דאלי או יאגסו?

jan du

New member
דאלי או יאגסו?

שלום לכולם אני נמצא בהאנגזו כבר כמה חודשים טובים ובא לי לברוח מההמון הסוען של העיר ולבלות כמה שבועות באיזה מקום נעים שמעתי על דאלי באיזור קומינג ויאנגסו באיזור גווילין ואין לי מושג מה יותר מתאים מה ניראה לכם? אני בכלל לא נעול על אחד מהמקומות אם יש הצעות נוספות אני אשמח לשמוע... גם משהוא מרוחק והזוי מתאים לי.. da jia xiexie

izzy g

New member
אנגשואו תהיה חמה ולחה

לך על גאלי או ליג'יאנג, שני המקומות יפים ומזג האוויר טיפה יותר מסביר פנים מיאנגשואו בקיץ

GnomeBubble

New member
אם אתה באמת רוצה לברוח מההמון

אני לא יודע עד כמה המקומות האלה טובים. לפחות לא ליג'אנג (רחל בטח יכולה לספר טוב ממני על ים האנשים והדגלים ששוטפים את העיר העתיקה...). העיר העתיקה יפה (יש שיאמרו באופן דיסנלנדי למדי
), אבל בהחלט לא שקטה ורגועה, אלא אם אתה קם מוקדם בבוקר ומסתובב בה (וזה בהחלט מומלץ). יש מקומות יפים ופחות מוכרים והומים. העמק של Yubeng הוא תרמילאים יפה מאוד שמביא אותך למקום מבודד באמת (אם לא בנו לשם כביש בינתיים
). http://kdriese.blogspot.com/2006/04/yubeng-trek.html כשאני הייתי שם זה היה מסלול שבעיקר תרמילאים סינים עשו, אבל אני חושב שהיום הוא כבר די פופלרי. אבל אם אתה לא מחפש משהו שצריך להתאמץ יותר מדי בשבילו (כולל נסיעות ארוכות) אז וותר באופן כללי על האזורים הטיבטיים היפים בצפון יונאן ומערב סצ'ואן. יש את אגם לוגו במרחק נסיעה קצת יותר קצרה מליג'אנג, אבל אין לי מושג מה המצב שם היום, אחרי שהתחילו לבנות רצועת מלונות בכפר הכי יפה (Lige). כנראה שיהיו לך תנאים יותר טובים משהיו לי שם, אבל המקום יהיה פחות רגוע. ואם לא אכפת לך מחום ובא לך משהו הזוי באמת וכמעט נטול תיירים, לך על גוויג'ו

למעלה