דאלמר

../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif*ללא כותרת*

יאק! איזו תמונה דוחה! ככה בהחלט לא דמיינתי את דלאמר.. בכל מקרה, למה אוהבים אותו?
הוא חתיך
הוא מסתורי
הוא מושך
הוא סקסי
סתם כי יש אנשים משוגעים בעולם (זה לפחות לא מי נהר!!!) למה שונאים אותו?
הוא אפל (אז מה?)
המסתוריות שלו מעצבנת
הוא לא נאמן לרייסט (זה מצד אוהבי רייסט מסויימים)
הוא יותר מדי נאמן לרייסט (יש אנשים שהסלאש הזה מגעיל אותם)
בגלל התמונה הדוחה ששמת בהודעה שלך

חחחחחחחח ../images/Emo60.gif

כל הסיבות אצלך (אוהבת+שונאת) הם הסיבות שלי לאהוב אותו!!!!! חוץ מהאחרונה... התמונה באמת מכוערת.....

Takisis

New member
אני חושבת שהצלחתי...

אני חושבת שזה מה שרציתי לדעת וגם להוכיח לידית דלת אחת שדאלמר הוא לא מושלם. וחוץ מזה: א) בשום ספר של אגדות התאומים לא רשום שדאלמר הוא חתיך וחמוד וסקסי ובלה בלה בלה... הם ביכלל לא מתערים אותו ב) בשום ספר לא רשמו למה הם מתכוונו כשהם רושמו "עלף שחור" אולי הוא ביכלל כושי... ג) לדעתי הוא סתם טיפש, כי עם הוא לא היה כזה אז הוא היה מבין ממזמן שרייסטלין חמודי- מתוקי יודע כבר שהוא מרגל של פר- סליאן ושהוא מסובב אותו סביב עצבאותיו. הוא הסתם עוד משרת שלו או יותר נכון !עבד! נ.ב. אני רוצה להתנצל בפני כל מי שאוהב את דאלאמר (חוץ מבפני ידית דלת אחת) אבל השנא שלי כלפי הדמות הזו גדולה והיא גדלה בכל יום יות ויותר...

Miss Pigmelion

New member
רייסט לא מסובב אותו סביב האצבעות

אלא גם משפד אותו על האצבעות שלו...חיחיחי
....לא מצחיק..בדיחת קרש

אמממ.. ../images/Emo176.gif

אני חושבת שלא הצלחת.. א)באגדות כתוב שדלאמר הוא נאה, ובלהבת קיץ כתוב שהוא מושך ויפה. חוץ מזה הוא אלף, אשר כידוע מצטיינים ביופיים ובגופם החטוב. וכן מתארים את דלאמר באגדות. וגם בלהבת קיץ. ב)מה הקשר?? בכל מקרה, ברור שהוא לא כושי. הוא אלף, ויש לו עור בהיר, מלבד זאת זה ברור שאלף שחור = אלף אפל. ג)ומה את חושבת, שהוא לא הבין? ברור שהוא הבין, ובאגדות יש רמיזות רבות לכך, בגודל של פיל. לדלאמר לא היה אכפת מהמידע וממסירתו למועצה. הוא היה מעוניין בעוצמה, והוא ידע שאצל רייסטלין אפשר להשיג אותה. הוא היה מוכן לסבול כל קורבן בתמורה לעוצמת כישוף גדולה יותר. דלאמר הוא לא עבד של רייסטלין, חס וחלילה, הוא השולייה שלו. מתלמד. הוא צריך לשרת את רייסטלין, ובתמורה, רייסטלין מלמד אותו. כך זה הולך. ולסיכום, את יכולה לשנוא את דלאמר, אבל לא נראה לי שהצלחת לשכנע מישהו.

Miss Pigmelion

New member
תנו לי לחשוב רגע...../images/Emo163.gif../images/Emo178.gif

דאלאמר דווקא ממש נחמד!! הוא אחת מהדמויות האהובות עלי...לא הכי הכי אבל ביניהם

סנדרין

New member
בטח שתיארו את דאלאמר ../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

הוא היה אחת הדמויות האהובות עלי גם לפני זה...

Marina 666

New member
אך...מה יהיה איתך?../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

אני אוהבת אותו!!!!!!! ואיך דאלאמר יכול להיות שחור?(אני לא אומרת "כושי" כי אני תרבותית מאוד (שלא כמוך))-שחור-מתכוונים לאפל!!!dark elf!!!לא black elf!!! ומה יש לשנוא בו??? מה הוא עשה לך? זה שהוא "נאמן" (טוב,אמ...לא ממש) לרייט חמודי-מתוקי (זה משפט שלי! אין לך זכות לגנוב אותו!) זה מה שמפריע לך?????? אוף! אין לך מספיק סיבות לשנוא אותו! וחוצמיזה "טאקי",דאלאמר אמור להיות מכשף אפל,כלומר,בעד מלכת האופל,כלומר,בעדך! ככה שאת ממש לא צריכה לשנוא אותו!!!אלא לשמוח שיש אלף שנעמן לך (שזה הדבר הכי חריג שיכול לקרות לאלף).... נ.ב. למה את מנסה לעשות כל דבר כדי שאני לא אוהב אותו? נ.ב.2. ממש מגעיל מצידך לשים תמונה מכוערת שלו כדי שמישהו ישנא אותו,יש המון תמונות מאוד יפות שלו!

Miss Pigmelion

New member
ומה זאת התמונה הזאת?../images/Emo163.gif../images/Emo178.gif

פחחחח....איזו תמונה שלו...כמו של ילד קטן, התמונה הזאת היא המושלמת שלו, זאת שמצורפת

Moondust

New member
אמממ... באגדות דאלמאר מתואר../images/Emo41.gif

כמו קיטיארה ממין זכר. פשוט ככה. ממש נהנתי לקרוא את הסצנה בינו לבין קיט, שכמובן הסתיימה בסקס סוער... ובתור קיטיארה ממין זכר - הוא חתיך, סקסי, מקסים וכו' וכו'...

קריסניה

New member
../images/Emo70.gifלגבי דלמאר

אישית לא מתה עליו אבל אני יותר שונאת את פר-סליאן אחרי הכל הרי זאת אשמתו שרייסט נהיה אומלל

Marina 666

New member
סופסוף!../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

קריס,אחותי! לאן נעלמת???????חיפשתי אותך שבועיים שלמים! חחחח סתם... לפחות את לא חושבת כמו "טאקי" דרך אגב,היא אמרה לי שהיא מאוד אוהבת צבעי כתום וירוק...איזה שינוי חל בה...א! ובמיוחד ורוד!

קריסניה

New member
../images/Emo4.gifומאיפה הקטע ש.....

שדאלמאר סקסי הוא הרג את קיטיארה בערך אני לא רואה בזה שום דבר סקסי!!!!!!

למעלה