותי אם זה לא נכון, לפר סליאן הייתה עבודה בשביל רייסט..

למעלה